Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dolphine:

To by moglo byc ciekawe ;)

A przy okazji byloby pewnie mniej kontuzji - w ostatnim turnieju "noworocznym" paru miskow po takich dosc "wysokich" rzutach i twardym ladowaniu musialo sie wycofac.

Kiedy 150, albo 170 kg spada na ubita ziemie z pewnej wysokosci, to nietrudno cos polamac :(

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oh.gif :sleeping:

A wspomnienia z dziecinstwa macie jakies moze?

Aha - Mami, jak bys film jakis miala z tego zabijania, to bys mogla na jaka stronke wrzucic, podeslac na priva, abo co... :roll:

Posted

Mami - z przykroscia stwierdzam ze Szybszy mowi prawde, obciach jak beret, ale pomylilam Metro z Mami, wstyd mi okropnie! Mami nie bij Szybszego. Przyznaje sie do winy! Wybaczycie?

i dajcie juz spokoj z dochodzeniem kto i co i dlaczego i po co.... Wy i tak sie "droczycie" i tak.....

Posted

A czy ktoś pamięta szał ubrań w kolorze khaki? Mieliście takie ubranka?

Jak wyszło się na ulicę to ludziki wyglądały jak z "ochronki". Który to był rok? Niepamiętam

Posted

ja pamietam szalenstwo kolorkow, ale to byly roze, fioleciki i wszystkie temu podobne, i obowiazkowo do tego bransoletki - plastykowe kolka w tych kolorach w duzej ilosci na jednym reku noszone :)

Posted

Dolphine, a ja nie pamiętam szaleństw w tych kolorach :( Może mnie nie było :wink: Za to miałam piekne drewniaczki w róznych kolorkach. A pamiętacie kurtki pt. "szwedki"?(nie wiem czy to tak się pisało)

Posted

Dolphine - Dziękuje tu na Forum za przesympatyczną niespodziankę !!!Cieszę sie tym kubaskiem jak dziecko!!!! Autentycznie !!!

Ludziska - Dolphine jest SZALONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

O rózowym i fioletowym zawrocie głowy jaki miałam , już pisałm?! Wszystko różowe lub filoetowe, nawet pokój miałam w tym kolrze i zasłony, na wszystko...jak Barbie???Brrrrrrr..............

Taaaa, kółka na ręku, i "przepiekne" klipsy, i bluzki z cekinami.

I obowiązkowo NEONOWO - ZIELONE sznrówki najlepiej z Wegier.

A khaki? Do tej pory to mój ulubiony kolorek !!!

Szwedek nie jarzę?

Posted

Moge jeszcze o sciaganiu? ;)

Sam to robilem raczej rzadko, przede wszystkim staralem sie zrozumiec, czego ode mnie chca. Przynajmniej na tych przedmiotach, z ktorych mialem pozniej zyc - i teraz zyje 8)

Tak bylo i w sredniej szkole i na studiach - chociaz w sredniej jeszcze bylo roznie. Czesciej, niz pozniej.

Sciagalem glownie na takich tam roznych duperelach, ktore nie wiadomo do czego komu mogly byc potrzebne - szkoda mi bylo czasu, zeby sie tego uczyc.

Druga przyczyna tego "raczej rzadko" byla taka, ze chyba jakos tak na pierwszym roku studiow, na jakims kolokwium z matmy, czy z fizy, wyladowalem "z braku miejsca" przy biurku na katedrze. Ze akurat jakos tak nie mialem sie czasu przygotowac na to kolo, to mialem duzo czasu na obserwacje moich kolegow :roll: Wtedy mnie oswiecilo, ze sciaganie jest mozliwe tylko i wylacznie za dobra wola prowadzacego zajecia.

A ja bardzo nie lubie zalezec od czyjejs dobrej woli :-?

Za to w grupie na studiach mialem paru prawdziwych mistrzow - bardzo pomyslowe chlopaki z nich byly. Autentycznie podziwialem ich pomyslowosc i chyba przede wszystkim - opanowanie. Efekt tej znajomosci byl dosc ciekawy - studenci mieli pozniej ze mna ciezkie zycie... spitz.gif