Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lakers zasypuj , zasypuj z przyjemnością pooglądamy, poza tym Sunkę znam od maleńskiego (tuliłam ją nie raz) to też mi sie jej aktualny wizerunek (fotka) należy , no nie .

Papa

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hallo, hallo!!! Właściciele husky!!! Oblężenie malamutów nastąpiło :D . Dawajcie te zdjęcia, bo coś się nam album kurczyć zaczął :lol:

basia

21.jpg

Czyż nie są piękna te, cieszące się na wyścig, pyszczki?? :wink:

Posted

Tak sobie czytam ten temat, poznaje innych forumowiczów, że też postanowiłam się 'ujawnić' (choć niemam 'psa północy')

Zobaczymy czy uda mi się zamieścić zdjęcie.

Posted

Mami, skoro ty jestes z Łodzi, czego nigdy nie skontaktowałas się z nami, trzeba było wpaśc do Łagiewnik lub Tuszyn lasku kiedyś i potrenowac z nami!!!!

choćby w ta niedzielę organizowalismy tam klubowe zawody, mogłaś wziąc w nich udział ;-) oczywiście cała Wataha stawi sie w Rogóźnie, więc pewnie się spotkamy ;-))))

a jutro wkleję swoje fotki z haszczakami Morfeuszem, Edkiem i Anouk, mam nadzieję, że dam rade ;-))

Posted

Mami od lata Wataha spotyka się co niedzielę rano w lasie Łagiewnickim (a w okresie wiosenno-jesiennym w Tuszynie) na wspólnych treningach. Co prawda, kolejny trening w niedzielę odbędzie się u mnie na wsi (po to sie przecież wyprowadziłam ;-))) ale nie ma problemu, zeby i Baca z tobą razem z nami biegał. Na wiosnę chce nawet zorganizować takie canicrosswe zawody w Łodzi, gdzie każdy będzie mógł biec ze swoim psiakiem. w każdym badź razie zapraszamy serdecznie,

no chyba że chcesz wpaść do nas w niedzielę na wieś, na wspóną wyvcieczkę po lesie ;-))

Posted

Hehehe :D :D

Ale super:)

Obawiam sie jednak, że ze spaceru nie skorzystam...mam nawał pracy i niestety trzeba się uczyć :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ale już sie nie moge doczekać tej wyprawy do Rogożna :) :)

W sumie to już ferie, a poza tym zapowiada sie świetna zabawa :lol:

Posted

Tajraga, ale fajniutka ta twoja psinka :)

U mnie po śniegu ani widu, ani słychu tylko dziwnym trafem koło kojca od Ceika ostała się jedna zaspa... Hmmm... ciakawe jak on to załatwił :-?

Posted

Po małej przerwie, cześć wszystkim!

Czy wątek wspominków już zakończony? Czy przerwa spowodowana jest lukami w pamięci? a mówłam żeby brać geriavit. :lol:

W takim razie poproszę chociaż o nowe zdjęcia. :modla:

Posted

Ktos tu jeszcze o wspominki prosil?

A to pamietacie?

:B-fly: ...a ja mam psaaaa, malego psaaa, przynioslam go z podwooorza... tancze.gif ...dla niego jestem duuuzaaa... :ylsuper:

bodyguard1.jpg

Posted

a byla jeszcze taka:

ogorek, ogorek, ogorek, zielony ma garniturek i czapke i sandaly, zielony zielony jest caly.......

i dobranocka byla o Baltazarze Gabce i byl tam Don Pedro karamba! i bajka w ktorej byl Glus i Malwina i Fikander....(tajemnica szyfru marabut, sie to nazywalo)

a w zwierzyncu byl Pies Hackelbery i Misio Yogi - jaba daba duuuu......

Posted

Ojojoj... A Miś Uszatek już był i Wodnik Szuwarek i "Wojna Domowa" i "Pan Samochodzik"???

A co do misia Jogi, ten leśniczy co go zawsze miś gnębił, miał jakieś imie?

Chyba się starzeje, bo niepamiętam... :(

Posted

A w przedszkolach za moich czasów śpiewało się:

Kundel bury, Kundel bury... :B-fly: penetruje wszystkie dziury, kundel bury :multi: kundel bury, kundel bury fajny pies!!!