Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mami:

Ale jak juz zgwalcisz i zabijesz, to napiszesz jakies wypracowanie i wrzucisz tutaj?

;)

1. Do rzeczy - nie wiem do kogo piszesz o tych wymaganiach, bo i Giziu o tym wspominal i ja.

Ale ja napisalem tylko, ze nie sadze, zeby byly jakies roznice - a na pewno nie "na plus" "obecnej" szkoly sredniej z punktu widzenia kogos, kto ma zajecia ze studentami.

2. Napisalem poprzednio o "srednim poziomie" - i mogliscie byc moze przez to odniesc wrazenie, ze nie ma wg mnie ludzi, ktorzy sie wyrozniaja, a tak nie jest. Bylo troche autentycznych "gwiazd", ktore trudno bylo przeoczyc.

Niestety, i tak gubily sie czesto w tym "tlumie" - efekt zniesienia egzaminow wstepnych, przez co na studia dostawaly sie i dostaja zupelnie przypadkowe osoby. A system - o ktorym wspominal i Giziu w odniesieniu do szkoly sredniej - powoduje, ze bardzo duza, o wiele za duza czesc z nich, dochodzi do dyplomu i z nim wychodzi w swiat.

VELOX:

Fakt, napisales. To ja to sobie przetlumaczylem na "staruchow i staruchy". Sorka ;)

Wiek dziewczyn jest oczywisty ;)

Ulice - OK, rozumiem. Gdzie indziej tez sa podobne zasady.

Megi N:

Murzilka, a jeszcze do tego Ogoniok i Wiesiolyje Kartinki ;)

TAJRAGA:

Ale do tego netu, to Ty je wrzucasz? Nie mozesz wrzucic mniejszych?

;)

Chocby w Paincie?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ELO!!!!

jezu ale nastukaliscie ładnie pare stron podczas kiedy bylem w szkole :P

co do bajek to pamietam: krecika, zaczarowany olowek, reksio , bolek i lolek, a znacie bajke sasiedzi?? hehe.....

Posted

he he he pewnie ze sasiadow pamietamy, to jest obecnie ulubiona bajka mojego mlodszego syna Karola lat 6, jak byl mniejszy to mowil o nich facio facio, a sasiedzi to po prostu PAT i MAT, najlepsza czechoslowacka bajka w ostatnim stuleciu. Nie ma chyba rzeczy, ktorej chlopcy by nie spieprzyli i to w taki sposob ze lysemu by wlosy stanely na glowie :) uwielbiam ich do dzis. Mam 4 kasety z tymi kolesiami, wszystkie odcinki jakie byly emitowane :)

Posted

to bylo PIES i KOT, zolty buldog i czarny zlosliwy kot, a bylo jeszcze o 2 psach jeden bialy drugi czarny i zlosliwa wrona.

Pay jesli masz spora skrzynke to ACDSEE moge ci mailnac, drugiego programu nie mam. Tylko troche pozniej bo moj malzonek okupuje PCta gra w SCHIZM i teraz nie moze sie oderwac zeby wyslac maila, a ja z maczka nie potrafie....jedynie poklikac na forum.

Posted

A ja nie umiem wlepić tego przeklętego zdjęcia! Trzeba mieć na serwerze? Bo jak tak, to niestety ze zdjęcia nici! Mogę zrobić portret opisowy tak jak w listach gończych :lol: Wzrost, kol. oczu, włosów, znaki szczególne itp. itd.

Buldog kartinki pamiętam ale Ogonioka nie, może to zależało od regionu Polski. U mnie w szkole musowo prenumerowaliśmy murziłki i kartinki.

PaYooK, film widziałam, mam na kompie niestety napisy polskie do połowy filmu a później wersja oryginalna :D

Posted

Megi N:

1. Ogonioka nie przerabialiscie na rosyjskim w szkole?

Ooo... A moze chociaz Sputnika?

;)

2. Zdjecie na serwerze - a jakbys tak wstawila do jakiejs galerii, bo ja wiem, na psach, animalu, czy czyms podobnym?

Czy mi sie dobrze zdaje, ze pisujesz tez na zwierzakach u ZEMATA? Jesli tak, to sprobuj moze wstawic tam (bo tam mozna wstawiac zdjecia) a tutaj dac odnosnik?

Posted

Widze, ze wspominki w pelnym toku. Wszyscy doskonale pamietaja 'obrazki' z okresu 'szczeniecego'. I tak jak my, nasze pieski

rowniez doskonale pamietaja wszystkie nauki z okresu szczeniectwa.

Zanim zrobicie wielkie oczy na te mysl odkrywcza, :lol: ,przypominam ze

nie jestesmy na 'off' i od czasu do czasu musi byc cos o pieskach. :lol:

Beczki z lodami?

Byla wielka beka (jak do ogorow), w srodku elegancka mniejsza (w podobnych kiedys maslo na wage dostarczano do sklepow). Miedzy nimi

pelno nakruszonego lodu (prawdziwego), i interes lecial. To chyba bylo

cos 20gr za lyzke (taka sama, jak teraz).

A wracajac do pieskow , oprocz Szarika i propagandowego Cywila,

i taki fajny pudel Lejek tresowany przez Rudzkiego (Pif..). I male pyskate

cos, szczekajace ciagle w czolowce 'Wojny..'.

A chyba (???) pierwszego naszego psa widzialem w ktoryms odcinku 'Barbara i Jan'.

Posted

Buldog, najwidocznie te lekcje albo przespałam albo chorowałam :lol: albo z moją pamięcia coś nie tak. Tych tytułów nie mogę sobie przypomnieć.

Tak - jestem na zwierzakach, ale ja chciałam wstawić swoją fotkę a nie psa. A w galerii są same zwierzaki, to co pod jaki gatunek mam sie podciągnąć - chyba pod "wymarły" albo "na wymarciu"?

Posted

Megi N:

Nie, nie z galerii - wiem, ze o Twoja fotke chodzi.

Wstaw te fotke, ktora chcesz tu pokazac po prostu do jakiegos topiku (na jakims "wszystko o wszystkim", albo czyms w tym stylu)- i zobacz, czy zamieszczony tu odnosnik "zadziala".

Posted

Megi wyluzuj, ja sie nie czuje jak gatunek na wymarciu :) nie dobijaj mnie !

uchachalam sie z tego okreslenie :).

A co do pieskow w tv to byl film o Daszence - historia foksteriera i moj ulubiony , no moze nie jedyny o piesku w kratke :) i o kocie Filemonie i Bonifacym :P i byl jeszcze pomyslowy Dobromir (chyba mu Slodowy pisal scenariusze )