Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba będzie użyć przekupstwa :D Tylko cobyśmy nie znalazły się w sali kolumnowej na jakimś przesłuchaniu czy co?

Masz jakąś propozycje co do formy tego małego, malusieńkiego przekupstwa? :wink:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ELO!!!

ja lubie szalec po miescie na rowerze..... nie przestrzegam zadnych przepisów drogowych:D:D:D:D:D:D:D pedze z predkoscia 50-60 km/h a czasami na A2 kolo 70-75 km/h :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D to jest zabawa 8) 8) 8) 8) 8)

Posted

tak tak Pay jasne, ale te predkosci to albo z duzej gory zjezdzajac osiagasz albo jak na A2 zlapiesz sie czyjegos zdezaka, czarodziej, kurde blaszka....

Megi - moze by jakis list gonczy w TV pokazac, ze taka to a taka pilnie poszukiwana? moze daloby sie cos zrobic...

Posted

Niestety zdaje sie, ze juz pogardzila sobie piweczkiem i poszla.

A tym samym bardzo niechcacy ja oddalem :-?

Dokad poszla? A czort ja wie... :niewiem:

U mnie jej nie ma, u Was tez... :roll: No nie wiem...

Posted

ELO!!!

dolphine musze Cie zmartwic w drodze do poznania z Tarnowa Podg. nie ma zadnej górki lecz moje predkosci osiagam jadac za autobusem (mowie o predkosciach rzedu 68-81.5moj max km/h) a 60 km/h to sam o wlasnych silach potrafie osiagnac na rowerze szosowym rzecz jasna

Posted

O KURDE!!! lazega jedna, powsinoga! u Ciebie jej Buldog nie ma? u nas tez nie? szwedacz jej sie wlaczyl i poszla w diably....a co bedzie jak nie wroci i nie znajdzie sie? a moze Spike ja zjadl? nie wyglada piesio jakos inaczej, dziwnie sie nie zachowuje? wez no i przyjrzyj mu sie dobrze.

Posted

Wyglada normalnie, poza tym ja mu sie zawsze dokladnie przygladam.

Temu, co wydala, tez :roll:

Nic nowego, sie, ze sie tak wyraze, khm, khm... nie pojawilo :niewiem:

Posted

Pay nie sciemniaj, z kolarzami to ja mam troche do czynienia, jakby nie bylo mamy grupe kolarska w firmie i cos niecos wiem, z takimi predkosciami to jezdza zawodowcy, a z ciebie jest drobiazdzek....wiec bez urazy prosze....

Buldog jak cos zauwazysz to daj znac :)

Posted

ELO!!!

tesh troche trenowalem wiec jak bylem w szczycie formy to wyciagnelem swojego maxa (81.5km/h) na odcinku tak kolo 500m bo przy tej predkosci mialem za miekkie przelozenia... jak chcesz to mozemy sie umowic pojedziesz w autobusie ktory sybie 60-70 a ja sie utrzymam za nim a nawet sam wyciagam 50-60 km/h.... ale Twoja wola mi malo kto wierzy jedynie znajomi z ktorymi jezdzilem na treningach...

Posted

No to mamy dylemat :cry: Wiosna poszła i chyba nie wróci :cry: Mówiłam że trzeba ją czymś zanęcić :D Jak to nic nie da to dopiero można wystosować list gończy. Dolphine a rysopis to Ty znasz?

Buldog, ja bym nie była taka pewna czy piesio nie łyknął ją w całości :D

Posted

Jasne. Znam ja ostatecznie od 700 lat. Tak ze cierpliwosci, kochani.

Chyba ze zalapie komplikacje. Tegoroczny wirus wielce zlosliwy.

Pay. Ty to niezly jestes. A wiesz, ze za autobusem to nie wolno ?

Bo za hamowac sobie nagle moze? :nono:

Posted

Megi, łaziłem trochę teraz z psami i niestety śniegu u mnie dalej jak nie było widać, tak go nie ma. :-? :lol: (i tak nie mam sań).

Dol, Pay - rower nie musi za Wami krzyczeć, że mu się w zimę nudzi - wystarczy założyć "zimowe" opony i w drogę, nie ma nic lepszego jak jazda po lesie w lekko kopnym śniegu. :wink: :wink:

Pay - co do prędkości na rowerze to powiem tak:

50-60km/h na prostej bez żadnej pomocy - tak, ale 500 m góra z lekkim wiatrem,

80 km/h za autobusem spoko (sam jechałem 85 km/h za Żukiem) pod warunkiem, że potrafisz się za nim utrzymać jak przyśpiesza (ja wtedy jechałem z góry) :wink: :wink: :wink: (jestem maniakiem jazdy na rowerze i uważam, że na każdych zawodach powinna być klasa velo :wink: :wink: :wink: ).

Posted

Nie słuchacie reklam w radiu, Wiosna przymierza buty u Daichmana (nie wiem czy dobrze napisałem) i dlatego przyjdzie trochę później. :wink: :wink: :wink:

Posted

Jeśli chodzi o gry "osiedlowe" to była taka gra w żyda.

"Żyd" rzucał piłką (wielkosci tenisowej) do góry o ścianę, a reszta starała się nie dopuścić aby piłka spadła na ziemię za pomocą różnie punktowanych podbić itp. Gdy "reszta" nabiła odpowiednią ilość punktów, "żyd" gonił resztę w celu trafienia kogokolwiek i zaklepania się. :wink:

Posted

Gościu! W twoim "profilu" właściwie wszystko pisze. Musisz zmniejszyć zdjęcie do 80x80 pikseli i wysłać go z poziomu twojego kompa. W "profily" jest coś takiego jak - Wyślij Emblemat z twojego komputera - w przegladaj znajdujesz na swoim kompie dane zdjęcie czy rysunek i już! :)

A ta wiosna to chyba u mnie jest, chociaż ... Słońce świeci, błękitne niebo ale zimno jeszcze i śnieg leży, więc nie wiem. A może ją zawodnicy w Jakuszycach przestraszyli i teraz sie ukrywa? :-? :wink:

Posted

w Wawie -6! i pochmurno! a wiosna faktycznie przymierza buty w sklepie Deichmanna - tak mowia w radio - a ze sklep wielki i oferta bogata to jesli ta wiosna to prawdziwa baba to faktycznie ze dwa tygodnie jej sie zejdzie! mam nadzieje ze dotrzyma tylko terminu i 21 MARCA w dzien WAGAROWICZA juz sie rozgosci na dobre, czekajmy wiec cierpliwie.

Posted

Dolphine:

Wiosna... jak wiosna - cieplo, sucho, sloneczko swieci, trawa sie zieleni... :niewiem:

Tak mniej-wiecej wygladala. Wiem, ze to troche malo, jak na portret pamieciowy, ale tak szybko mignela, ze wiecej nie zdazylem zauwazyc :(

Posted

Ale numer! Wiosna jest u mnie! :D I powiem tylko tyle, że jej nie oddam :D

Na moim balkonie który jest od strony południowej, świeci słoneczko a termometr wskazuje +11. Yuka opala się od godzinki :B-fly:

Co do rysopisu: to nie podam żebyście mi jej nie zabrali :wink: