Buldog Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Mami: Ale jak juz zgwalcisz i zabijesz, to napiszesz jakies wypracowanie i wrzucisz tutaj? ;) 1. Do rzeczy - nie wiem do kogo piszesz o tych wymaganiach, bo i Giziu o tym wspominal i ja. Ale ja napisalem tylko, ze nie sadze, zeby byly jakies roznice - a na pewno nie "na plus" "obecnej" szkoly sredniej z punktu widzenia kogos, kto ma zajecia ze studentami. 2. Napisalem poprzednio o "srednim poziomie" - i mogliscie byc moze przez to odniesc wrazenie, ze nie ma wg mnie ludzi, ktorzy sie wyrozniaja, a tak nie jest. Bylo troche autentycznych "gwiazd", ktore trudno bylo przeoczyc. Niestety, i tak gubily sie czesto w tym "tlumie" - efekt zniesienia egzaminow wstepnych, przez co na studia dostawaly sie i dostaja zupelnie przypadkowe osoby. A system - o ktorym wspominal i Giziu w odniesieniu do szkoly sredniej - powoduje, ze bardzo duza, o wiele za duza czesc z nich, dochodzi do dyplomu i z nim wychodzi w swiat. VELOX: Fakt, napisales. To ja to sobie przetlumaczylem na "staruchow i staruchy". Sorka ;) Wiek dziewczyn jest oczywisty ;) Ulice - OK, rozumiem. Gdzie indziej tez sa podobne zasady. Megi N: Murzilka, a jeszcze do tego Ogoniok i Wiesiolyje Kartinki ;) TAJRAGA: Ale do tego netu, to Ty je wrzucasz? Nie mozesz wrzucic mniejszych? ;) Chocby w Paincie? Quote
Giziu Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 zdjątka super ale Tajragę już znamy - może któś nowy sie ośmieli :) Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!!! jezu ale nastukaliscie ładnie pare stron podczas kiedy bylem w szkole :P co do bajek to pamietam: krecika, zaczarowany olowek, reksio , bolek i lolek, a znacie bajke sasiedzi?? hehe..... Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 he he he pewnie ze sasiadow pamietamy, to jest obecnie ulubiona bajka mojego mlodszego syna Karola lat 6, jak byl mniejszy to mowil o nich facio facio, a sasiedzi to po prostu PAT i MAT, najlepsza czechoslowacka bajka w ostatnim stuleciu. Nie ma chyba rzeczy, ktorej chlopcy by nie spieprzyli i to w taki sposob ze lysemu by wlosy stanely na glowie :) uwielbiam ich do dzis. Mam 4 kasety z tymi kolesiami, wszystkie odcinki jakie byly emitowane :) Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!! ja mam jedna kasete z tymi kolesiami ;) a ogladaliscie moze film Psy i Koty?? a wroce do mojego pytanka ma ktos moze FrontPage2000 i ACDSEE??? Quote
Buldog Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Dolphine, PaYooK: Kasety, mowicie? A bylo to moze na DVD? Spotkal sie ktos z Was? Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 to bylo PIES i KOT, zolty buldog i czarny zlosliwy kot, a bylo jeszcze o 2 psach jeden bialy drugi czarny i zlosliwa wrona. Pay jesli masz spora skrzynke to ACDSEE moge ci mailnac, drugiego programu nie mam. Tylko troche pozniej bo moj malzonek okupuje PCta gra w SCHIZM i teraz nie moze sie oderwac zeby wyslac maila, a ja z maczka nie potrafie....jedynie poklikac na forum. Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!! dolphine chodzilo mi o fil ktory w zeszłym roku lecial w kinach... to wyslij program na doid@wp.pl Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ups, to sorki, myslalam ze ciagle grzebiemy w przeszlosci... :roll: Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!! fajna komedia o psach agentach :) mam na DVD <pierwsza rzecz jaka wygralem w jakims konkursie ;)> Quote
Jola Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 No to jeszcze ja sie dodam. narazie samiutenka ale za dni kilka bede z Etna na zdjeciu nie umiem wstawic zdjecia :(((( jola Quote
Megi N Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 A ja nie umiem wlepić tego przeklętego zdjęcia! Trzeba mieć na serwerze? Bo jak tak, to niestety ze zdjęcia nici! Mogę zrobić portret opisowy tak jak w listach gończych :lol: Wzrost, kol. oczu, włosów, znaki szczególne itp. itd. Buldog kartinki pamiętam ale Ogonioka nie, może to zależało od regionu Polski. U mnie w szkole musowo prenumerowaliśmy murziłki i kartinki. PaYooK, film widziałam, mam na kompie niestety napisy polskie do połowy filmu a później wersja oryginalna :D Quote
