elaja Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 kkanarekk napisał(a):Super pomysł keria :) Taki spacer po plantach rynku, może ktoś je wypatrzy a może do kundla by razem poszły??? zapytam Panią Hejdę czy jest taka szansa... Byłoby super ! Może kogoś wzruszyłaby ich przyjaźń i historia. Chociaż moja Kora też jest z takiego dwupaku - wtedy jeszcze miała na imię Hanza , a jej towarzysz to Góral - oba znalazły domy , osobne wprawdzie ale za Korusie ręczę ,że nie narzeka . Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 elaja napisał(a):Byłoby super ! Może kogoś wzruszyłaby ich przyjaźń i historia. Chociaż moja Kora też jest z takiego dwupaku - wtedy jeszcze miała na imię Hanza , a jej towarzysz to Góral - oba znalazły domy , osobne wprawdzie ale za Korusie ręczę ,że nie narzeka . Góral tez ma sie calkiem dobrze Quote
keria Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Kkanarekk przypomnij mi to wezmę aparat i może pstrykniemy im w sobotę kilka fotek razem, to będzie ostatnia szansa bo potem ich drogi się rozejdą. Quote
kkanarekk Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ok bo mój aparat zabrali rodzice i nie mam jak zrobić dobrych zdjęć... Quote
kkanarekk Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 elaja tytuł jednak inny bo Misio to nie podhalan, tylko mini podhalan więc może tak Sznaucerek Tedi i mini podhalan Misio wyrzucone na bruk Quote
Szarotka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 kkanarekk napisał(a):elaja tytuł jednak inny bo Misio to nie podhalan, tylko mini podhalan więc może tak Sznaucerek Tedi i mini podhalan Misio wyrzucone na bruk Dobry tutul. Ja jedynie moge watek rozeslac. Quote
kkanarekk Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 jutro Miso jedzie do hotelu a Tedi do Keira ... Nic niestety się nie zmieniło... :( Quote
kkanarekk Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 przed chwila miałam telefon o Tediego. Pani jest zdecydowana na jego adopcję, mieszka w Poznaniu, zgadza się na wszystkie warunki adopcyjne. Szukamy kogoś z Poznania na wizytę, domek wydaje się bardzo fajny. Pani jest konkretna i wszystko przez tel brzmiało super Quote
Onaa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Z Poznania jest kilka osób, np. Beabono, Anula, ania z poznania. Quote
paoiii Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 kkanarekk napisał(a):przed chwila miałam telefon o Tediego. Pani jest zdecydowana na jego adopcję, mieszka w Poznaniu, zgadza się na wszystkie warunki adopcyjne. Szukamy kogoś z Poznania na wizytę, domek wydaje się bardzo fajny. Pani jest konkretna i wszystko przez tel brzmiało super Pisz do supergoga, mrowa23, (jesli chcesz podam ich numery na pw) bądź do ania z poznania Quote
elaja Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Aga odpowiem tu bo masz chyba zapchaną skrzynkę;)zrób no tam porządek :evil_lol: O.K. Takie rozwiązanie też jest dobre. Więc na razie traktujemy Miśka jako psa nadal szukającego domu , ogłaszamy i kto wie , może akurat jeszcze znajdzie sie ktoś inny chętny na psa. Oczywiście jeśli sąsiadka jednak zrezygnuje , to zgodnie z obietnicą pokryję część kosztów hotelu.Pozdrawiam.Ela Quote
kkanarekk Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dogo07 napisał(a):Z Poznania jest kilka osób, np. Beabono, Anula, ania z poznania. paoiii napisał(a):Pisz do supergoga, mrowa23, (jesli chcesz podam ich numery na pw) bądź do ania z poznania dzięki dziewczyny już piszę :) elaja napisał(a):Aga odpowiem tu bo masz chyba zapchaną skrzynkę;)zrób no tam porządek :evil_lol: O.K. Takie rozwiązanie też jest dobre. Więc na razie traktujemy Miśka jako psa nadal szukającego domu , ogłaszamy i kto wie , może akurat jeszcze znajdzie sie ktoś inny chętny na psa. Oczywiście jeśli sąsiadka jednak zrezygnuje , to zgodnie z obietnicą pokryję część kosztów hotelu.Pozdrawiam.Ela Zrobiłam już porządek :) Dokłdanie Misiek dalej poszukuje domu bo żadna decyzja ze str. mojej sąsiadki nie zapadała w 100% , jutro jedzie do hotelu i zobaczymy co dalej Quote
