Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie ze pamietamy piramidy, a byly potem takie dzinsy wapnowane, na bialo :)

Megi bazar z ciuchami w Rembertowie! ten kolo Warszawy? o tym mowisz? ale mialas cisnienie na te spodnie, godne orderu :-)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dol, to było poświęcenie :wink: Ale nie byłam odosobniona w tym szaleństwie, pół mojego liceum jeździło do Rembertowa po ciuchy, do Katowic po wędline a do Żywca- wiadomo po co :wink: Wtedy to była wędrówka ludu za chlebem i przyodziewkiem. U nas było zerowe zaopatrzenie, komuna bardzo nie lubiła Częstochowy :cry:

Posted

No, Dolphine ! To jeszcze tylko nam objaśnij, kto jest kto ! Twój Conor to ten jaśniejszy (żółte szelki) czy ciemniejszy (czerwona obroża) ?

Posted

wiec tak:

od lewej w czerwonej kurtce z kitka to GREG, w jasnym ubraniu w czapce z daszkiem jego kobietka Ewa, dalej Maciek, pozniej moj maly Karol i Krzysiek, potem w zielonej kurtce Dorota i obok Pawel - wlasciciele GRETY. W szaro czarnej kurtce Krzysiek - wlasciciel AZADY. Poza tym w oliwkowej kurtce Bogna z Fan CLUBU i dwie male Jagody, w niebiesciuchnej kurteczce Nicola pancia AZADY.

ufff chyba sie mniej wiecej udalo. Mnie nie ma , robilam zdjecia :)

Posted
Mnie nie ma , robilam zdjecia

Sprytnie ! Ja tez tak czesto robię, choć nie zawsze specjalnie. Mało mam zdjęć swoich z tego powodu, że to zwykle ja trzymam aparat - i czasem tego żałuję.

Twój Conor prezentuje sie wspaniale ! :D Może gdzies pisałaś, a ja nie pamiętam, Azada to jego siostra ? Bo są podobni.

Posted

A teraz juz widać ? Bo umieściłam go od nowa, skoro tak mówicie. Nawiasem mówiąc, jak to mozlkiwe, że ja widze, a Wy nie ?

Dolphine, co chciałaś nam pokazać ? :wink:

Posted

No, tylko ja daje emblemat z komputera i nie pisze żadnej ściezki, tylko uzywam przyciska "Przeglądaj".

:o

To takie proste przecież i forum mi mówi, że profil został zaktualizowany, a tu klops.

Naprawde nie widzicie u mnie emblematu ? Cholelka, to co ja widzę ???