Dolphine Posted March 22, 2003 Posted March 22, 2003 jakby to powiedziec, dziewczyny, nie ma co ukrywac, wiosna siedzi w stolicy. Wczoraj bylo pieknie ale bardzo zimno, dzis jest pieknie i juz +5 a jutro bedzie jeszcze cieplej i piekniej. JUTRO w NIEDZIELE przyjezdza do mnie BASIA Z CEIKIEM!!!!!! ale sie bedzie dzialo. :angel: :drinking: :B-fly: :BIG: :multi: :beerchug: :popcorn: :B-fly: :BIG: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
PaYooK Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 ELO!!! w ostrowie bylo cieplo.... troszke za cieplo jush... Quote
Manu Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 Hej ! A'propos ciepła to słyszałam, że teraz na midach w Jakuszycach jeden zaprzęg złożony 12 (lub 14) Huskich po kilkudziesięciu metrach odmówił dalszego biegu ! Mądre pieski, dbają o zdrowie... Quote
Nat Posted March 23, 2003 Author Posted March 23, 2003 tak wlasnie tez slyszalam (zaprzeg niem. podobno), mowili w trojce,,, :) Quote
PaYooK Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 ELO!!! a cos moze wiecej wiecie na temat sredniego??? Quote
Nat Posted March 23, 2003 Author Posted March 23, 2003 podobno ukrocono trase do 30km (?) z powodu zlych warunkow atmosferycznych no i 2 zlote medale :) (Wilczopolski i Ekwiński) Quote
ewa Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Dziś po raz pierwszy byłam za zawodach w Ostrowie Wielkopolskim. Dziś po raz pierwszy piszę na forum. Dziś podjęłam "życiową decyzję" - w przyszłym sezonie startuję w skandynawce. Nastąpiło to podczas żywiołowego biegu z Darmą i Kazakiem za Gregiem, który odstawiał samochód na parking. Uwierzcie mi, prędkość zawrotna! Gratulujemy zwycięzcom! Fair Play, Jola, PaYooK zdjęcia niebawem. Ps. to miało być umieszczone w tym temacie. Ewa i Kazak Darma i Greg Quote
Dolphine Posted March 23, 2003 Posted March 23, 2003 OOOOO! :o witam Pania Ewe, gratulacje. Jaki piekny emblemat :) i jakie piekne postanowienia :) Quote
mike Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 No patrz Basia, u mnie też :o Co za dziwny zbieg okoliczności... :wink: Witaj Ewa :D wśród sadystów meczących swoje psy 8) Quote
PaYooK Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 ELO!!!! witamy na forum :) gratuluje wyboru i startowaniu z psem w przyszłym sezonie To jest zarazliwe :D Quote
Dolphine Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Basiu - jak to jest? wiosne przywiozlas wczoraj do mnie i zostala, wiec jak to jest ze jest u was? Sklonowala sie czy jak? Quote
Galja25 Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Delfina - wiosna sie rozpączkowuje. PaYook za -ra -źli -we? To znaczy, że ja też mogę sie zarazić? Tylko, jak sie juz zaraże, to kto te sanki ciągnąc będzie? Chyba ja sama... :cry: :drinking: Quote
Megi N Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Zawiadamiam że, u mnie wiosna pączkuje od wczoraj :wink: Właśnie słoneczko przyświeca przez szybkę i tak mnie rozkłada że nie mogę pracować. Oczka same zamykają się a główka opada na klawiaturę :wink: Chyba czas na :sleeping: albo na :kaffee_2: a może lepiej na :HUT012: Quote
ewa Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Dziękuję za pochwały. Niewykluczone, że niebawem pojawi się stronka Darmy i Kazaka. Mike, finał wczorajszego sadystycznego męczenia psów jest taki, że na ich pyskach maluje się szczęście a ja nie mogę się dziś ruszać. Albo forma nie ta, albo jestem już starą kobietą. Więc chyba za wcześnie PaYook te gratulacje. Może najpierw popracuję nad formą. W końcu do następnego sezonu daleko. Quote
