Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']A co ja poradzę że ty masz jakieś skośne skojarzenia......ja tylko powiedziałam że brakuje tzreciego do naszej "Trójki Drombo":roll: a dół faceta wyciełam......bo wybrzydzałaś:diabloti: A poza tym po oststnim incydencie z nastolatką która zaszła w ciąże pływając w basenie muszę uważać.....jeszcze byś zaszła od samego patrzenia...i co wtedy:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: Skąd Ty takie sensacje wyciągasz? :crazyeye: Z Faktu? Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Skąd Ty takie sensacje wyciągasz? :crazyeye: Z Faktu?Chyba z "Faktów":cool1:....bylo o tym w telewizji i trąbili na onecie....serio...rodzice tej nastolatki rzadają od biura podrózy odszkodaowania....serio....normalnie cyrk:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Chyba z "Faktów":cool1:....bylo o tym w telewizji i trąbili na onecie....serio...rodzice tej nastolatki rzadają od biura podrózy odszkodaowania....serio....normalnie cyrk:evil_lol: Jesooooooooooo :crazyeye: To jest niemożliwie :evil_lol: XXI wiek :cool1: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jesooooooooooo :crazyeye: To jest niemożliwie :evil_lol: XXI wiek :cool1: ja widać ciemnota nadal istnieje:cool1:......bosszzz XXI wiek nie XXI ale rodzice to się chyba na takie goopoty nie powinni nabierać. :roll: Quote
Agniest Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 i znowu nie mam czasu pogadać :placz: :placz: ale pamiętam o was ;) Quote
tyciaNi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ja też pamiętam i Sylwę pozdrawiam :loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iv_']boszszsz :crazyeye: no przecież mam avatar :roll: ja go widzę :roll: a Wy nie???????? jejkuuuuuuu :placz: :placz: :placz: :shake: tysz nie widze avatara .... was zostawić na chwilkę i książkę napiszą :cool1: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Tylko nam tu trzeciego do dyskusji brakuje ....jakos tak w trójkącie przyjemniej:diabloti: Nie sadzisz? Melduje się trzecia do trójkąta! Tylko, że teraz to już jestem sama jedna :placz: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']:roll: Nikt nie zauważył ze mnie dzisiaj nie było....nikt o mnie nie zapytał nawet...ehhhhhhhhh:shake: Noooooc co? tak sie mówi w mojej rodzinie:evil_lol: Założyłeś strinacze?:cool3: Nic nie czułaś? :crazyeye:....cóż za kobita - zero intuicji :evil_lol: Żadnych strinaczy - z przodu za kuse, z tyłu się wrzynają i w ogóle w tyłek zimno :shake:........:lol: Quote
Bila Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Nic nie czułaś? :crazyeye:....cóż za kobita - zero intuicji :evil_lol: Żadnych strinaczy - z przodu za kuse, z tyłu się wrzynają i w ogóle w tyłek zimno :shake:........:lol: Dobry wieczór. A skąd ty masz takie wiadomości o stringach, co?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Agniest napisał(a):i znowu nie mam czasu pogadać :placz: :placz: ale pamiętam o was ;) A kiedy będziesz miała czas? :razz: Brakuje tutaj Ciebie :shake: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 tyciaNi napisał(a):ja też pamiętam i Sylwę pozdrawiam :loveu: Witanko :multi: A czemu tylko tą jendzę? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Alicja']:shake: tysz nie widze avatara .... was zostawić na chwilkę i książkę napiszą :cool1: Witanko Alu :multi::multi::loveu: Sama widzisz co się tu dzieje :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):Melduje się trzecia do trójkąta! Tylko, że teraz to już jestem sama jedna :placz: Boszszsz......"baba z babą" :evil_lol: Quote
