Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Aż mnie zatkało... I jak ja teraz zasne? :roll: :roll: Będe miała koszmary :cry: Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Mylisz się drogi gościu... Wymienione przez Ciebie osoby, chodzą do najzwyklejszych podstawówek w kraju... A wiesz na co Ich teraz skazałeś? Na koszmary... Jak Ci nie wstyd 8) Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Ale Ty bystry jesteś...zadziwiasz mnie... 8) 8) Quote
Manu Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Gościu ! Jak ci mówimy, że SĄ pełnoletni, to znaczy, że SĄ ! Nie znasz się... Quote
Manu Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Tfu, tfu ! Cholera ! - NIEPEŁNOLETNI !!!! Quote
Manu Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Miami, znasz jakąś "starą głupią krowę" ??? Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Miami, znasz jakąś "starą głupią krowę" ??? eee...nie znam... 8) 8) Jaka głupia? Przecież wie, czego złamać nie można :D Quote
Manu Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Uch, juz mi sie cięzko mysli ...i pisze :D Ide spać. Dobranoc... Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Gosc ;) no, no... :nono: ETM, mike i ja - jasne. ale Megi? :o nie zartuj sobie - wszystkie dziewczyny wlasnie "dobiegaja" osiemnastki ;) ;) ;) Ty tez :fadein: Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Ja tutaj siedze do rana.... Właśnie zjadłam wbuchową mieszanke : dwa rodzaje sałatek, łosoś, śledz w śmietanie i w oleju i popiłam colą... Czekam na efekty :D Quote
Buldog Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Gosc: Sorka - wszystkie poza Mami, bo to smarkula jeszcze ;) Mami: Ja tutaj siedze do rana.... Właśnie zjadłam wbuchową mieszanke : dwa rodzaje sałatek, łosoś, śledz w śmietanie i w oleju i popiłam colą... Czekam na efekty :D To ja sie juz pozegnam na wszelki wypadek ;) Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Sorka - wszystkie poza Mami, bo to smarkula jeszcze Zabić...Zobaczysz Buldog, jeszcze Cię znajde... :evil: :D To ja sie juz pozegnam na wszelki wypadek Oj widze, że już się wystraszyłeś :D Quote
Galja25 Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 Polska - Bialo-czerwoni, Polska Bialo-czerwoni....!!!!!!!!!!!!!! To oczywiście na cześć naszego ORŁA!!!Az łza sie kreciła w oku ze wzruszenia... A Sven jest fuj-fuj brzydki, jak jaszczur wygląda! a oczy to on ma rybie!!! Takie zimne, i okrutne!!! I na dodatek wieje od nich fałszem, ale to moje odczucia, inni moze maja inne - nie mam pretensji o to. Powtórze jeszcze raz - Sven jest fuj-fuj.... Martin Schmidt juz jest bardziej zjadliwy.... Coś mi sie zdaje, że ktśs sie próbuje podszyć pod nasza Dolphinke ! Uciekaj gościu - a kysz, a kysz!!! Quote
Mami Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 A Sven jest fuj-fuj brzydki, jak jaszczur wygląda! a oczy to on ma rybie!!! Takie zimne, i okrutne!!! I na dodatek wieje od nich fałszem, ale to moje odczucia, inni moze maja inne - nie mam pretensji o to. Powtórze jeszcze raz - Sven jest fuj-fuj.... Tak...o gustach się nie dyskutuje... I tak u mnie na pierwszym miejscu będzie Wojewódzki :D :D Quote
Galja25 Posted February 22, 2003 Posted February 22, 2003 A u mnie Michał Wisniewski :wink: . Żartowałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Klara Posted February 23, 2003 Posted February 23, 2003 Ja tutaj siedze do rana....Właśnie zjadłam wbuchową mieszanke : dwa rodzaje sałatek, łosoś, śledz w śmietanie i w oleju i popiłam colą... sama jesteś sobie winna !!! Kto to widział popijać colą ?? :o po śledzikach i sałatkach TYLKO :drinking: :drinking: gościu(vel Dolphine): nawet na forum człowiek się młodziej nie moze poczuć , bo zaraz go demaskują :roll: ( mówię oczywiście o innych, bo ja jeszcze 18 nie mam, jak słusznie zauważył Buldog :wink: :wink: ) Quote
Megi N Posted February 23, 2003 Posted February 23, 2003 Dzięki Buldog za wsparcie. :D Ja to dzieciak jestem, nie mówiąc o tym że rozmowy kończę o 22.oo i alulupapa do łożeczka. :wink: Quote
basia Posted February 23, 2003 Posted February 23, 2003 Jak byłam jakiś rok temu w Wiśle na przekazie zawodów olimpijskich w skokach narciarskich, wszyscy skandowali "Hani, Hani jest do bani!!!" i "Adaś, Wisła z tobą!!!" Wczoraj siedziałam w domu przed telewizorem i też mi się łza w oku zakręciła i jak ORZEŁ leciał i jak wylądował, nie wydałam z siebie żadnego dźwięku. Poprostu mnie zaskało... :drinking: :drinking: :klacz: :klacz: :terazpol: :klacz: :terazpol: :lilangel: Quote
Megi N Posted February 23, 2003 Posted February 23, 2003 O Adasiu pogadamy w piątek, mam nadzieję że w równie wspaniałym nastroju i ze śpiewem na ustach :D A tak wracając do tematu :wink: to jakie mieliście organizacje lub kluby w szkole? Pamiętam harcerstwo, TPPR, znienawidzone SKO(nie potrafiłam oszczędzać :( ) i ulubiony klub "Wiewiórka" oraz SKS. Więcej nie pamiętam :D Quote
VELOX Posted February 24, 2003 Posted February 24, 2003 A sklepik szkolny to mieliscie? Olowki, zeszyty, stalowki itp...? A jesli o organizacje, to jeszcze TKKF rowniez byl. Pamietam, ze w pingla sie tam chodzilo grywac namietnie. Quote
VELOX Posted February 24, 2003 Posted February 24, 2003 Widze, ze ponczosznictwo sie rozplenia po calym forum. Trzeba bedzie zalozyc konkurencje jakos, np. klub przyjaciol ...?. Quote
Buldog Posted February 24, 2003 Posted February 24, 2003 VELOX: ...kaleson? Pogadaj z ETM, bo on cos stale maci (monci) A sklepik tez byl, SKO (brrr...), TPPR (BRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!), SKS, TKKF tez byl. Ja tam gralem przez jakis czas w pingla, badmintona i kosza chyba. No i silownia tez byla... :roll: Quote
VELOX Posted February 24, 2003 Posted February 24, 2003 Buldog. Zadnych takich. Bielizna mnie nie interesuje. Ale Kacik Przyjaciol Kundelkow mysle ze by sie przydal. Alternatywnie Kacik Sympatykow Wilkow (oczywiscie nie mam namysli zadnych kapel). Quote
Buldog Posted February 24, 2003 Posted February 24, 2003 VELOX: Bielizna nie? No to PPPPon Ci powonien odpowiadac - ponczochy to przeciez nie bielizna? :niewiem: Zreszta czarne stringi tez trudno zazwac bielizna 8) Kacik Sympatykow Wilkow - jak najbardziej (i jasne, ze nie kapeli - bleee...) ;) Zwlaszcza, ze mi tu jedynego wilka ostatnio zastrzelili... Quote
Recommended Posts