Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś z Was spotkał się już z karmą Earthborn?
Ma ona całkiem ciekawy skład, oprócz karm holistycznych w ofercie są również 2 karmy bez zboża.
Pełną ofertę karm można zobaczyć w animalii.
Właśnie przymierzam się do zakupu którejś z rybnych karm Earthborn.
Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z ta karmą?

• 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

My miałyśmy 2 worki, oby dwa rybne - wersja bez zbóż i ze zbożami. Psu bardzo smakowała, jedyne "ale" to niezbyt duże granulki,a le to chyba wada każdych rybnych karm dla psów wszystkich ras.

• 2 years later...
Posted

wątek stary, ale podbijam.

ja swojego kubka karmię earthborn holistic coastal catch, czyli rybna bezzbożówka, od hmm jakoś będzie ze trzy miesiące jak przeszedł całkiem na to - wcześniej jadł TOTW pacific stream na zmianę z high praire. 

i póki co - wielce zadowolona jestem :) kubek ma wrażliwe bebechy, na TOTW'ie bywało dobrze, ale co jakiś czas rewolucje były. teraz - co jakiś czas coś w brzuchu burknie, ale wszelkie niestrawności mój pies na earthbornie przechodzi znacznie łagodniej.

sierść piękna i lśniąca jak na uchatce co z wody wyszła :D o smakowitości się nie wypowiem, bo mój pies to odkurzacz. szkoda tylko, że małe kulki. ale mój wchłania w całości bez gryzienia, to może i lepiej że małe :)