Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PaY!! Trzymam kciuki za twój start w ME w Jakuszycach. Mam nadzieję, że jak wrócisz to opowiesz jak było :wink: Mógłbyś też Limie przekazać, że za nią też trzymam :beerchug:

Wiecie, byłam dziś w Katowicach i zobaczyłam taką starą, obleśną budkę z Hot-Dogami :P Jejku, ale miałam ochotę na takiego z ketchupem i musztardą, co to się upaprać można. Tylko Tomek (mój TZ) powiedział, że mnie później do samochodu nie wpuści :-? :)

Posted

Ja w Katowicach lubiłam hot-dogi przed i za dworcem od strony Placu Andzreja- ale ta budka juz nie istnieje :cry:

a i w Bielsku mam ulubioną budkę :wink:

dodatkowo zawsze kupowałam bułkę z pieczrkami na dworcu w Bielsku( nie wiem czy dalej istnieje). Chyba jednak mam ciągoty do wiktu dworcowego :lol: :lol: :lol:

Posted

Agnieszka: Klara nie ma psa. Ona ma CCielaczka, bardzo miłego zresztą.... :roll: Ale Twoimi suczkami nie bedzie zainteresowany - woli Kazana :oops:

Posted

Hehe... :D Ja też nie daleko B-B mieszkam, chociaż na spacery aż taaak daleko nie chodzę :)

Klara, zdradź mi który to kiosk w tym bielsku takie dobre hot-dogi ma. Jak będę to nieomieszkam wstąpić na jednego :wink:

Posted

Witam wszystkich, jestem tu nowa, trochę poczytałam zanim się ujawniłam. Mama 4-latka syberianka. Moje ukochanego pieska. Wiem że są tu ludzie zwariowani na tym punkcie więc z chęcią się przyłącze. :D

Posted

Basia- ja lubię hot-dogi na Placu Wojska Polskiego :wink:

Agnieszka : to jesteśmy sąsiadkami :angel: ale mój pies się nie nadaje na towarzysza huskich - Mike coś o tym wie- tylko je stopuje :cry: i faktycznie spodobał mu się Kazan :lol:

Posted

Sluchajcie wszyscy! do Warszawy zima wrocila. Sypie porzadnie juz od kilku godzin, zrobilo sie bielusienko na dworze, wieczorem na sanki bedzie mozna wyjsc :-) , a juz przez dwa dni byla wiosna....