basia Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Tak cichutko i bez rozgłosu chciałabym zaprosić do odwiedzenia Ceikowej Strony Internetowej :oops: Zachęcam też do wpisywania się w Księdze Gości, bo jakoś pustawo tam :( Oto adres: http://strony.psy.pl/ceik Megi N; a lody i ciacha to też lubie :wink: Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 No. na razie Pan Adam sie pokazal z dobrej strony Zobaczymy, co bedzie w drugiej serii. Juz sie zaczela zreszta 8) Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 uuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 warto bylo tyle czekac, zeby zobaczyc smutnego Svena Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Adam Małysz Mistrzem Świata :D :D :laola: :laola: :laola: Quote
szybszy_od_dylizansu Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 A jak obstawiacie mistrzostwa europy w jakuszycach w klacie C1 ? Payook będziesz startować? Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Heh..szkoda Żal mi go... Sven ma takie piękne oczy... :D Quote
Megi N Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Ale były emocje! A ile szczęścia :laola: Quote
Manu Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Proponuję wnieść toast za Bohatera ! :drinking: Cała Polska teraz będzie świętować... Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Megi N: No nie? Ale przyczadzil... Jak dwa lata temu ;) A zeby tak jeszcze zrobil powtorke w paru kolejnych konkursach do Pucharu - i Sven i Janne tez... Mami: To dowcip taki stary byl. Jez spotyka weza. - czesc, dawno Cie nie widzialem. co porabiales tyle czasu. - a... sssstudiowalem. - tak? no to super. bo ja tez. - a co? - sadyzm. - a... ssssadysssm... fajnie. a ja hipnoze. - hipnoze? co to takiego? - a... to ja Ci pokaze. sssspojsssszzz mi w oczy... a jez - ciach! paluchy mu w te oczy, wydlubal - i spytal: - w te? co? ;) Manu&Chinook: No to piweczko w gore :beeerchug: Nie mam co prawda Zywca, tylko Paulanera, ale sie chyba liczy, co? ;) Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Buldog: hehehehe Ale i tak Sven ma piękne oczy...takie niebieskie...mniam :D Manu&Chinook: Co tam się będe przejmować - sobota też się napije :D :beerchug: Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Mami: No wlasnie... On w ogole jakis taki panienkowaty jest... Ale "mniam"? Bo moze ja nie lapie, o co Ci chodzi tak do konca? :roll: Teraz mi sie wlasnie taka jedna scena z "Indiana Jonesa" dwojki przypomniala ;) Quote
Manu Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 A jutro od rana ...tra la la cała Polska ...tra la la śpiewa zalana ...tra la la ...z tej radości ! Ile to dziś imprez się ładnych rozwinie w Polsce ...i nie tylko, co Buldog? :wink: No to :beerchug: Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Ale "mniam"? Bo moze ja nie lapie, o co Ci chodzi tak do konca Mniam, przy Svenie oznacza tylko jedno...mniam :D Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Manu&Chinook: E tam, spiewa od rana... Spiewa teraz - rano bedzie bol glowy leczyc ;) Mnie sie tak powoli chyba zaczyna :roll: Jakbym za chwile zaczal jakies literowki robic, to uürzejmie prosze o wybaczenie ;) Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Ile to dziś imprez się ładnych rozwinie w Polsce U mnie w domu, właśnie jest impreza :D :D Chyba dlatego nie opuszczam kompa :D :D Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Mami: Aha... A wiesz, ze on stary facet jest? :roll: Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Jaki stary facet ?! :roll: Przecież on ma bodajże 27 lat...tylko 27 lat :D :D Nie, to co Kuba W. który ma tylko 39 :P :P Quote
Grześ Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Kurcze, Buldok. Katowice, Stawowa, kolejki po sok z marchewki w sokipijalni - takie stare dzieje mi przypominasz :wink: Jeszcze jedno mi się kojarzy z Katowicami - Armii Czerwonej (teraz Korfantego), cukiernia, czekolada na gorąco. :D Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Mami: Tu sie raczej nie porozumiemy - podobnie jak chodzi o "niezle teksty" ;) Ja go wole w calym rynsztunku, kiedy leci. I laduje metr blizej od Pana Adama 8) Grześ: Sobie tez ;) Stawowa sie ta ulica nazywala? Ona biegla prosto od zejscia z wiaduktu od dworca, nad jakims parkingiem, czy dworcem MPK ( :roll: ), jako przedluzenie. Przechodzilo sie przez ten wiadukt od dworca, przecinalo te ulice, ktora sie szlo w prawo do Zenita i Skarbka, a potem do Spodka - i za jakis 50 metrow byla ta pijalnia. Moze i Stawoa :niewiem: Fakt, dawne czasy ;) Quote
Megi N Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Ja też się przyłącze do toastu za Adasia! :beerchug: Serce me się raduje! Zeby jeszcze Tomek Sikora wszedł na pudło :D Mami, Sven to chuderlak. Ale oczywiście to rzecz gustu :wink: Quote
Recommended Posts