Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O co Ci chodzi? Przecież chciałam dobrze :wink: I jak tu takiej doradzać? :D

Doli, możesz sie sama znieczulić i to o wiele przyjemniej :drinking: :drinking:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe...

Ja mam taką panią doktor, że nim zdąże zaproponować, aby znieczuliła nim zacznie wiercić, już jest po sprawie, bo mam napchane w buzię jakieś okropne waciki, ssaki i inne badziewie :D

W sumie nigdy nie robie nic z zębami ze znieczuleniem (poza usuwaniem rzecz jasna :) ) Ale to zdażyło mi się raptem 2 razy :-?

:drinking: :drinking: :drinking:

Posted

z calej wizyty u dentysty to najbardziej nie lubie odglosu wiertarki i tych kilogramow wacikow w ustach, bleeeee......

A przy okazji to pamietacie jak to bylo u dentysty 15, 20 lat temu? Taka wiertarka z pedalem pod noga dentystki i jakies sznurki co ja napedzaly, i tak wolno sie to krecilo....a teraz, ciach mach i po borowaniu i jeszcze woda przeplucze, i odessie co zbedne, sama poezja, miodzio..........ahhh

Posted

widzę ,ze to chyba moja dentystka Was nasłała, cobym ją w krótce odwiedziła. Mnie akurat dziąsło koło 8-mki boli okrutnie , ale płucze Tamtym Verde i jakoś żyję :o .

BTW Oto próba wskoczenia na 100 stronę :drinking:

Posted

Megi - jestem za! korespondencyjnym leczeniem :), to swietny pomysl i jaka oszczednosc.

W tajemnicy powiem, ze Basia juz mi udzielila kilku porad - a jest protetykiem, wiec prawie jak dentysta, hi hi hi.

a przy okazji balowania - Megi gdzie sa kotlety i skrzydelka, ktore zdaje sie ty mialas przechowac? teraz na zagryske jak znalazl.

:drinking: :drinking: :drinking: :lol:

Posted

Doli, przykro mi ale kotletów ni ma :cry: komunikat ukazał się tydzień temu, nie zgłosiłaś się. Musiałam sama oddać się konsumpcji po kolejnym wygranym konkursie przez Adasia :D Wniosek taki: kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :D Proponuję :drinking: bez zakąski. Przygotuję cosik jutro :wink:

Posted

no coz, jakos to przezyje, poza tym ty robisz na sto procent lepsze rzeczy niz te kotleciki :)

A przy okazji przedstwiam nazeczona Conora, para w trakcie pocalunku. Ladna synowa mi sie szykuje? Conor zaczal juz chudnac, od ubieglej niedzieli nie je! tak sie chlopak zakochal!

c02.JPG

a w parze z sankami wygladaja tak

c01.JPG

Conor i AZADA

PS. Conor to ten z czarna obroza :)

Posted

Niezła parka ho ho. Zbieraj kase na alimenta :D

I jeszcze raz :drinking: :drinking: :drinking: na zdrówko!

Tylko temat "Nowe Twarze" cos już nieaktualny :D Może by kto nowy przyszedł :wink:

Posted
Irek, a ja właśnie "na Gojach" mieszkam!!! :lol:

Z tym telefonem będzie póki co kłopot, bo mi komórką nie działa. Myślę, że w przyszłym tygodniu już powinna być ok :wink: A ty masz do mnie namiary??? :o

Basiu mam tel. od A.K. , mieszkam w Cisownicy(413) zakątek Goleszów Kamieniec , a gdzi dokładnie ty.

Z pozdrowieniami dla wszystkich SH

irek 605351195

Posted

Dzień dobry! Jaki piękny dzień :D Temperatura na południu kraju +12.

Doli, mój stom powiedział że, korespondencyjnie to by za długo trwało :wink: i nie wiadomo czy pacjentce w tym czsie nie wylezą zęby :wink:

Posted

aaaaaa!! Ciepłe lody !!!!!!! no i oranżadka !! mniam mniam :D :D

a kto pamięta oranżadkę w woreczkach z rurką ( chyba ,ze przegapiałam)??????

Posted

Gdzie wszyscy poszli? :cry:

Zrozumiała bym gdyby Buldog podał wreszcie przepis na bimberek :D i wszyscy rzucili się do produkowania magicznego płynu :D i że nikt nie ma czasu na pisanie :D Ale Buldog wspomniał oranżade :wink: nic z tego nie rozumiem :confused: