snuszak Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 dowiemy się! dajcie mi chwilę a się dowiemy :) Quote
Ajula Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 nie moja rasa, ale wyjątkowo mi się podoba, ma taką delikatną urodę i taka jest smutna :( Quote
supergoga Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Do tego miła i delikatna. Sybtelna, marznąca sunia szuka tymczasu! Quote
snuszak Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 kochana, piękna .... widziałam dzisiaj Quote
supergoga Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 I marznąca. Wedlug mnie typowo domowa psica - nie nadaje się w takie warunki. Wujek Krzys dzisiaj założyj jej i Krokietowi zasłonki na twory w budach żeby im zimno do środka nie wiało. Szukamy tymczasu dla Pumy Quote
supergoga Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Z tego co widzimy do tej pory nie interesuje się nimi. Nie widziałąm żeby gdy wychodzi na wybieg dolatywała do klatek - jest wypłoszona. Dopiero teraz zaczynamy spacery z psami (czekalismy na załatwienie formalności) będziemy dokładnie sprawdzać. Ale jest wedlug mnie totalnie nieśmiała. Quote
What May NN Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 strasznie mi żal Pumy! :-( powinna grzać tyłek w domu.. Quote
snuszak Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 dostałam wczoraj 2 smsy w sprawie Pumy cytuję : "Dziędobry ja w sprawie amstafki czy ona jest jeszcze aktualna" drugi: "Była by taka możliwość żeby mi pan wysłał tej amstaffki zdjęcią" pisownia zgodna z oryginałem :) czyli od dziś jestem facetem :) ja z taką osobą jeśli nie zadzwoni - a chyba nie chcę by dzwoniła, nie mam zamiaru się kontaktować, gdyby ktoś jednak wyczuwał tu jakąś nadzieję na dom to podam numer... Quote
gowalex Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Zabieram Pumę jutro przed południem do domu. : ) Mam nadzieję, że nowe miejsce jej się spodoba. Quote
fonia123 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 wow, na prawdę? dziewczyny nic nie pisały, ze kroi się domek ;) trzymam kciuki :) Quote
What May NN Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 gowalex - witamy na dogo :-) Puma będzie grzała dupkę od jutra w ciepełku - w domu tymczasowym! Quote
gowalex Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Dzięki za powitanie :) Tak jak What May NN napisała, niestety tylko DT. Myślę o DS, i choć rodzina mnie przekonuje do adopcji, nie wiem czy byłoby jej u mnie dobrze. Może lepiej żyłoby jej się w rodzinie, w której jest więcej osób? :???: Quote
fonia123 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 tylko DT??? chyba aż DT ;) wspaniałe wieści, zwłaszcza, że tak obrzydliwie zimno się robi. gowalex - psu wystarczy nawet 1 osoba, ale troskliwa i kochająca ;) co ma być to będzie - masz czas na poznanie jej i przemyślenie decyzji. Najważniejsze, że sunia będzie otoczona opieką :) wspaniałe wieści, oby więcej takich ludzi :) Quote
gowalex Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Miłości jej na pewno nie zabraknie. Jeszcze jej nie spotkałam a już nie mogę zapomnieć jej pięknych, lecz smutnych oczu. ♥ No zobaczymy czy sunia odwzajemni moje uczucia :) Quote
chita Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 o kurcze! ale wiesci:multi: Pumka, juz nie zmarzniesz:loveu: Quote
AiP Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Super wieści! Co do mniejszej liczby osób w domu: nasza mała rodzinka liczy zaledwie 2 osoby i Ciapo nie narzeka :D Quote
What May NN Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 a nasza mała rodzinka liczy sobie dwie osobistości: ja + pan pies i nie narzekamy :-) choć wiadomo - wyrzeczenia i poświęcenie spada na jedną osobę, radość jaką wnosi do pustego domu pies wynagradza na 200% strasznie się cieszę, że Puma jutro będzie w ciepełku! gowalex - jeszcze raz wielkie dzięki! Quote
Boogie Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 U mnie też rodzina 1 + pies i sie sprawdza. Zawsze jest sie do kogo odezwać w domu :D Quote
supergoga Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Już wszystko zapakowałam dla Pumy - gruby ciepły koc, miseczki,jedzonko, smycz,szelki i obroza do wyboru. Czekam i mocno kciuki cisnę. I witaj gowalex - dzisiaj sie poznałyśmy. Quote
fonia123 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 u mnie też model 1 człowiek i pies długo się sprawdzał, w zasadzie było to 1 człowiek + 2 czyli pies i kot ;) Quote
gowalex Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 supergoga napisał(a):...Czekam i mocno kciuki cisnę. I witaj gowalex - dzisiaj sie poznałyśmy. Przyda się trochę szczęścia, żebyśmy w korkach jutro nie utknęli ;) Dziękuję za powitanie. Widzę, że sporo osób tu jest sam na sam z psiakiem i z tego co rozumiem to pieski nie narzekają, tak? :lol: Quote
supergoga Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ja przez sporo lat mieszkałam sama z psem - nie narzekaliśmy jakoś. Było super, spacery, domowe powitania. Było z kim pogadać. Quote
Recommended Posts