Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale wieczorkiem można chyba przemknąć do jakiegoś kompa(najlepiej ordynatora oddziału) i dać znać swoim koleżankom i kolegom, że wszystko jest ok :D

A tłuszczu to by mi się trochę przydało, oczywiście tu i ówdzie :D

Posted

Basia. Bo ja mam 700 lat. Ale po liftingu to ujdzie.

Dziewczyny, nadmiar tluszczyku nalezy po prostu spalic. Znam pare

ciekawych cwiczen, po tygodniu 'treningu' mozna sie niezle wypalic. :wink:

A dla leniwych polecam powolne przysmazanie sie na sloneczku.

Tluszczyk tez sie wytopi, aby tylko rownomiernie sie obracac. 8)

Posted

A co tam tłuszczyk! Idę do lodówki podjeść sobie trochę kiełbaski i mięska(muszę się pospieszyć bo niedługo 24.00). Jutro będę pościć i umartwiac się :(

ETM, ja do ćwiczeń to się nie nadaję, jestem zbyt leniwa i niesystematyczna(tzw, słomiany zapał) :D

Posted

Klaro. Trenowac trzeba systematycznie, od zaraz. Najlepiej wieczorkiem, to przez noc czlowiek kondycje odzyszcze.

Megi... Wazne ze masz ten zapal. A ze slomiany...., niesystematycznie?

To nawet nie szkodzi. Gimnastyka ma sprawiac przyjemnosc, to nie moze byc nudny obowiazek przeciez.

Posted

Jakie tam magiczne... Magiczne to jest co najwyzej spalenie po malej porcji intensywnych cwiczen ze 3,4 Kcal. A opisane sa w wielu roznych pozycjach o odchudzaniu.

Posted

eee, myslalam ze masz cos extra, co dziala bez zadnego wysilku, i wielkich nakladow i zaangazowania....buuu widze ze nie ma tak lekko.

Kiedy bedzie wiosna? Czy ktos cos wie? Moj rower kurzem porasta, ja nie spalam tluszczyku a na dworze snieg sypie. Kiedy sie ta zima skonczy!!!????

Posted

ETM, no to mnie pocieszyłeś :D Lubie zmiany a jednostajne ćwiczenia bardzo mnie zniechęcają :(

Dolphine jak dawno Cię nie widziałam :D Gdzie się podziewałaś? A wiosna już tuż tuż :D

Posted

Berek kucany jakos mi tak srednio sie przypomina, ale pamieta ktos taki program w TV, Jarmark?

W drugiej polowie "eitis" to lecialo, byl tam Pijanowski, Szewczyk i Zielinski?

;)

Posted

Buldog w Jarmarku to byl: Pijanowski, Szewczyk i Wlodek Zientarski - spec od motoryzacji.

Spiewali taka piosenke we trzech " my jestesmy swinki trzy, swinki trzy, swinki trzy, sport muzyka oraz gry.....to my"

ETM z pilka pod sciana gralo sie jeszcze w krola skoczka, ale to moze tylko dziewczyny? i w gume sie skakalo i ze skakanka w szczura.

Posted

A jak u Was z wiosna? Bo warszawskich drogowcow zaskoczyla dzis zima :) sypalo cala noc i nadal sypie, wszedzie korki a dozorcy z szuflami snieg odgarniaja z chodnikow...

JA CHCE WIOSNE!!!!!!

Posted

Dolphine:

Shit - cos tak tego Zielinskiego nie bylem pewny :oops:

Jasne, ze Zientarski - a, ze fajne auta i rajdy pokazywal, to pamietalem.

Sporo sie tam dzialo, ale ja teraz tak troche "wyrazniej" pamietam ludzi, ktorzy puszczali "banki" okiem ;)

Wiosna? Juz byla.

Na razie pada, ale deszcz :(

Posted

w Jarmarku tak w ogole pokazywali dziwne rzeczy i dziwnych ludzi i konkursy tez byly dziwne, np. kto obierze jablko tak zeby mialo najdluzsza obierke - i ludzie przysylali w listach te obierki, albo robili korale z pestek z jablek, i rozne takie fajne rzeczy :)

W stolicy wiosny jeszcze nie bylo, jest -3 stopnie, wiosna o nas zapomniala :-?

Posted

Buldogu. Fajnie, ale....

Mecz przerwany...

Pilka wyautowana, zaczynaja byc problemy z nastepnymi.

Pilka kolegi, ale okno bylo moje. :(

Wprawdzie zawsze sie jakas zyczliwa sasiadka znajdzie, coby pomoc dla odnalezienia zaginionego wlasciciela zguby wspomoc. Na sasiadow zawsze mozna liczyc. :wink:

Posted
zawsze sie jakas zyczliwa sasiadka znajdzie, coby pomoc dla odnalezienia zaginionego wlasciciela zguby wspomoc. Na sasiadow zawsze mozna liczyc. :wink:

też tak kiedys myślałam będąc dzieckiem :roll: natomiast teraz musze przyznać ,ze nie odróżniam żadnego dziecka moich sąsiadow. :o Czyli,ze w dzieciństwie przyjęłam mylne zaożenia Trzeba było szaleć - istniało pzrzecież małe prwadopodobieństwo,ze mnie ktoś skojarzy :lol: