Mewa Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Lakers zasypuj , zasypuj z przyjemnością pooglądamy, poza tym Sunkę znam od maleńskiego (tuliłam ją nie raz) to też mi sie jej aktualny wizerunek (fotka) należy , no nie . Papa Quote
basia Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Hallo, hallo!!! Właściciele husky!!! Oblężenie malamutów nastąpiło :D . Dawajcie te zdjęcia, bo coś się nam album kurczyć zaczął :lol: basia Czyż nie są piękna te, cieszące się na wyścig, pyszczki?? :wink: Quote
PaYooK Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 ELO!!! jutro ide do fotografa wywolac fotki z karpacza wiec niedlugo cos wstawie do albumu ;) Quote
skubi Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Tak sobie czytam ten temat, poznaje innych forumowiczów, że też postanowiłam się 'ujawnić' (choć niemam 'psa północy') Zobaczymy czy uda mi się zamieścić zdjęcie. Quote
PaYooK Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 ELO!!! cosik nie wyszlo z zdjeciem ale nieprzejmuj sie za drugim razem pojdzie lepiej ;) Quote
Mami Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Hehehehe A ja na zawody do Rogożna też zabiore aparacik :D :D :D I foty powklejam;) :) :) :) :) Quote
ewaka Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Mami, skoro ty jestes z Łodzi, czego nigdy nie skontaktowałas się z nami, trzeba było wpaśc do Łagiewnik lub Tuszyn lasku kiedyś i potrenowac z nami!!!! choćby w ta niedzielę organizowalismy tam klubowe zawody, mogłaś wziąc w nich udział ;-) oczywiście cała Wataha stawi sie w Rogóźnie, więc pewnie się spotkamy ;-)))) a jutro wkleję swoje fotki z haszczakami Morfeuszem, Edkiem i Anouk, mam nadzieję, że dam rade ;-)) Quote
Mami Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Buuuu...a dlaczego ja o tym wcześniej nie wiedziałam :( :( :( Quote
ewaka Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Mami od lata Wataha spotyka się co niedzielę rano w lasie Łagiewnickim (a w okresie wiosenno-jesiennym w Tuszynie) na wspólnych treningach. Co prawda, kolejny trening w niedzielę odbędzie się u mnie na wsi (po to sie przecież wyprowadziłam ;-))) ale nie ma problemu, zeby i Baca z tobą razem z nami biegał. Na wiosnę chce nawet zorganizować takie canicrosswe zawody w Łodzi, gdzie każdy będzie mógł biec ze swoim psiakiem. w każdym badź razie zapraszamy serdecznie, no chyba że chcesz wpaść do nas w niedzielę na wieś, na wspóną wyvcieczkę po lesie ;-)) Quote
Mami Posted January 13, 2003 Posted January 13, 2003 Hehehe :D :D Ale super:) Obawiam sie jednak, że ze spaceru nie skorzystam...mam nawał pracy i niestety trzeba się uczyć :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ale już sie nie moge doczekać tej wyprawy do Rogożna :) :) W sumie to już ferie, a poza tym zapowiada sie świetna zabawa :lol: Quote
PaYooK Posted January 14, 2003 Posted January 14, 2003 ELO!!! jakos cisza sie zrobila na tym temacie.... Quote
basia Posted January 17, 2003 Posted January 17, 2003 Tajraga, ale fajniutka ta twoja psinka :) U mnie po śniegu ani widu, ani słychu tylko dziwnym trafem koło kojca od Ceika ostała się jedna zaspa... Hmmm... ciakawe jak on to załatwił :-? Quote
PaYooK Posted January 17, 2003 Posted January 17, 2003 ELO!!! A jA jUsH wYwOłAłEm ZdJeCiA z KaRpAcZa AlE sKaNeR nAwAlŁ mI :( Quote
Megi N Posted January 18, 2003 Posted January 18, 2003 Po małej przerwie, cześć wszystkim! Czy wątek wspominków już zakończony? Czy przerwa spowodowana jest lukami w pamięci? a mówłam żeby brać geriavit. :lol: W takim razie poproszę chociaż o nowe zdjęcia. :modla: Quote
Mami Posted January 19, 2003 Posted January 19, 2003 Eee...to ja też się pokaże światu :D :D :D Here I am kilkanaście lat temu :D :D :D Quote
Dolphine Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 hmmm, ale slodka dziewczynka, do schrupania :) Quote
Buldog Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 Ktos tu jeszcze o wspominki prosil? A to pamietacie? :B-fly: ...a ja mam psaaaa, malego psaaa, przynioslam go z podwooorza... ...dla niego jestem duuuzaaa... :ylsuper: Quote
Dolphine Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 a byla jeszcze taka: ogorek, ogorek, ogorek, zielony ma garniturek i czapke i sandaly, zielony zielony jest caly....... i dobranocka byla o Baltazarze Gabce i byl tam Don Pedro karamba! i bajka w ktorej byl Glus i Malwina i Fikander....(tajemnica szyfru marabut, sie to nazywalo) a w zwierzyncu byl Pies Hackelbery i Misio Yogi - jaba daba duuuu...... Quote
Buldog Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 Dolphine: A Ty ciagle testujesz i testujesz... Jaba dabba duuu - to byli Jaskiniowcy :nono: a nie Mis Yogi. O - ten pan: Quote
Dolphine Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 no tak, racja- Yogi to mial malego co mowil ja bububu.....albo cos podobnego :P Quote
basia Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 Ojojoj... A Miś Uszatek już był i Wodnik Szuwarek i "Wojna Domowa" i "Pan Samochodzik"??? A co do misia Jogi, ten leśniczy co go zawsze miś gnębił, miał jakieś imie? Chyba się starzeje, bo niepamiętam... :( Quote
Mami Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 I jeszcze była ekranizacja Daszeńki 8) Oraz ...Scobby Doo, where are you... z małym Scrapy'm :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Mami Posted January 20, 2003 Posted January 20, 2003 A w przedszkolach za moich czasów śpiewało się: Kundel bury, Kundel bury... :B-fly: penetruje wszystkie dziury, kundel bury :multi: kundel bury, kundel bury fajny pies!!! Quote
Recommended Posts