Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 pewnie ze pamietamy piramidy, a byly potem takie dzinsy wapnowane, na bialo :) Megi bazar z ciuchami w Rembertowie! ten kolo Warszawy? o tym mowisz? ale mialas cisnienie na te spodnie, godne orderu :-) Quote
Megi N Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 Dol, to było poświęcenie :wink: Ale nie byłam odosobniona w tym szaleństwie, pół mojego liceum jeździło do Rembertowa po ciuchy, do Katowic po wędline a do Żywca- wiadomo po co :wink: Wtedy to była wędrówka ludu za chlebem i przyodziewkiem. U nas było zerowe zaopatrzenie, komuna bardzo nie lubiła Częstochowy :cry: Quote
Megi N Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 ETM, ale masz refleks :wink: Moja krowa już zdążyła wyciągnąć kopyta. Quote
Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 no tak, takie czasy byly. Ja nosilam wtedy Levisy 501, prosto z pewexu :) Quote
Megi N Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 Dol, ale ty masz pamieć! :D Nie mam pojęcia jak wyglądały levisy 501? To jakiś szczególny krój? Quote
ETM Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 Megi. Pewnie sianko bylo przeterminowane. :wink: Quote
Klara Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 levisy 501 to najbardziej znany typ spodni Levis`a do tej pory . Przypuszczam,że sie nie zmieniły :roll: Quote
Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 http://strony.wp.pl/wp/moje.studio/main.html tu mozna obejrzec kilku forumowiczow :) w czasie niedzielnego spotkania Quote
Manu Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 No, Dolphine ! To jeszcze tylko nam objaśnij, kto jest kto ! Twój Conor to ten jaśniejszy (żółte szelki) czy ciemniejszy (czerwona obroża) ? Quote
Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 wiec tak: od lewej w czerwonej kurtce z kitka to GREG, w jasnym ubraniu w czapce z daszkiem jego kobietka Ewa, dalej Maciek, pozniej moj maly Karol i Krzysiek, potem w zielonej kurtce Dorota i obok Pawel - wlasciciele GRETY. W szaro czarnej kurtce Krzysiek - wlasciciel AZADY. Poza tym w oliwkowej kurtce Bogna z Fan CLUBU i dwie male Jagody, w niebiesciuchnej kurteczce Nicola pancia AZADY. ufff chyba sie mniej wiecej udalo. Mnie nie ma , robilam zdjecia :) Quote
Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 Conor to ten w zoltych szelkach. A ta panienka obok z czerwona obroza to AZADA. Quote
PaYooK Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 ELO!!! manu co sie stalo z Twoim emblematem???? Quote
Manu Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 Mnie nie ma , robilam zdjecia Sprytnie ! Ja tez tak czesto robię, choć nie zawsze specjalnie. Mało mam zdjęć swoich z tego powodu, że to zwykle ja trzymam aparat - i czasem tego żałuję. Twój Conor prezentuje sie wspaniale ! :D Może gdzies pisałaś, a ja nie pamiętam, Azada to jego siostra ? Bo są podobni. Quote
Manu Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 No co Wy ??? :o Przecież ja widzę, że mam Chinooka (z kością) w emblemacie. Quote
PaYooK Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 ELO!!! ale czemu sie Tobie emblemat nie wyswietla ?? a CHINOOK tak sie nazywalo zgrupowanie w poznaniu cos w stylu warszawskich zjazdow ;) Quote
Manu Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 A teraz juz widać ? Bo umieściłam go od nowa, skoro tak mówicie. Nawiasem mówiąc, jak to mozlkiwe, że ja widze, a Wy nie ? Dolphine, co chciałaś nam pokazać ? :wink: Quote
PaYooK Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 ELO!!! pewnie sciezka zle wpisana bo ja nic nie widze... Quote
Dolphine Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 Monika ten sam problem co u ciebie, zdjecia sa na stronie, a tu nie chca sie pokazac. Quote
Manu Posted March 11, 2003 Posted March 11, 2003 No, tylko ja daje emblemat z komputera i nie pisze żadnej ściezki, tylko uzywam przyciska "Przeglądaj". :o To takie proste przecież i forum mi mówi, że profil został zaktualizowany, a tu klops. Naprawde nie widzicie u mnie emblematu ? Cholelka, to co ja widzę ??? Quote
Recommended Posts