Megi N Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 O co Ci chodzi? Przecież chciałam dobrze :wink: I jak tu takiej doradzać? :D Doli, możesz sie sama znieczulić i to o wiele przyjemniej :drinking: :drinking: Quote
basia Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Hehe... Ja mam taką panią doktor, że nim zdąże zaproponować, aby znieczuliła nim zacznie wiercić, już jest po sprawie, bo mam napchane w buzię jakieś okropne waciki, ssaki i inne badziewie :D W sumie nigdy nie robie nic z zębami ze znieczuleniem (poza usuwaniem rzecz jasna :) ) Ale to zdażyło mi się raptem 2 razy :-? :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Dolphine Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 z calej wizyty u dentysty to najbardziej nie lubie odglosu wiertarki i tych kilogramow wacikow w ustach, bleeeee...... A przy okazji to pamietacie jak to bylo u dentysty 15, 20 lat temu? Taka wiertarka z pedalem pod noga dentystki i jakies sznurki co ja napedzaly, i tak wolno sie to krecilo....a teraz, ciach mach i po borowaniu i jeszcze woda przeplucze, i odessie co zbedne, sama poezja, miodzio..........ahhh Quote
Klara Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 widzę ,ze to chyba moja dentystka Was nasłała, cobym ją w krótce odwiedziła. Mnie akurat dziąsło koło 8-mki boli okrutnie , ale płucze Tamtym Verde i jakoś żyję :o . BTW Oto próba wskoczenia na 100 stronę :drinking: Quote
Klara Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 zdaje sie ,ze nieudana :cry: co tam - to ja za 100 stronę :drinking: Quote
Dolphine Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 KLARA - witaj w klubie potrzebujacych pomocy stomatologa. Jak to milo, ze ktos jeszcze :) :drinking: :drinking: :drinking: a moze mnie sie uda z ta setka? Quote
Dolphine Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Jeeeeee udalo mi sie! chyba zagram w srode w totolotka! no to za nastepnych 100 stron, moi mili Panstwo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: :B-fly: :BIG: Quote
Megi N Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 :drinking: 100 lat :B-fly: Za kolejne 100 stron!!! Doli, ja jutro idę do dentysty, może by wyleczył Cię korespondencyjnie? Zapytać się? :wink: Quote
Manu Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Sto lat, sto lat !!! :BIG: :new-bday: Nie żyją nam NOWE TWARZE ! A co na to PPPPoń ? I tak jest the best, ale konkurencja rośnie... Quote
Dolphine Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Megi - jestem za! korespondencyjnym leczeniem :), to swietny pomysl i jaka oszczednosc. W tajemnicy powiem, ze Basia juz mi udzielila kilku porad - a jest protetykiem, wiec prawie jak dentysta, hi hi hi. a przy okazji balowania - Megi gdzie sa kotlety i skrzydelka, ktore zdaje sie ty mialas przechowac? teraz na zagryske jak znalazl. :drinking: :drinking: :drinking: :lol: Quote
Megi N Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Doli, przykro mi ale kotletów ni ma :cry: komunikat ukazał się tydzień temu, nie zgłosiłaś się. Musiałam sama oddać się konsumpcji po kolejnym wygranym konkursie przez Adasia :D Wniosek taki: kto późno przychodzi sam sobie szkodzi :D Proponuję :drinking: bez zakąski. Przygotuję cosik jutro :wink: Quote
Galja25 Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Delfinka, Ty FUKSIARO!!! :D :drinking: to za STKE!!!!!!!! STOOOO LATTTT!!!!!!!!!!! Quote
Dolphine Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 no coz, jakos to przezyje, poza tym ty robisz na sto procent lepsze rzeczy niz te kotleciki :) A przy okazji przedstwiam nazeczona Conora, para w trakcie pocalunku. Ladna synowa mi sie szykuje? Conor zaczal juz chudnac, od ubieglej niedzieli nie je! tak sie chlopak zakochal! a w parze z sankami wygladaja tak Conor i AZADA PS. Conor to ten z czarna obroza :) Quote
Megi N Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Niezła parka ho ho. Zbieraj kase na alimenta :D I jeszcze raz :drinking: :drinking: :drinking: na zdrówko! Tylko temat "Nowe Twarze" cos już nieaktualny :D Może by kto nowy przyszedł :wink: Quote
Dolphine Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Nowe twarze? Bardzo prosze, AZADA i jej Pancia czyli Ela. zreszta mam nadzieje, ze AZADA sie odezwie niebawem na forum, ponownie :) Quote
Megi N Posted March 16, 2003 Posted March 16, 2003 Dobranoc Wszystkim! :D Na dzisiaj kończę swoją działalność i idę alulupapa :wink: :drinking: Quote
IreneuszBarabach Posted March 17, 2003 Posted March 17, 2003 Irek, a ja właśnie "na Gojach" mieszkam!!! :lol: Z tym telefonem będzie póki co kłopot, bo mi komórką nie działa. Myślę, że w przyszłym tygodniu już powinna być ok :wink: A ty masz do mnie namiary??? :o Basiu mam tel. od A.K. , mieszkam w Cisownicy(413) zakątek Goleszów Kamieniec , a gdzi dokładnie ty. Z pozdrowieniami dla wszystkich SH irek 605351195 Quote
Megi N Posted March 17, 2003 Posted March 17, 2003 Dzień dobry! Jaki piękny dzień :D Temperatura na południu kraju +12. Doli, mój stom powiedział że, korespondencyjnie to by za długo trwało :wink: i nie wiadomo czy pacjentce w tym czsie nie wylezą zęby :wink: Quote
Buldog Posted March 17, 2003 Posted March 17, 2003 Tak a propos niezamierzonego "glownego watku" ;) http://www.wprost.pl/ar/?O=41998 Quote
Klara Posted March 17, 2003 Posted March 17, 2003 aaaaaa!! Ciepłe lody !!!!!!! no i oranżadka !! mniam mniam :D :D a kto pamięta oranżadkę w woreczkach z rurką ( chyba ,ze przegapiałam)?????? Quote
Megi N Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 Gdzie wszyscy poszli? :cry: Zrozumiała bym gdyby Buldog podał wreszcie przepis na bimberek :D i wszyscy rzucili się do produkowania magicznego płynu :D i że nikt nie ma czasu na pisanie :D Ale Buldog wspomniał oranżade :wink: nic z tego nie rozumiem :confused: Quote
PATIszon Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 Ja jestem, ale do szpiców nie zaglądam , bo gdzie mi do nich??? Quote
Megi N Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 Patiszon, ja zaglądam, chociaż jestem przybłęda :wink: Na razie mnie nie wygonili. :D Quote
PATIszon Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 No i zobacz jak my tu wyglądamy... nawet nam uszy nie stoją!!! Quote
Megi N Posted March 18, 2003 Posted March 18, 2003 Ty to jeszcze jako tako wyglądasz :D Ale ja z tym emblematem w profilu to beczka śmiechu :D Quote
Recommended Posts