Jump to content
Dogomania

XXXI Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych - CACIB - Opole , 28-29.04.2012

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

karola&gacek napisał(a):
50 zł za baby, szczeniaka :crazyeye: ładnie zachęcają przyszłych wystawców.
My będziemy na pewno, jak nie na ringu to na pokazach

Tegoroczny Poznań kl. baby 60 zł za wystawe a były dwie czyli 120 to dopiero była zachęta :mdleje:nie wspominając ceny za parking za dzień jedno szczęście za płotem MTP było gratis (parkometry wyłączone :cool3:)

Posted

Kisses napisał(a):
50 zł za baby/puppy na CACIBach to raczej standard, w Kielcach tyle płaciłam, Rzeszów też tyle ma. Gorzej cena na pierwszego psa i za MP :O

Wydaje mi się że na przełomie 2010/2011r. caciby były za 40zł. Nie rozumiem filozofii związku, przecież szczeniaki to inwestycja na przyszłość, ale ważniejsze żeby zarobić...

Posted

My będziemy na 80%. Kurcze może sie wybiore na MP, jak tak mało chce brać udział ^^ . Jak w Kielcach Grzywy nie skończą Championa to chyba je weźmiemy :) Ale ceny powalające mają .

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
Rozpoczęliśmy przyjmowanie zgłoszeń na nasze wystawy - zapraszamy!
Zgłoszenia przyjmowane będą wyłącznie przez system
http://www.wystawy.net/

My będziemy na 100% ale czy będziemy wystawiać to jeszcze zobaczymy :eviltong:

O, a co kogo chcesz wystawiać? :) Właśnie zorientowałam się że jeździmy na podobne wystawy i na każdej złapiesz mojego pina (śliczna statyka ci wyszła, dziękuje), może i w Opolu się uda ;)

Posted

karola&gacek napisał(a):
O, a co kogo chcesz wystawiać? :) Właśnie zorientowałam się że jeździmy na podobne wystawy i na każdej złapiesz mojego pina (śliczna statyka ci wyszła, dziękuje), może i w Opolu się uda ;)

O :oops: ależ bardzo proszę bynajmniej jedna osoba zadowolona :p widocznie musiał mi w oko wpaść że robie mu fotki na każdej wystawie a co to za rasa bo na wystawie jak dorwe aparat to tracę słuch i tylko pstrykam, pstrykam i pstrykam :lol:. A wystawiać może będe doga de bordeaux ale to się jeszcze zobaczy.

Posted

izabela.szczepaniak napisał(a):
O :oops: ależ bardzo proszę bynajmniej jedna osoba zadowolona :p widocznie musiał mi w oko wpaść że robie mu fotki na każdej wystawie a co to za rasa bo na wystawie jak dorwe aparat to tracę słuch i tylko pstrykam, pstrykam i pstrykam :lol:. A wystawiać może będe doga de bordeaux ale to się jeszcze zobaczy.

pinczer mini z mojego podpisu ;)