Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I marznąca. Wedlug mnie typowo domowa psica - nie nadaje się w takie warunki. Wujek Krzys dzisiaj założyj jej i Krokietowi zasłonki na twory w budach żeby im zimno do środka nie wiało.
Szukamy tymczasu dla Pumy

Posted

Z tego co widzimy do tej pory nie interesuje się nimi. Nie widziałąm żeby gdy wychodzi na wybieg dolatywała do klatek - jest wypłoszona. Dopiero teraz zaczynamy spacery z psami (czekalismy na załatwienie formalności) będziemy dokładnie sprawdzać. Ale jest wedlug mnie totalnie nieśmiała.

Posted

dostałam wczoraj 2 smsy w sprawie Pumy cytuję : "Dziędobry ja w sprawie amstafki czy ona jest jeszcze aktualna"
drugi: "Była by taka możliwość żeby mi pan wysłał tej amstaffki zdjęcią"

pisownia zgodna z oryginałem :)
czyli od dziś jestem facetem :)
ja z taką osobą jeśli nie zadzwoni - a chyba nie chcę by dzwoniła, nie mam zamiaru się kontaktować, gdyby ktoś jednak wyczuwał tu jakąś nadzieję na dom to podam numer...

Posted

Dzięki za powitanie :)
Tak jak What May NN napisała, niestety tylko DT. Myślę o DS, i choć rodzina mnie przekonuje do adopcji, nie wiem czy byłoby jej u mnie dobrze. Może lepiej żyłoby jej się w rodzinie, w której jest więcej osób? :???:

Posted

tylko DT??? chyba aż DT ;) wspaniałe wieści, zwłaszcza, że tak obrzydliwie zimno się robi.
gowalex - psu wystarczy nawet 1 osoba, ale troskliwa i kochająca ;) co ma być to będzie - masz czas na poznanie jej i przemyślenie decyzji. Najważniejsze, że sunia będzie otoczona opieką :)
wspaniałe wieści, oby więcej takich ludzi :)

Posted

Miłości jej na pewno nie zabraknie. Jeszcze jej nie spotkałam a już nie mogę zapomnieć jej pięknych, lecz smutnych oczu. ♥ No zobaczymy czy sunia odwzajemni moje uczucia :)

Posted

a nasza mała rodzinka liczy sobie dwie osobistości: ja + pan pies i nie narzekamy :-)
choć wiadomo - wyrzeczenia i poświęcenie spada na jedną osobę, radość jaką wnosi do pustego domu pies wynagradza na 200%

strasznie się cieszę, że Puma jutro będzie w ciepełku!
gowalex - jeszcze raz wielkie dzięki!

Posted

supergoga napisał(a):
...Czekam i mocno kciuki cisnę.
I witaj gowalex - dzisiaj sie poznałyśmy.

Przyda się trochę szczęścia, żebyśmy w korkach jutro nie utknęli ;) Dziękuję za powitanie.

Widzę, że sporo osób tu jest sam na sam z psiakiem i z tego co rozumiem to pieski nie narzekają, tak? :lol: