Megi N Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Trzeba będzie użyć przekupstwa :D Tylko cobyśmy nie znalazły się w sali kolumnowej na jakimś przesłuchaniu czy co? Masz jakąś propozycje co do formy tego małego, malusieńkiego przekupstwa? :wink: Quote
PaYooK Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ELO!!! ja lubie szalec po miescie na rowerze..... nie przestrzegam zadnych przepisów drogowych:D:D:D:D:D:D:D pedze z predkoscia 50-60 km/h a czasami na A2 kolo 70-75 km/h :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D to jest zabawa 8) 8) 8) 8) 8) Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 tak tak Pay jasne, ale te predkosci to albo z duzej gory zjezdzajac osiagasz albo jak na A2 zlapiesz sie czyjegos zdezaka, czarodziej, kurde blaszka.... Megi - moze by jakis list gonczy w TV pokazac, ze taka to a taka pilnie poszukiwana? moze daloby sie cos zrobic... Quote
Buldog Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Niestety zdaje sie, ze juz pogardzila sobie piweczkiem i poszla. A tym samym bardzo niechcacy ja oddalem :-? Dokad poszla? A czort ja wie... :niewiem: U mnie jej nie ma, u Was tez... :roll: No nie wiem... Quote
PaYooK Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ELO!!! dolphine musze Cie zmartwic w drodze do poznania z Tarnowa Podg. nie ma zadnej górki lecz moje predkosci osiagam jadac za autobusem (mowie o predkosciach rzedu 68-81.5moj max km/h) a 60 km/h to sam o wlasnych silach potrafie osiagnac na rowerze szosowym rzecz jasna Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 O KURDE!!! lazega jedna, powsinoga! u Ciebie jej Buldog nie ma? u nas tez nie? szwedacz jej sie wlaczyl i poszla w diably....a co bedzie jak nie wroci i nie znajdzie sie? a moze Spike ja zjadl? nie wyglada piesio jakos inaczej, dziwnie sie nie zachowuje? wez no i przyjrzyj mu sie dobrze. Quote
Buldog Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Wyglada normalnie, poza tym ja mu sie zawsze dokladnie przygladam. Temu, co wydala, tez :roll: Nic nowego, sie, ze sie tak wyraze, khm, khm... nie pojawilo :niewiem: Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Pay nie sciemniaj, z kolarzami to ja mam troche do czynienia, jakby nie bylo mamy grupe kolarska w firmie i cos niecos wiem, z takimi predkosciami to jezdza zawodowcy, a z ciebie jest drobiazdzek....wiec bez urazy prosze.... Buldog jak cos zauwazysz to daj znac :) Quote
PaYooK Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ELO!!! tesh troche trenowalem wiec jak bylem w szczycie formy to wyciagnelem swojego maxa (81.5km/h) na odcinku tak kolo 500m bo przy tej predkosci mialem za miekkie przelozenia... jak chcesz to mozemy sie umowic pojedziesz w autobusie ktory sybie 60-70 a ja sie utrzymam za nim a nawet sam wyciagam 50-60 km/h.... ale Twoja wola mi malo kto wierzy jedynie znajomi z ktorymi jezdzilem na treningach... Quote
Megi N Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 No to mamy dylemat :cry: Wiosna poszła i chyba nie wróci :cry: Mówiłam że trzeba ją czymś zanęcić :D Jak to nic nie da to dopiero można wystosować list gończy. Dolphine a rysopis to Ty znasz? Buldog, ja bym nie była taka pewna czy piesio nie łyknął ją w całości :D Quote
ETM Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Hej. Podobno poszukiwana zajrzala, wpadla w zaspe i teraz leczy sie z grypy. Wroci za dwa tygodnie. Quote
ETM Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Jasne. Znam ja ostatecznie od 700 lat. Tak ze cierpliwosci, kochani. Chyba ze zalapie komplikacje. Tegoroczny wirus wielce zlosliwy. Pay. Ty to niezly jestes. A wiesz, ze za autobusem to nie wolno ? Bo za hamowac sobie nagle moze? :nono: Quote