kkanarekk Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Paoiii podaj proszę nr do tych dziewczyn na pw Quote
wojtuś Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Wysłałem na PW tel. do ania z poznania Ra_dunia (Poznań- sprawdzała już nam domki) Trzymam kciuki:) Quote
elaja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Wiadomość z fb :loveu: Mogę dołożyć się do hoteliku dla piesków. Niedużo, kilka zł. ale to zawsze coś. Jest jakieś konto? Quote
keria Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Tedi już w Krakowie. Jechał bezproblemowo na tylnim siedzeniu, łapkami trzymał się siedzenia, przywarł i tak dojechał do samego domu. Został wykąpany nie był bardzo brudny. Kąpiel też bez problemów, nie reaguje nerwowo, tylko jak się boi to sztywnieje ze strachu i kładzie się. Ma delikatną sierść lekko szorstką ale cieniutką bez podszerstka, zatem nie powinien raczej mieszkać zimą w ogrodzie. Quote
elaja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Następna wiadomość z fb:lol: ja dołoże jakiś grosz na psiaki-myśle,że jakos wspólnie uzbieramy,poprosze numer konta Quote
kkanarekk Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ciotki bo mam problem, dostałam maila o Tediego od kobiety z Krakowa, jest zdecydowana na adopcję i nie ukrywam, że wolałabym żeby Tedi został w Krakowie. Kobieta chce się umówić na wizytę co mam jej powiedzieć?????? I jeżeli mam na nią iść to na pewno z kimś więc w razie czego kto chętny? Kobieta mieszka na Bronowicach Quote
elaja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Aga , jeśli dom jest na miejscu i będzie ok - to nie ma się co zastanawiać . Po co wozić psa przez pół Polski , szukać transportu , nie mówiąc już o samych kosztach paliwa - jeśli może mieć dom w pobliżu. ( sorry , nie odebrałam bo mi odkurzacz zagłuszył telefon. Teraz dopiero zauważyłam nieodebrane połączenia ) Quote
keria Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 A może udałoby się umówić na wizytę przedadopcyjną jutro popołudniu, bo do tego czasu Teddy jest w Krakowie. Mogłabym wtedy sama z nim podjechać i ewentualnie gdyby dom okazał się być ok, można by go już zostawić. Ale wolałabym udać się tam z kimś, bo tak zawsze raniej. To byłby najlepszy scenariusz , gdyby to wypaliło!! Quote
keria Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Ja mogę na wizytę pojechać z Kkanarekk. Będę w Krakowie koło 15. Jesli godzina by wam nie odpowiadała to mogę poprosić siostrę ona nawet do południa dałaby radę. Troszkę się zastanawiam jeśli ta kobieta taka zdecydowana to czemu nie zadzwoniła tylko maila wysyła? Quote
Onaa Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Jeśli jest szansa na dom tutaj to dobrze byłoby sprawdzić , rozumiem że ta osoba zgodziła się na wizyte przed adopcyjną i podpisanie umowy. Quote
elaja Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Aga , skrzynkę masz jak zwykle zapchaną:evil_lol: więc piszę na wątku : Aga , podaj konto do wpłat bo czyściłam skrzynkę i mi wymiotło . Muszę wysłać ludziom na fb co chcą wpłacić na psiaki . Pilnie potrzebuję zdjęcia i relacje z pobytu Miśka ( chodzi o to ,że dopytują się na fb i muszę coś napisać ). Quote
Recommended Posts