Selket Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Meeeennnnnrzzzzuuuuśśśśś :loveu::loveu::loveu::loveu: Fajny jesteś wieeeeszzzz...... :grins: :grins: :grins: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Bila napisał(a):Dobry wieczór. A skąd ty masz takie wiadomości o stringach, co?:evil_lol: Drobny wieczorek :multi::loveu: No wiesz.....trzeba iść z postępem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Selket napisał(a):Meeeennnnnrzzzzuuuuśśśśś :loveu::loveu::loveu::loveu: Fajny jesteś wieeeeszzzz...... :grins: :grins: :grins: :shocked!:.....że, yyyyyyyyyyy......co? Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Muszę wybyć.....ale I'll be back :razz: Quote
Selket Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Menrzuś']:shocked!:.....że, yyyyyyyyyyy......co? No, fajny jezdeś :grins: I masz faaaajne psy, wiesz :grins: :grins: No to taka gra wstępna....:roll: Zapytaj Iv do czego to prowadzi :grins: Gdy tak zaczynam zaciągać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Nic nie czułaś? :crazyeye:....cóż za kobita - zero intuicji :evil_lol: Żadnych strinaczy - z przodu za kuse, z tyłu się wrzynają i w ogóle w tyłek zimno :shake:........:lol: Moja intuicja oststnio uśpiona:roll: No no no a skąd ty wiesz takie rzeczy? Nie za pytam czy z autopsji:diabloti:Bila Ty Japcokowa u tego łapiducha byłaś? Anoo byłam:cool1: Melduję ze jestem:multi::loveu:....tylko nie wiem jak długo:roll:. Ala dzisiaj zrobiła pobudkę o 4,40:eek: i może paść w każdej chwili....mnie głowa na***a i w ogóle....jakoś tak do bani jest:roll: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Moja intuicja oststnio uśpiona:roll: No no no a skąd ty wiesz takie rzeczy? Nie za pytam czy z autopsji:diabloti:Anoo byłam:cool1: Melduję ze jestem:multi::loveu:....tylko nie wiem jak długo:roll:. Ala dzisiaj zrobiła pobudkę o 4,40:eek: i może paść w każdej chwili....mnie głowa na***a i w ogóle....jakoś tak do bani jest:roll: :glaszcze: Biedne Jabłuszko moje :glaszcze: Zjedz procha na głowę i prześpij się jeszcze, to Ci będzie lepiej :) Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='jbk']:glaszcze: Biedne Jabłuszko moje :glaszcze: Zjedz procha na głowę i prześpij się jeszcze, to Ci będzie lepiej :)No masz.....widać ze ma już dziecko prawie dorosłe:evil_lol: Jak się mam przespać jak to to to małe mi nie da.....palce do nos i do okófff mi wkłada......okłada z otwartej żebym tylko nie spała.....to jak się mam położyć? No jak?:placz: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Moja intuicja oststnio uśpiona:roll: No no no a skąd ty wiesz takie rzeczy? Nie za pytam czy z autopsji:diabloti:Anoo byłam:cool1: No nie mów.....przecież nie będziemy uskuteczniali łopatologii stosowanej :razz: A Ty wszystko musisz wiedzieć - są różne zbĄczenia :diabloti: Melduję ze jestem:multi::loveu:....tylko nie wiem jak długo:roll:. Ala dzisiaj zrobiła pobudkę o 4,40:eek: i może paść w każdej chwili....mnie głowa na***a i w ogóle....jakoś tak do bani jest:roll: Pogoda do zadka to i głowa boli :glaszcze: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie mów.....przecież nie będziemy uskuteczniali łopatologii stosowanej :razz: A Ty wszystko musisz wiedzieć - są różne zbĄczenia :diabloti: Pogoda do zadka to i głowa boli :glaszcze: Ja tam chyba jednak dzisiaj poproszę o tę łopatologię:roll: ZbĄczenia:crazyeye: Buhahahahahahahahahaha:roflt: U mnie pogoda ładna.....słonko nawet świeci:roll: Quote
Recommended Posts