Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musi kiedys ludzie lepsza pamiec wzrokowa mieli. Kiedys nie bylo tyle nowych twarzy (TV itp) to i sie latwiej kazda twarz szulfadkowalo pewnie.

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W górach będzie ! Będzie, prawda ? Powiedzcie, że tam będzie prawdziwie dużo śniegu, bo ja nie oglądam prognoz...

To ja m.in. dlatego na te ME jade, by po górach w śniegu połazić ! (bo nieco wcześniej jadę...)

Posted

U nas w poniedziałek sypał mocno śnieg, trochę nasypało i już się cieszyłam, ale dzisiaj znowu prawie wszystko stopniało. Ale w górach nadal jest bardzo dużo śniegu. W niedzielę wybieram się na trening na Kubalonkę. Czy ktoś też może jedzie ?

Posted

Jeśli zima jest u mnie to wynika z tego że wiosna gości u Ciebie :D Chyba się przeprowadzę :wink: A gdzie są Jakuszyce? Bo nie mam zielonego pojęcia! :)

Posted

Grzesiu, jeśli Ty jesteś środkowe południe to ja jestem północne południe :wink: Już do Ciebie idzie śnieżek, świeżutki, sama zbierałam :D Będzie u Ciebie gdzieś za dwie godzinki. Może byc?

Posted

Megi ja wiem gdzie jest wiosna, siedzi u Buldoga, sam ostatnio cos o opalaniu pisal, pewnie jakas lapowke jej dal zeby tam siedziala, i dziewczyna dlatego do nas sie spoznia. :evil:

Posted

A co Wy tak z tą wiosną ? :o Ja chciałam jeszcze śniegu i co mam ? Jakiś pląsający śnieżyk... Przez jakąś godzinę tylko padało coś, co prawdziwym śniegiem dało się nazwać, ale już przestało. :(

Mnie tam jeszcze zimy za mało. Może dlatego, że jakoś mało śniegu tu było.

Posted

Pay! zamilcz potworze - jaka zima, ja chce +15 i na rower, bo juz piszczy cichutko pod sciana, wez mnie na dwor wez mnie na dwor, a ja mu na to cicho! mroz jest, stoj grzecznie pod sciana!

Posted

Pay a kto by czekal do maja? my sezon rozpoczelismy w ubieglym roku okolo 15 marca, byle snieg stopnial i wiaterek przesuszyl chodniki i dalej jazda, kilometry nabijac. W tym sezonie zamierzam zdecydowanie wiecej przejechac niz rok temu.