PaYooK Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 ELO!!! sa ludzie i parapety :) ale bez parapetów nie bylo by swiata.... Quote
PaYooK Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 ELO!!! Chyba moderator moze sprawdzić z jakiego numeru IP są wysyłane posty gościa . pewnie moze ale czy ostatnio widac na forum jakiegos moderatora?? Quote
PaYooK Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 ELO!!! hmmm.... lepiej nie bede sie wypowiadal na Twoj temat.... Quote
Dolphine Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 :o :grab: :crazyeye: :eek2: coz za samokrytyka jestem pod wrazeniem Quote
Buldog Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 A to co? To juz nie ma nic do wspominania, ze sobie ucinacie pogawedki z anonimkiem? :confused: To ja ide spac. Przynajmniej mnie zapachem paczkow nie bedziecie draznic. :sleep2: :sleeping: Quote
PaYooK Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 ELO!!! A to co?To juz nie ma nic do wspominania, ze sobie ucinacie pogawedki z anonimkiem? :confused: to mialo byc koniec tematu o mnie... Quote
Buldog Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 PaYooK: Kiedy pisalem swoj post, Twojego jeszcze nie bylo Ide spac dalej :sleep2: ;) Quote
PaYooK Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 ELO!!! to zycze milych snow o paczkach ;) Quote
Skanka Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 Jakie spać? Jakie spać? Smaczne czy nie - swięto swiętem - pączki trzeba jeść. Tradycją tradycją. To trzeba było wcześniej pomysleć i na pączki powrócić nad Wisełkę, a nie teraz się wymigujesz i w kompleksy bedziesz nas wpędzał swoją szczupłą sylwetką :wink: Quote
Buldog Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 PaYooK: WRRRR!!! Co za zlosliwiec wstretny... A udlawcie sie tymi Waszymi paczkami, ja sobie jakis Hamburger Apfel- albo Mandelkuchen dla odmiany zjem, albo jeszcze cos podobnego, bo to akurat tu dobre maja 8) Moze sie nawet bez zwiekszonych dawek piwa obejdzie :roll: O! Chyba wlasnie wymyslilem. Juz mnie paczki nie ruszaja Skanka: Z Wiselka to ja nigdy nic wspolnego nie mialem, jesli juz, to blizej mi bylo do Odry A zanim bede mogl powpedzac co poniektorych w kompleksy, to musze tak cos najmniej z dziesiec kilo fetu zrzucic ;) Quote
PaYooK Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 ELO!! PaYooK:WRRRR!!! Co za zlosliwiec wstretny... podobna zlosliwosc jest u mnie wrodzona :wink: Quote
Megi N Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 A ja zeby nie mieć skrupułów, piekę faworki dietetyczne (różnią się tylko tym że nie są pieczone w tłuszczu tylko w piekarniku) Pychotki mniam mniam mniam, właśnie wyjmuję 8 blache z piekarnika :D Pozdrawiam wszystkich pączkarzy! :D Quote
Ruffikuss Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 Payook tyle pączków, uważaj, bo Twoje biedne psiaki nie pociągną sanek ;) Bul, ach jakie pyszne pączki, jakie pyszniutkie :) i wcale nie jestem złośliwy :D Dolph i Wszyscy proszę nie karmić trolli. Trole przy braku reakcji umierają śmiercią naturalną.... pozdrawiam Quote
Buldog Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 podobna zlosliwosc jest u mnie wrodzona ;) A wiesz, ze niektorzy o mnie tez tak mowia?8) Ruffikuss: Poczytaj troche wyzej - paczki mnie juz nie ruszaja :B-fly: A moze sobie Schlesischer Butterstreuselkuchen kupie? Cos w koncu trzeba... :roll: ;) Tez tu maja - ale do "kouocza z posypkom" mojej babci ma sie nijak :( Quote
PaYooK Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 ELO!!! ruffikuss spox psy pociagna sanie ;) Quote
Ruffikuss Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 Bul... ja wiem, że tylko taka poza obrona, a tak naprade pragniesz świeżutkich pączusiów, a nie niemieckich wynalazków....oj tak tak Pay to może psiakom też po pączku, żeby miały więcej siły ;) (moja małpa uwielbia pączki) Quote
Klara Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 oj- mój Bizar też uwielbia- niech ma też Tłusty Czwartek :lol: Quote
Buldog Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 Bul... ja wiem, że tylko taka poza obrona, a tak naprade pragniesz świeżutkich pączusiów, a nie niemieckich wynalazków....oj tak takA to to juz przeciez dawno napisalem ;) Quote
PaYooK Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 ELO!!! A kreple ktoś lubi??? :D :lol: 8) a co to... :-? :-? :-? :-? :-? :-? Quote
basia Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 Dowcip na tym polega, że nie powiem co to sa "kreple" :D Ciekawa jestem czy ktoś tu wie? :P :wink: Quote
PaYooK Posted February 27, 2003 Posted February 27, 2003 ELO!!! napisz mi na priva co to jest... 8) Quote
Recommended Posts