Buldog Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Megi N: 1. Ogonioka nie przerabialiscie na rosyjskim w szkole? Ooo... A moze chociaz Sputnika? ;) 2. Zdjecie na serwerze - a jakbys tak wstawila do jakiejs galerii, bo ja wiem, na psach, animalu, czy czyms podobnym? Czy mi sie dobrze zdaje, ze pisujesz tez na zwierzakach u ZEMATA? Jesli tak, to sprobuj moze wstawic tam (bo tam mozna wstawiac zdjecia) a tutaj dac odnosnik? Quote
Jola Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Moze teraz sie uda, narazie z malym udziwnieniem :) Quote
VELOX Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Widze, ze wspominki w pelnym toku. Wszyscy doskonale pamietaja 'obrazki' z okresu 'szczeniecego'. I tak jak my, nasze pieski rowniez doskonale pamietaja wszystkie nauki z okresu szczeniectwa. Zanim zrobicie wielkie oczy na te mysl odkrywcza, :lol: ,przypominam ze nie jestesmy na 'off' i od czasu do czasu musi byc cos o pieskach. :lol: Beczki z lodami? Byla wielka beka (jak do ogorow), w srodku elegancka mniejsza (w podobnych kiedys maslo na wage dostarczano do sklepow). Miedzy nimi pelno nakruszonego lodu (prawdziwego), i interes lecial. To chyba bylo cos 20gr za lyzke (taka sama, jak teraz). A wracajac do pieskow , oprocz Szarika i propagandowego Cywila, i taki fajny pudel Lejek tresowany przez Rudzkiego (Pif..). I male pyskate cos, szczekajace ciagle w czolowce 'Wojny..'. A chyba (???) pierwszego naszego psa widzialem w ktoryms odcinku 'Barbara i Jan'. Quote
Megi N Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Buldog, najwidocznie te lekcje albo przespałam albo chorowałam :lol: albo z moją pamięcia coś nie tak. Tych tytułów nie mogę sobie przypomnieć. Tak - jestem na zwierzakach, ale ja chciałam wstawić swoją fotkę a nie psa. A w galerii są same zwierzaki, to co pod jaki gatunek mam sie podciągnąć - chyba pod "wymarły" albo "na wymarciu"? Quote
Buldog Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Megi N: Nie, nie z galerii - wiem, ze o Twoja fotke chodzi. Wstaw te fotke, ktora chcesz tu pokazac po prostu do jakiegos topiku (na jakims "wszystko o wszystkim", albo czyms w tym stylu)- i zobacz, czy zamieszczony tu odnosnik "zadziala". Quote
Megi N Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Dzięki Buldog, ja taka niekumata jestem :D Zaraz spróbuję. Może zadziała. Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Megi wyluzuj, ja sie nie czuje jak gatunek na wymarciu :) nie dobijaj mnie ! uchachalam sie z tego okreslenie :). A co do pieskow w tv to byl film o Daszence - historia foksteriera i moj ulubiony , no moze nie jedyny o piesku w kratke :) i o kocie Filemonie i Bonifacym :P i byl jeszcze pomyslowy Dobromir (chyba mu Slodowy pisal scenariusze ) Quote
Nat Posted January 9, 2003 Author Posted January 9, 2003 Jolu! Swietne udziwnienie :) Inne udziwnienia na Twojej stronce tez bardzo mi sie podobaja :) Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Megi chyba ci sie nie udalo :( chyba cos zle wpisalas, bo zostal tylko tag otwierajacy adres, brak adresu i taga ktory go zamyka :) nie ma fotki.... Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!! Jola fajowa fota ;) spotkamy sie w bydgoszczy na zawodach??? jesli tak to stawiam piwko :drinking: Quote
Dolphine Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Megi brawo!!!!!!! udalo sie :) A co do wspominek - moj maz pyta kto z Was ogladal i pamieta pierwsze ladowanie na ksiezycu! Quote
PaYooK Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 ELO!!! dolphine teraz <prawdopodobnie> zagniesz wszyskich ;) hehehe... brava dla tych co juz umieja wstawiac zdjecia ;) Quote
Recommended Posts