Grześ Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Megi, łaziłem trochę teraz z psami i niestety śniegu u mnie dalej jak nie było widać, tak go nie ma. :-? :lol: (i tak nie mam sań). Dol, Pay - rower nie musi za Wami krzyczeć, że mu się w zimę nudzi - wystarczy założyć "zimowe" opony i w drogę, nie ma nic lepszego jak jazda po lesie w lekko kopnym śniegu. :wink: :wink: Pay - co do prędkości na rowerze to powiem tak: 50-60km/h na prostej bez żadnej pomocy - tak, ale 500 m góra z lekkim wiatrem, 80 km/h za autobusem spoko (sam jechałem 85 km/h za Żukiem) pod warunkiem, że potrafisz się za nim utrzymać jak przyśpiesza (ja wtedy jechałem z góry) :wink: :wink: :wink: (jestem maniakiem jazdy na rowerze i uważam, że na każdych zawodach powinna być klasa velo :wink: :wink: :wink: ). Quote
Grześ Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Nie słuchacie reklam w radiu, Wiosna przymierza buty u Daichmana (nie wiem czy dobrze napisałem) i dlatego przyjdzie trochę później. :wink: :wink: :wink: Quote
Grześ Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ETM cała adrenalina w tym, że jak zapalą się światełka stop to zdążysz lub nie. 8) Quote
Grześ Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Jeśli chodzi o gry "osiedlowe" to była taka gra w żyda. "Żyd" rzucał piłką (wielkosci tenisowej) do góry o ścianę, a reszta starała się nie dopuścić aby piłka spadła na ziemię za pomocą różnie punktowanych podbić itp. Gdy "reszta" nabiła odpowiednią ilość punktów, "żyd" gonił resztę w celu trafienia kogokolwiek i zaklepania się. :wink: Quote
Mokka Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Patrz - ADMINISTRACJA Tam ta kwestia była kilka razy wyjaśniana Quote
basia Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Gościu! W twoim "profilu" właściwie wszystko pisze. Musisz zmniejszyć zdjęcie do 80x80 pikseli i wysłać go z poziomu twojego kompa. W "profily" jest coś takiego jak - Wyślij Emblemat z twojego komputera - w przegladaj znajdujesz na swoim kompie dane zdjęcie czy rysunek i już! :) A ta wiosna to chyba u mnie jest, chociaż ... Słońce świeci, błękitne niebo ale zimno jeszcze i śnieg leży, więc nie wiem. A może ją zawodnicy w Jakuszycach przestraszyli i teraz sie ukrywa? :-? :wink: Quote
Dolphine Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 w Wawie -6! i pochmurno! a wiosna faktycznie przymierza buty w sklepie Deichmanna - tak mowia w radio - a ze sklep wielki i oferta bogata to jesli ta wiosna to prawdziwa baba to faktycznie ze dwa tygodnie jej sie zejdzie! mam nadzieje ze dotrzyma tylko terminu i 21 MARCA w dzien WAGAROWICZA juz sie rozgosci na dobre, czekajmy wiec cierpliwie. Quote
Dolphine Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Megi wlasnie! rysopis, zapomnialam o tym :) Buldog nam pomoze, on ostatni ja widzial! Quote
Buldog Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Dolphine: Wiosna... jak wiosna - cieplo, sucho, sloneczko swieci, trawa sie zieleni... :niewiem: Tak mniej-wiecej wygladala. Wiem, ze to troche malo, jak na portret pamieciowy, ale tak szybko mignela, ze wiecej nie zdazylem zauwazyc :( Quote
Dolphine Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Buldog a jakies znaki szczegolne? wzrost, kolor wlosow, znaki szczegolne, kolor oczu? nic nie zapamietales? :bigcry: :puppydog: Quote
Buldog Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 No wlasnie nie :niewiem: Zapamietalem tylko, ze sobie szybko poszla :-? Quote
Megi N Posted March 6, 2003 Posted March 6, 2003 Ale numer! Wiosna jest u mnie! :D I powiem tylko tyle, że jej nie oddam :D Na moim balkonie który jest od strony południowej, świeci słoneczko a termometr wskazuje +11. Yuka opala się od godzinki :B-fly: Co do rysopisu: to nie podam żebyście mi jej nie zabrali :wink: Quote
Recommended Posts