Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kkanarekk napisał(a):
Super pomysł keria :) Taki spacer po plantach rynku, może ktoś je wypatrzy a może do kundla by razem poszły??? zapytam Panią Hejdę czy jest taka szansa...

Byłoby super ! Może kogoś wzruszyłaby ich przyjaźń i historia. Chociaż moja Kora też jest z takiego dwupaku - wtedy jeszcze miała na imię Hanza , a jej towarzysz to Góral - oba znalazły domy , osobne wprawdzie ale za Korusie ręczę ,że nie narzeka .

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elaja napisał(a):
Byłoby super ! Może kogoś wzruszyłaby ich przyjaźń i historia. Chociaż moja Kora też jest z takiego dwupaku - wtedy jeszcze miała na imię Hanza , a jej towarzysz to Góral - oba znalazły domy , osobne wprawdzie ale za Korusie ręczę ,że nie narzeka .

Góral tez ma sie calkiem dobrze

Posted

Kkanarekk przypomnij mi to wezmę aparat i może pstrykniemy im w sobotę kilka fotek razem, to będzie ostatnia szansa bo potem ich drogi się rozejdą.

Posted

przed chwila miałam telefon o Tediego. Pani jest zdecydowana na jego adopcję, mieszka w Poznaniu, zgadza się na wszystkie warunki adopcyjne. Szukamy kogoś z Poznania na wizytę, domek wydaje się bardzo fajny. Pani jest konkretna i wszystko przez tel brzmiało super

Posted

kkanarekk napisał(a):
przed chwila miałam telefon o Tediego. Pani jest zdecydowana na jego adopcję, mieszka w Poznaniu, zgadza się na wszystkie warunki adopcyjne. Szukamy kogoś z Poznania na wizytę, domek wydaje się bardzo fajny. Pani jest konkretna i wszystko przez tel brzmiało super

Pisz do supergoga, mrowa23, (jesli chcesz podam ich numery na pw) bądź do ania z poznania

Posted

Aga odpowiem tu bo masz chyba zapchaną skrzynkę;)zrób no tam porządek :evil_lol:
O.K. Takie rozwiązanie też jest dobre. Więc na razie traktujemy Miśka jako psa nadal szukającego domu , ogłaszamy i kto wie , może akurat jeszcze znajdzie sie ktoś inny chętny na psa. Oczywiście jeśli sąsiadka jednak zrezygnuje , to zgodnie z obietnicą pokryję część kosztów hotelu.Pozdrawiam.Ela

Posted

Dogo07 napisał(a):
Z Poznania jest kilka osób, np. Beabono, Anula, ania z poznania.

paoiii napisał(a):
Pisz do supergoga, mrowa23, (jesli chcesz podam ich numery na pw) bądź do ania z poznania

dzięki dziewczyny już piszę :)
elaja napisał(a):
Aga odpowiem tu bo masz chyba zapchaną skrzynkę;)zrób no tam porządek :evil_lol:
O.K. Takie rozwiązanie też jest dobre. Więc na razie traktujemy Miśka jako psa nadal szukającego domu , ogłaszamy i kto wie , może akurat jeszcze znajdzie sie ktoś inny chętny na psa. Oczywiście jeśli sąsiadka jednak zrezygnuje , to zgodnie z obietnicą pokryję część kosztów hotelu.Pozdrawiam.Ela

Zrobiłam już porządek :)
Dokłdanie Misiek dalej poszukuje domu bo żadna decyzja ze str. mojej sąsiadki nie zapadała w 100% , jutro jedzie do hotelu i zobaczymy co dalej

Posted

Tedi już w Krakowie. Jechał bezproblemowo na tylnim siedzeniu, łapkami trzymał się siedzenia, przywarł i tak dojechał do samego domu. Został wykąpany nie był bardzo brudny. Kąpiel też bez problemów, nie reaguje nerwowo, tylko jak się boi to sztywnieje ze strachu i kładzie się. Ma delikatną sierść lekko szorstką ale cieniutką bez podszerstka, zatem nie powinien raczej mieszkać zimą w ogrodzie.

Posted

Ciotki bo mam problem,
dostałam maila o Tediego od kobiety z Krakowa, jest zdecydowana na adopcję i nie ukrywam, że wolałabym żeby Tedi został w Krakowie. Kobieta chce się umówić na wizytę co mam jej powiedzieć?????? I jeżeli mam na nią iść to na pewno z kimś więc w razie czego kto chętny? Kobieta mieszka na Bronowicach

Posted

Aga , jeśli dom jest na miejscu i będzie ok - to nie ma się co zastanawiać . Po co wozić psa przez pół Polski , szukać transportu , nie mówiąc już o samych kosztach paliwa - jeśli może mieć dom w pobliżu. ( sorry , nie odebrałam bo mi odkurzacz zagłuszył telefon. Teraz dopiero zauważyłam nieodebrane połączenia )

Posted

A może udałoby się umówić na wizytę przedadopcyjną jutro popołudniu, bo do tego czasu Teddy jest w Krakowie.
Mogłabym wtedy sama z nim podjechać i ewentualnie gdyby dom okazał się być ok, można by go już zostawić. Ale wolałabym udać się tam z kimś, bo tak zawsze raniej.
To byłby najlepszy scenariusz , gdyby to wypaliło!!

Posted

Ja mogę na wizytę pojechać z Kkanarekk. Będę w Krakowie koło 15. Jesli godzina by wam nie odpowiadała to mogę poprosić siostrę ona nawet do południa dałaby radę.
Troszkę się zastanawiam jeśli ta kobieta taka zdecydowana to czemu nie zadzwoniła tylko maila wysyła?

Posted

Aga , skrzynkę masz jak zwykle zapchaną:evil_lol: więc piszę na wątku :

Aga , podaj konto do wpłat bo czyściłam skrzynkę i mi wymiotło . Muszę wysłać ludziom na fb co chcą wpłacić na psiaki . Pilnie potrzebuję zdjęcia i relacje z pobytu Miśka ( chodzi o to ,że dopytują się na fb i muszę coś napisać ).