Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']A co ja poradzę że ty masz jakieś skośne skojarzenia......ja tylko powiedziałam że brakuje tzreciego do naszej "Trójki Drombo":roll: a dół faceta wyciełam......bo wybrzydzałaś:diabloti: A poza tym po oststnim incydencie z nastolatką która zaszła w ciąże pływając w basenie muszę uważać.....jeszcze byś zaszła od samego patrzenia...i co wtedy:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye: Skąd Ty takie sensacje wyciągasz? :crazyeye: Z Faktu?

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Skąd Ty takie sensacje wyciągasz? :crazyeye: Z Faktu?Chyba z "Faktów":cool1:....bylo o tym w telewizji i trąbili na onecie....serio...rodzice tej nastolatki rzadają od biura podrózy odszkodaowania....serio....normalnie cyrk:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Chyba z "Faktów":cool1:....bylo o tym w telewizji i trąbili na onecie....serio...rodzice tej nastolatki rzadają od biura podrózy odszkodaowania....serio....normalnie cyrk:evil_lol:

Jesooooooooooo :crazyeye: To jest niemożliwie :evil_lol: XXI wiek :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jesooooooooooo :crazyeye: To jest niemożliwie :evil_lol: XXI wiek :cool1:
ja widać ciemnota nadal istnieje:cool1:......bosszzz XXI wiek nie XXI ale rodzice to się chyba na takie goopoty nie powinni nabierać. :roll:

Posted

[quote name='Iv_']boszszsz :crazyeye: no przecież mam avatar :roll: ja go widzę :roll:
a Wy nie????????

jejkuuuuuuu :placz: :placz: :placz:

:shake: tysz nie widze avatara ....

was zostawić na chwilkę i książkę napiszą :cool1:

Posted

[quote name='apple']Tylko nam tu trzeciego do dyskusji brakuje ....jakos tak w trójkącie przyjemniej:diabloti: Nie sadzisz?

Melduje się trzecia do trójkąta! Tylko, że teraz to już jestem sama jedna :placz:

Posted

[quote name='apple']:roll: Nikt nie zauważył ze mnie dzisiaj nie było....nikt o mnie nie zapytał nawet...ehhhhhhhhh:shake:

Noooooc co? tak sie mówi w mojej rodzinie:evil_lol: Założyłeś strinacze?:cool3:

Nic nie czułaś? :crazyeye:....cóż za kobita - zero intuicji :evil_lol:

Żadnych strinaczy - z przodu za kuse, z tyłu się wrzynają i w ogóle w tyłek zimno :shake:........:lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nic nie czułaś? :crazyeye:....cóż za kobita - zero intuicji :evil_lol:

Żadnych strinaczy - z przodu za kuse, z tyłu się wrzynają i w ogóle w tyłek zimno :shake:........:lol:

Dobry wieczór. A skąd ty masz takie wiadomości o stringach, co?:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:shake: tysz nie widze avatara ....

was zostawić na chwilkę i książkę napiszą :cool1:
Witanko Alu :multi::multi::loveu:
Sama widzisz co się tu dzieje :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']:shocked!:.....że, yyyyyyyyyyy......co?
No, fajny jezdeś :grins: I masz faaaajne psy, wiesz :grins: :grins:

No to taka gra wstępna....:roll: Zapytaj Iv do czego to prowadzi :grins: Gdy tak zaczynam zaciągać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Nic nie czułaś? :crazyeye:....cóż za kobita - zero intuicji :evil_lol:

Moja intuicja oststnio uśpiona:roll:

No no no a skąd ty wiesz takie rzeczy? Nie za pytam czy z autopsji:diabloti:

Bila Ty Japcokowa u tego łapiducha byłaś?
Anoo byłam:cool1:

Melduję ze jestem:multi::loveu:....tylko nie wiem jak długo:roll:.
Ala dzisiaj zrobiła pobudkę o 4,40:eek: i może paść w każdej chwili....mnie głowa na***a i w ogóle....jakoś tak do bani jest:roll:

Posted

[quote name='apple']Moja intuicja oststnio uśpiona:roll:

No no no a skąd ty wiesz takie rzeczy? Nie za pytam czy z autopsji:diabloti:Anoo byłam:cool1:

Ala dzisiaj zrobiła pobudkę o 4,40:eek: i może paść w każdej chwili....mnie głowa na***a i w ogóle....jakoś tak do bani jest:roll:

:glaszcze: Biedne Jabłuszko moje :glaszcze:

Zjedz procha na głowę i prześpij się jeszcze, to Ci będzie lepiej :)

Posted

[quote name='jbk']:glaszcze: Biedne Jabłuszko moje :glaszcze:

Zjedz procha na głowę i prześpij się jeszcze, to Ci będzie lepiej :)No masz.....widać ze ma już dziecko prawie dorosłe:evil_lol: Jak się mam przespać jak to to to małe mi nie da.....palce do nos i do okófff mi wkłada......okłada z otwartej żebym tylko nie spała.....to jak się mam położyć? No jak?:placz:

Posted

[quote name='apple']Moja intuicja oststnio uśpiona:roll:

No no no a skąd ty wiesz takie rzeczy? Nie za pytam czy z autopsji:diabloti:Anoo byłam:cool1:

No nie mów.....przecież nie będziemy uskuteczniali łopatologii stosowanej :razz:
A Ty wszystko musisz wiedzieć - są różne zbĄczenia :diabloti:

Pogoda do zadka to i głowa boli :glaszcze:

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie mów.....przecież nie będziemy uskuteczniali łopatologii stosowanej :razz:
A Ty wszystko musisz wiedzieć - są różne zbĄczenia :diabloti:

Pogoda do zadka to i głowa boli :glaszcze:
Ja tam chyba jednak dzisiaj poproszę o tę łopatologię:roll:

ZbĄczenia:crazyeye: Buhahahahahahahahahaha:roflt:

U mnie pogoda ładna.....słonko nawet świeci:roll: