PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! dolphine :) widisz troszke mlodszy od Ciebie jest ;) Quote
Nat Posted January 8, 2003 Author Posted January 8, 2003 Pay tak przy okazji powiedz mi, kiedy z FP przyjezdzacie do Karpacza (rozmawialam z Ania P. i powiedziala, ze macie zamiar znow przyjechac :) Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! Nat no mam nadzieje ze w karpaczu bedziemy znoof na swieta... a w marcu pewnie sie zjawimy w Jakuszycach Quote
Dolphine Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 PAY chce mnie dobic, juz mi tak nie uswiadamiaj ze najstarsza tu jestem, emeryt - weteran znaczy sie na maxa! Quote
Nat Posted January 8, 2003 Author Posted January 8, 2003 no wlasnie Maxa... trzeba sie spytac :wink: Quote
Nat Posted January 8, 2003 Author Posted January 8, 2003 No wlasnie.. mowcie kto to Jakuszyc jedzie :) Ja na pewno :) Bede i na midach i na sprintach :) Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! ja bede na sprinatach :) chyba ze uda mi sie to przyjade na midy popatrzec ;) Quote
Fair_Play Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 No to prosze, jak tak bardzo chcieliscie to macie: Oto ja- Kasia Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! bravo dla FP ;) hehehe... czekamy na następnych odwaznych :)) Quote
Dolphine Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 wow wow wow huraaaaaa!! brawo dla Kasi ! PS. zajrzyjcie do tematu Zjazd.....Welox wrzucil zdjecia mojego autorstwa....ten maluszek to moj mlodszy synek, ta duza panna to corka Szybszego, i reszta uczestnikow :) Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! FP pamietasz te czasy na cytadeli??? <chocaz sam bylem z 3 razy> a pozniej treningi wspolne??? hehehe to bylo w '45 ;) Quote
Fair_Play Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 No od razu mi sie przypomnialo:) Kiedy to bylo...stare dobre (?) czasy.... Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!!! no wlasnie to byly czasy tylko cos sie zepsolo to cale towarzycho.... Quote
Dolphine Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 he he wspominacie jak weterani I wojny swiatowej....oj oj a kto tu jest stary? Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! dolphine no to byly takie czasy ;) a moje ulubione powiedzenie jest: "to bylo w '45 roku" ;) Quote
Dolphine Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 oki, spoko kumam :), a wiecie ze dzisiejszego wieczoru zaklikalismy 6 stron...zobaczcie ile tego sie zrobilo :) Quote
PaYooK Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 ELO!!! dolphine no i luzik :) jakbysmy na czacie gadali to niemieli bysmy zapisanej rozmowy a tak mamy zapisane ;) Quote
VELOX Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 VELOX: A glowe obciela moja cenzorka, ktora uwaza iz pracownik najemny nie powienien sie afiszowac swoim hobby (zabawy z internetem w godzinach pracy :evil: ). Quote
Dolphine Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 Velox bez jaj, dawaj calosc, jak wszyscy to wszyscy, Velox tez.......... Quote
VELOX Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 Po pierwsze nie mam, zawsze jakos staram byc z drugiej strony obiektywu. :lol: A to zdjecie autorstwa Szybkiego. A po drugiego mowilem powaznie. :cry: PS. tzn jestem pracownikiem najemnym. Quote
greg Posted January 8, 2003 Posted January 8, 2003 Hmmm, bodaj na kilku zdjeciach z pierwszego warszawskiego spotkania jest kilka moich fotek, ale szczerze mówiąc nie wiem jak je umieścić. :oops: . Velox, może ty pomożesz. Jakby ktoś zobaczył, ja, to ten gośc w czerwono-czarnej kurtce, czarnej czapce, okularach z białym kazakiem - w różnych pozycjach ułożonym - na smyczy. Quote
VELOX Posted January 9, 2003 Posted January 9, 2003 Sluze unizenie: moga byc jeszcze: http://www.diagsoft.com.pl/VIKI/ZJAZD5.jpg http://www.diagsoft.com.pl/VIKI/ZJAZD6.jpg Quote
Recommended Posts