ETM Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Musi kiedys ludzie lepsza pamiec wzrokowa mieli. Kiedys nie bylo tyle nowych twarzy (TV itp) to i sie latwiej kazda twarz szulfadkowalo pewnie. Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 pytan - mam malamuta ale zimy nie znosze, kocham lato i upaly! czy z tego powodu powinnam miec nagiego peruwianczyka :) ??? :roll: Quote
PaYooK Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ELO!!! ja chce spowrotem zime.... chociaz do konca przyszlego tygodnia ;) a pozniej nie musi jush byc ;) Quote
Manu Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 W górach będzie ! Będzie, prawda ? Powiedzcie, że tam będzie prawdziwie dużo śniegu, bo ja nie oglądam prognoz... To ja m.in. dlatego na te ME jade, by po górach w śniegu połazić ! (bo nieco wcześniej jadę...) Quote
Agnieszka_ Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 U nas w poniedziałek sypał mocno śnieg, trochę nasypało i już się cieszyłam, ale dzisiaj znowu prawie wszystko stopniało. Ale w górach nadal jest bardzo dużo śniegu. W niedzielę wybieram się na trening na Kubalonkę. Czy ktoś też może jedzie ? Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 PATAN - przepraszam za literowke :) a z ta zima i jej polubieniem to jakas grozba czy przepowiednia? o czyms nie wiem? :cry: :o Quote
Megi N Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Dolphine, informuję, że zima przeniosła się na południe kraju. Śnieg pada od 19.oo i już się sporo uzbierało :cry: Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 no pieknie Megi pieknie, bardzo sie ciesze, a ci co jada do Jakuszyc pewnie jeszcze bardziej :) Quote
Megi N Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Jeśli zima jest u mnie to wynika z tego że wiosna gości u Ciebie :D Chyba się przeprowadzę :wink: A gdzie są Jakuszyce? Bo nie mam zielonego pojęcia! :) Quote
Grześ Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Megi o jakim południu myślisz, bo u mnie - teoretycznie na środkowym południu - śniegu nie widać... :roll: Quote
Megi N Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Grzesiu, jeśli Ty jesteś środkowe południe to ja jestem północne południe :wink: Już do Ciebie idzie śnieżek, świeżutki, sama zbierałam :D Będzie u Ciebie gdzieś za dwie godzinki. Może byc? Quote
PaYooK Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ELO!!! buuu.... :cry: :cry: :cry: u mnie nie ma sniegu.... :cry: :cry: :cry: :cry: Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Megi ale u mnie wiosny nie ma. Zima na calego, do ciebie to tylko sniezek polecial. Reszta zostala u mnie, jest -5. Jakuszyce sa kolo Szklarskiej Poreby. Quote
Megi N Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 To gdzie u licha jest ta wiosna! U mnie 0 stopni i ciągle pada śnieżek :cry: Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Megi ja wiem gdzie jest wiosna, siedzi u Buldoga, sam ostatnio cos o opalaniu pisal, pewnie jakas lapowke jej dal zeby tam siedziala, i dziewczyna dlatego do nas sie spoznia. :evil: Quote
Manu Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 A co Wy tak z tą wiosną ? :o Ja chciałam jeszcze śniegu i co mam ? Jakiś pląsający śnieżyk... Przez jakąś godzinę tylko padało coś, co prawdziwym śniegiem dało się nazwać, ale już przestało. :( Mnie tam jeszcze zimy za mało. Może dlatego, że jakoś mało śniegu tu było. Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Pay! zamilcz potworze - jaka zima, ja chce +15 i na rower, bo juz piszczy cichutko pod sciana, wez mnie na dwor wez mnie na dwor, a ja mu na to cicho! mroz jest, stoj grzecznie pod sciana! Quote
PaYooK Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 ELO!!! moje rowery pewnie tesh wolaja o to ale nie słysze bo sa w garazu na nie czas przyjdzie na przelomie kwietnia i maja....:D Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Pay a kto by czekal do maja? my sezon rozpoczelismy w ubieglym roku okolo 15 marca, byle snieg stopnial i wiaterek przesuszyl chodniki i dalej jazda, kilometry nabijac. W tym sezonie zamierzam zdecydowanie wiecej przejechac niz rok temu. Quote
Megi N Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Monika, bo ja chcę troche stare kości powygrzewać na słoneczku :cry: i dlatego czekam na wiosnę! Buldog, oddaj wiosnę i to już! :wink: Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Megi wolajmy razem! BULDOG ODDAJ PANIA WIOSNE!!!BULDOG ODDAJ PANIA WIOSNE!!!BULDOG ODDAJ PANIA WIOSNE!!!BULDOG ODDAJ PANIA WIOSNE!!!BULDOG ODDAJ PANIA WIOSNE!!! Quote
Megi N Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Może on ją przywiązał do tego balkonu na którym opala się psiak! :D Quote
Dolphine Posted March 5, 2003 Posted March 5, 2003 Megi a wiesz ze to mozliwe? i do tego to upija ja tym doskonalym piweczkiem, wiec gdzie ona ma sie spieszyc? Quote
Recommended Posts