What May NN Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Puma to piekna i przymilna psica w typie amastaffa. Wg. weta ma ok. 5 lat i wygląda na domową. Narazie niewiele o niej wiemy. Liczymy na to, że się zgubiła i właściciel ją odnajdzie. Choć wyciagnięte cycuchy nie wróżą nic dobrego. Oto ona: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
snuszak Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 biorąc pod uwagę, że tatuażu brak i widząc sutki to nie wiem czy chcę aby odebrał ją właściciel Quote
What May NN Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 ale ona w bardzo dobrej kondycji podobno jest i zadbana.. może po cieczce te cycki czy coś.. (oby nie w ciąży!) wiem, że się łudzę! Quote
supergoga Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ale jeśli bez tatuażu i po ciąży - to znaczy pseudo!!! też mi się nie podoba. Quote
agnieszka32 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Z tymi cycuchami to różnie może być - moja Marusia miała podobne, gdy trafiła do schroniska, a nigdy nie rodziła. Nie przesądzajmy więc, bo może faktycznie to po cieczce lub ciąża urojona ;) http://lh3.ggpht.com/_uYMyo48e7dU/TEIUCm76uoI/AAAAAAAADIo/2DLmmu1zH38/DSC_0241.jpg http://img69.imageshack.us/img69/4788/p7253793.jpg Quote
SkarpetKa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Twoja sunia ma ładne te sutki tylko nabrzmiałe, a Puma ma brzydkie powyciągane, takie przememłane i zaczerwienione - ma je spryskiwane oxycortem(czy jakimś innym sprayem). Quote
fonia123 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 jaka z niej cierpliwa i ufna panienka :loveu: Quote
What May NN Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 boska jest :-) i jaką sierść ma super (przynajmniej na fotach) ! Quote
fonia123 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 jeśli będziecie chciały, to moge zrobić suni allegro i FB :) Quote
SkarpetKa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Naprawdę fajna jest! Ciocia troszkę pogłaskała, ale widać że czuje się cały czas nieswojo, jest grzeczna i spokojna. Sierść tak, jak na zdjęciach widać. Quote
supergoga Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 fonia123 napisał(a):jeśli będziecie chciały, to moge zrobić suni allegro i FB :) Musimy poczekac na poznanie suni lepsze i na koniec kwarantanny - ale napiszemy o niej coś więcej i sie usmiechniemy. Wielkie dzięki! Quote
fonia123 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 spoko, to jak juz będzie tekst, to przypomnijcie się na pw ;) Quote
What May NN Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 może w przyszłym tygodniu dowiemy się więcej o suni.. a narazie podnoszę! Quote
supergoga Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Sunia naprawdę kochana jest. Wsadzaliśmy do niej ręce, Krzyś był u niej w środku, tuli się do człowieka. Bardzo marznie. Z zimna i stresu miała dzisia biegunkę. Daliśmy gruby pled do budy - wpakowała sie w niego. Potrzebuje pilnie tymczasu - nir odnajduje się w schroniskowej klatce. Chyba troszke schudła. Biedna ogólnie i naprawde przeurocza. Quote
yucca Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Bidula! Dobrze jakby przed zimą znalazła domek, chociaż wiem, że łatwo nie będzie :( Quote
fonia123 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 dobrze by było ja w hoteliku umieścić, spróbować deklaracje zebrać :( teraz, jak już zimno, to tak mi szkoda tych wszystkich psiaków w schronach. Moja sucz śpi ze mną pod kołdrą i 2 kocami. Co prawda jedną zimę też spędziła w schronisku i przeżyła, ale nie wiem jak one znoszą takie mrozy :( Quote
snuszak Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 hotelik hotelikiem ale skąd tyle kasy zabrać, no i większość hotelików też kojcowa więc to nie jest wyjście DT lub DS mam nadzieję, że jak najszybciej! to jest wyjście Quote
fonia123 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 hoteliki z boksami ogrzewanymi są, tyle, że teraz trzeba by walczyć o miejsce. No i ta kasa... Quote
supergoga Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Mamy już 8 psów w hotelach - niestety nie damy rady. Gdzie znaleźć dla niej dom? Quote
What May NN Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 no chyba, że zaczęlibyśmy zbierać deklaracje.. pokazałam ją pewnym zainteresowanym, pytającym o asta, ale ciszaaa :-( jak się dowiemy czy akceptuje inne psy to dostanie pakiecik ogłoszeń! Quote
Recommended Posts