Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):A gdzie ty taką reklamę widziałeś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Otwieram ten klub - masz darmową wejściówkę :razz: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Moge przyjechać, ale pod warunkiem, że pójdziemy na ciacha, a nie na fitness:diabloti: To zależy na jakie ciacha :diabloti: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Będę profilaktycznie czymał ;).......chociaż podglądnąwszy Ciebie widzę, że to pierdół malutki - spoko:pszczymaj, szczymaj:roll: A jak mnie podglądnąłeś? Kiedy? Gdzie? Bosszzzz a ja taka nie umalowana:crazyeye::evil_lol: Konkludując.......Gwiazdy też bywają omylne :evil_lol: ale też Gwiazdy bywają baaaaaardzo bystre :multi: oj :oops: jaka milusia dla mnie w tym poście Gwiazdorka :loveu:No pewnie że bystre...przecież zauważyłam ze coś jest nie tak:p No bo cię troszkę lubię nooooooooooooooo:roll::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Moge przyjechać, ale pod warunkiem, że pójdziemy na ciacha, a nie na fitness:diabloti: :hmmmm: no dobra ;) w takim razie zapraszam Cię na ciacha do...................mojej pracy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Otwieram ten klub - masz darmową wejściówkę :razz: Darmową? To przyjdę, się rozejrzę, na otwarciu klubu jakiśs poczęstunek powinien być :roll: i se pójdę:evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a)::hmmmm: no dobra ;) w takim razie zapraszam Cię na ciacha do...................mojej pracy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale chociaż po pączku będzie do tych ciach:razz::evil_lol:? Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']szczymaj, szczymaj:roll: A jak mnie podglądnąłeś? Kiedy? Gdzie? Bosszzzz a ja taka nie umalowana:crazyeye::evil_lol: No pewnie że bystre...przecież zauważyłam ze coś jest nie tak:p No bo cię troszkę lubię nooooooooooooooo:roll::evil_lol: ale ja tam mówiłam o dwóch gwiazdach :eviltong: jednej omylnej, a drugiej bystrej Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']ale ja tam mówiłam o dwóch gwiazdach :eviltong: jednej omylnej, a drugiej bystrej Bystra to ta z tym zniewalającym, rozumiem? Chwaląca się kompletnym brakiem braków w uzębieniu?:cool3: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']ale ja tam mówiłam o dwóch gwiazdach :eviltong: jednej omylnej, a drugiej bystrej Nooooo przecież wiem...już sie okresliłam:diabloti: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale chociaż po pączku będzie do tych ciach:razz::evil_lol:? Nie mogę pączków w mojej pracy jeść :roll: to zaprzeczałoby idei jaką wyznaje się tam :cool3: ale za to ile jest Ciach :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']szczymaj, szczymaj:roll: A jak mnie podglądnąłeś? Kiedy? Gdzie? Bosszzzz a ja taka nie umalowana:crazyeye::evil_lol: To co taka nieumalowana latasz po domu? Chcesz Alutkę przestraszyć? :mad: :evil_lol: No pewnie że bystre...przecież zauważyłam ze coś jest nie tak:p No bo cię troszkę lubię nooooooooooooooo:roll::evil_lol: Dla takich lubiących się to jest inne forum :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Darmową? To przyjdę, się rozejrzę, na otwarciu klubu jakiśs poczęstunek powinien być :roll: i se pójdę:evil_lol: Tylko otręby w różnej postaci :evil_lol: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):Nie mogę pączków w mojej pracy jeść :roll: to zaprzeczałoby idei jaką wyznaje się tam :cool3: ale za to ile jest Ciach :evil_lol: :placz::placz:Gdzie ty pracujesz?:placz::placz: Żeby pączka nie można:placz::placz: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']To co taka nieumalowana latasz po domu? Chcesz Alutkę przestraszyć? :mad: :evil_lol: Dla takich lubiących się to jest inne forum :eviltong:Alutka z tych niebojących sie jest:evil_lol: a jak mnie jeszcze kiedyś bedziesz podgladał....to mnie uprzedź......zrobię sobie odpowiedni make-up:evil_lol: Dobra.......muszę śmigać...paaaaaa:hand::loveu: Jutro mnie nie będzie..........tzn będę ale dopiero z pracki...paaaaaa:loveu: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko otręby w różnej postaci :evil_lol: Zawsze cuś:evil_lol:. Bałam się, że tylko kranówka będzie:evil_lol: Ale naprawdę nie możesz otworzyć czegoś innego????:cool3::cool3: Np. paczki ciastek, to dużo mniej problemów niż z prowadzeniem takiego klubu:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a)::placz::placz:Gdzie ty pracujesz?:placz::placz: Żeby pączka nie można:placz::placz: noooooo eeeeeeee yyyyyyyyyy no jakby to powiedzieć :roll: chyba Cię zaskoczę, ale pracuję w ..........no sama się domyśl w takim razie, zbierając dzisiejsze informacje :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Alutka z tych niebojących sie jest:evil_lol: a jak mnie jeszcze kiedyś bedziesz podgladał....to mnie uprzedź......zrobię sobie odpowiedni make-up:evil_lol: Dobra.......muszę śmigać...paaaaaa:hand::loveu: Jutro mnie nie będzie..........tzn będę ale dopiero z pracki...paaaaaa:loveu: Dam Ci jeszcze czas na manicure i pedicure :evil_lol: To trzymaj się :multi:......i nie martw się jutrem :thumbs: Paaaaaaaaaaaaa:multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Zawsze cuś:evil_lol:. Bałam się, że tylko kranówka będzie:evil_lol: Ale naprawdę nie możesz otworzyć czegoś innego????:cool3::cool3: Np. paczki ciastek, to dużo mniej problemów niż z prowadzeniem takiego klubu:evil_lol: A coś Ty taka łakoma na ciacha? Pestki dyni sobie jedz, to pomaga na tą przypadłość :razz: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']:evil_lol: Dla takich lubiących się to jest inne forum :eviltong: ZAZDROŚNIK :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Bila Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):noooooo eeeeeeee yyyyyyyyyy no jakby to powiedzieć :roll: chyba Cię zaskoczę, ale pracuję w ..........no sama się domyśl w takim razie, zbierając dzisiejsze informacje :evil_lol: :evil_lol: Męski oddział cukrzyków??? Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iv_ napisał(a):noooooo eeeeeeee yyyyyyyyyy no jakby to powiedzieć :roll: chyba Cię zaskoczę, ale pracuję w ..........no sama się domyśl w takim razie, zbierając dzisiejsze informacje :evil_lol: :evil_lol: W ciastkarni :multi::multi: zgadłem? :razz: Napewno zgadłem ..... :cunao::ylsuper: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Dobra.......muszę śmigać...paaaaaa:hand::loveu: Jutro mnie nie będzie..........tzn będę ale dopiero z pracki...paaaaaa:loveu: Jutro będzie wszystko dobrze, trzymamy :kciuki: Miłego dnia :loveu: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Bila napisał(a):Męski oddział cukrzyków??? boszszsz :mdleje: pudłoooooooooooooooooo :shake: :roll: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iv_']ZAZDROŚNIK :eviltong: :eviltong: :eviltong: To była tylko próba moderowania :roll: :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']W ciastkarni :multi::multi: zgadłem? :razz: Napewno zgadłem ..... :cunao::ylsuper: Nie nie nie :shake: Nie nie nie :shake: Nie nie nie nie nie :shake: PUDŁO :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts