Buldog Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 Dolphine: Czyzbym wygladal na zdenerwowanego? Nöööööö... :nono: Przyjrzyj sie jeszcze raz - jestem tylko letko zdziwiony :roll: i tajemniczy 8) Quote
mike Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 ... Carramba... cicho szepnął do siebie tajemniczy don Buldok 8) Quote
Dolphine Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 nio nio nio, Meterk, biiiip biiiiip tu cenzura! Quote
mike Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 Metro: co to za psiutki na emblemacie? :question: Quote
Megi N Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 Buldog, ja nikogo nie naciągam na zwierzenia (akurat byś się dał!):wink: to są wspominki! :D A wogóle to nie ja zapoczątkowałam ten temat ale Dolphine, Mike i Ty, ja włączyłam się gdzieś koło strony nr 14(sprawdziłam to, bo byłam już gotowa uwierzyć że to ja jestem główną sprawczynią razem z Dolphine). :question: Przez ten czas (14 stron)zastanawiałam się czy wyjść z krzaków i ujawnić się. :cunao: Quote
Buldog Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 Megi N: Napisalem "zwierzenia"? A to sorka - "wspominki" mialo byc ;) Ale tak w ogole, to temat zapoczatkowala TAJRAGA - a Dolphine go troche zmienila ;) Quote
Megi N Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 Buldog, nie pisz takimi małymi literkami bo ja krótkowidz jestem :cool1: I nie wiem co napisałeś? To coś miłego? Prawda? :wink: Quote
Galja25 Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 Jessssu, ale te baby ciekwskie som ! Dolphine- kubki? Ja uwielbiam kubki! Nie mam ich moze aż 100, ale "troche" też ich uzbierałam-nawet dzisiaj przybyły mi 2 nowe. Moj ulubiony to z Pinokiem i i z napisem "kubki-wygłupki". Quote
ETM Posted February 11, 2003 Posted February 11, 2003 Dziewczyny, znowu zmienilyscie temat. Nie 'moje aktualne hobby', ale wspominkowy 'konik'. A zbieranie kupki to takie przyziemne zajecie. Ciagle schylac sie trzeba. :wink: Quote
Dolphine Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 Buldog - juz wiecej o nic cie nie zapytam, skoro tak bardzo ci to przeszkadza. Poza tym to nie ja zmienilam temat! To nie ja zaczelam wspominki i nie ja! umiescilam pierwsza swoje stare zdjecia!!!! Quote
Buldog Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 Dolphine: Uoooo... Izziiiii... Za malo "winkow" dodalem? :roll: Quote
PaYooK Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 ELO!!! to ja chyba pierwszy wstawilem swoja fotke stara..... Quote
PaYooK Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 ELO!!! wrócilem wrocilem ale dzisiaj mykam znofff do konca tygodnia Quote
Dolphine Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 to straszne! znowu zadnej bratniej duszy :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
Buldog Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 Dolphine: Aha - chcialbym jeszcze stanowczo zaprzeczyc, jakobys to Ty zmienila temat i Ty wstawila pierwsza stara fotke. Nic takiego nie mialo miejca, co stwierdzam niniejszym bez zadnego przymusu i w pelni wladz umyslowych. Quote
PaYooK Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 ELO!!! no coz takie jest zycie a dzisiaj lub jutro wysle cos Tobie poczta polska;) Quote
Megi N Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 To ja wezmę winę na siebię! :cry: Tylko przestańcie już dochodzić kto pierwszy zaczął :wink: Z kim ja będę rozmawiać jak się wyniesiecie? Gdzie ja znajde takich sympatycznych "staruszków" :wink: Moje wspominkowe hobby to: zbieranie znaczków, kolorowych zachranicznych naklejek z różnych firm(wysyłało się list do takiej firmy z prośbą o materiały reklamowe), historyjki z gum do żucia Donald, puszki po piwie z Pewexu i pudełka po papierosach. Można powiedzieć że byłam kolekcjonerem śmieci :D, teraz wystarczyło by pogrzebać w śmietniku i w godzinkę miałabym większą kolekcję od tej którą tworzyłam wiele lat. :wink: Dolphine, jak to żadnej bratniej duszy? a ja to co? :dog: !!! Quote
PaYooK Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 ELO!!! moim hobby byly kiedys karty magnetyczne ale teraz sa psy zaprzegowe Quote
Dolphine Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 Megi - ja sie nie dam tak szybko wykurzyc :) nigdzie sie nie wybieram stad :P Buldog - daj juz spokoj, sympatyczny z ciebie gosc i niech tak zostanie....to na czym skonczyismy z tymi wspominkami? ha! puszki i pudelka kazdy zbieral, i opakowania po czekoladach, ja zbieralam poctowki z calego swiata, znajomi zberali dla mnie i znosili do domu .....niektore mam do dzis. GALJA - podaj adres na priva, przesle ci kolejny kubek do kolekcji :) Quote
Megi N Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 A o co Buldog nie śmiesz pytać? Chyba się nie załamiesz? :wink: No taki duży chłopak a buzia w podkówkę! Wstyd :wink: Quote
Dolphine Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 Buldog pytaj , pytaj, smialo! - ;* :bigok: Quote
Buldog Posted February 12, 2003 Posted February 12, 2003 Dolphine: Eee... Chyba jakis kryzys w komunikacji mamy - przeciez ja jestem spokojny :niewiem: Nastepnym razem do kazdego zartu dolacze takie trzy, o ;) ;) ;) - zeby bylo jasne, ze to nie jest w zadnym razie na powaznie. Megi N: Jaka tam "buzia w podkowke"? To sie "sauer.gif" nazywa, a nie zadna "buzia w podkowke" ;) Ale samochodow na resorach to na pewno nie zbieralyscie 8) Quote
Recommended Posts