basia Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 ewa, to może popracujemy razem. Czasami tak trudno zmusić się, by wyjść pobiegać i gdy się zrezygnuje to ma się wyrzuty sumienia przez cały kolejny dzień. I przychodzi kolejny wieczór i znów buty stają się ciężkie i niewygodne, pies leniwy a sumienie woła: hej, hej! Tutaj jestem!" Lecz kiedy pokona się samego siebie, to już po kilkunasty metrach płynie się w powietrzu. Uwielbiam to uczucie :angel: Można biec i biec i... trzeba uważać pod nogi na psa :D Quote
Dolphine Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Basiu czy ta propozycja oznacza ze bedziesz u nas bywac baaardzo czesto? :angel: ja jestem za. A przy okazji, dzwonilam do serwisu NIKONA naprawa aparatu tak na dzien dobry i przez telefon to okolo 360PLN albo i wiecej....kurde! Quote
ewa Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 Basiu, praca w "kolektywie" to świetny pomysł. Możemy więc podjąć dzielną próbę. Drogą elektroniczną będziemy się wspierać duchowo, zaś radiową, prowadzić pogawędki podczas biegów, przerywane sapnięciami ze zmęczenia. Quote
Nat Posted March 24, 2003 Author Posted March 24, 2003 Dolphine a cos z Twoim aparatcikiem nie tak? Ja keidys tez pisalam do nich z pytaniem o instrukcje o po polsku, 45zl.. tez nie malo jak na zwykla instrukcje :o Quote
Dolphine Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 aparacik mial wypadek , bliski kontakt z asfaltem, a to zasluga Conora. Postanowil ze pogoni za Karolem, ktory jechal na hulajnodze, na nieszczescie ja trzymalam Conora na smyczy, nie ustalam na nogach, zaliczylam jazde na brzuchu za Conorem, nawet cholera nie zwolnila, majac mnie za obciazenie na koncu smyczy. I w taki oto sposob aparat ma peknieta gorna czesc obudowy, kolo stopki pod lampe blyskowa. Mam nadzieje ze elektronika jest ok, koszt wymiany okolo 360pln ale jesli jeszcze cos wylezie to.....nie chce myslec, mam nadzieje ze to wszystko. Niestety caly aparat jest metalowy z z wyjatkiem gornej czesci obudowy. Pan w serwisie nie byl jakos zaskoczony jak powiedzialam ze mial kontakt z ziemia, zanim zdazylam opowiedziec co mu jest to pan sam spytal czy pekla obudowa od gory, chyba juz mieli doczynienia z takimi wypadkami. rzerazaja mnie tylko koszty!!!! Nie mowiac juz o innych stratach, dziura w spodniach, rozwalone kolano, dziura na lokciu w kurtce!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: to by bylo na tyle. Bestia nawet nie okazala skruchy! uznal ze to byla fajna przebiezka z obciazeniem! Quote
Nat Posted March 24, 2003 Author Posted March 24, 2003 moze obroza polzaciskowa by cos pomogla? :roll: eh.. takie to sa wypadki z aparatami.. moj znajomy kiedys upuscil teleobiektyw i pekl na pol :o mam nadzieje, ze z Twoim bedzie ok i ze na tych 360zl sie skonczy.. 3mam kciuki :) Quote
basia Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 ewa, dobre wsparcie to połowa sukcesu :D Chciałam dziś pobiegać, ale po jakiś 200, 300m zaczęło mnie boleć kolano i nie mogłam już kroku zrobić. :cry: :cry: :cry: Ceik jak zobaczył co się dzieje, podszedł i mnie zaczął lizać po dłoni... :cry: Quote
PaYooK Posted March 24, 2003 Posted March 24, 2003 ELO!!! jak ja mialem WF dzisiaj to ruszyc mi sie nie chcialo po zawodach w weekend :( Quote
Recommended Posts