Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 428
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie Pani nie weźmie tego białego. obydwa są na awaryjnym dt u mnie i do soboty muszą zmienić lokum! tymczas dla dużego jest pilnie poszukiwany! on musi pójść ode mnie do soboty. pies jest pod krakowem dowioze wszedzie

Posted

Wyslalam pw. do fundacji Bono. Ja niestety bylam przez 2 misiace w Krakowie i wtedy bym sie fizycznie mogla na cos przydac, ale teraz to jestem za daleko.
Czyli bialy pies ma na imie Misiek i ma czas na dt. do soboty i jest pod Krakowem ?? Zaloze psu watek na podhalanach z pilnym apelem o dt. lub ds.

Posted

Tymczas dla Misia bardzo potrzebny!!!
Ja nie mogę go wziąć, mam swoje 3 psy i 4 koty. Nie będę miała kiedy zająć się dodatkowymi psami.
Mały Tedi może wpasuje się w moje stadko... uff ale i tak nie mogę mieć go na weekendy. Pojedzie wtedy do mojej siostry do Krakowa ale nie wiem jak zniesie pobyt w bloku z psem i kotami. Może ktoś z Was ma pożyczyć chusteczkę lub szeleczki takie z napisem szukam domku? Jak będzie chodził po mieście może ktoś by się nim zainteresował?:cool3:
Po za tym z finansami bardzo źle, każda pomoc w postaci suchej karmy na wagę złota. No i jeśli będą potrzebne finanse na kastrację i szczepienia (chyba nigdy nie widział weterynarza)
Wczoraj rejestrowałam się na forum owczarków podhalańskich ale nie dostałam odpowiedzi i nie mogę się zalogować i dodać ogłoszenia.

Posted

toyota napisał(a):
Z goledena to on w ogóle nic nie ma....

Szarotka napisał(a):
Wyslalam pw. do fundacji Bono. Ja niestety bylam przez 2 misiace w Krakowie i wtedy bym sie fizycznie mogla na cos przydac, ale teraz to jestem za daleko.
Czyli bialy pies ma na imie Misiek i ma czas na dt. do soboty i jest pod Krakowem ?? Zaloze psu watek na podhalanach z pilnym apelem o dt. lub ds.

Bardzo dziękuję za przybycie i zainteresowanie . Razem będzie łatwiej coś wymyśleć aby pomóc psom.

Posted

Dostałam maila o Tediego:

Witam,

chciałabym dopytać o Teddy'ego. Czy psiak jest wykastrowany, co wiemy o jego kondycji zdrowotnej? Czy mogłabym liczyć na pomoc w dowiezieniu małego do Łodzi?

Mieszkam z rodziną (3 osoby dorosłe, sunia ON i kotka) w dużym mieszkaniu trzypokojowym, w kamienicy vis a vis parku. Obie nasze dziewczyny mają silne charakterki, sunia ma 9 lat i

problemy z kręgosłupem, koteczka ma lat 11 i w stanach silnego zdenerwowania miewa napady epileptyczne. Żal mi bardzo Teda, ale nie chciałabym z dobrych chęci wykręcić jakiegoś

numeru, w wyniku którego wszystkie zwierzaki ucierpią.

Będę wdzięczna za wszelką podpowiedź, pozdrawiam,

Bożena

Posted

Miso jest na prawdę super psem zresztą jak Tedi. Bez problemowy, zachowuje czystość, nie niszczy, ładnie chodzi na smyczy, on się nadaje i do kojca i do mieszkania. To bardzo spokojny psiak, który nie wymaga 5 godzinnych biegów i wypadów na agility

Posted

Niektore podhalany mieszkaja w blokach i jak maja zapwenione spacery to sobie bardzo dobrze radza :):)
Moja sunia mieszka w domu z ogrodem, ale chetnie siedzi w srodku. Co prawda glos ma taki gleboki i donosny, ze jak mi szczeknie za fotelem, (bo po co ma wstawac do szczekania), to mozna z tego fotela spasc :):)

Posted

Fajnie, że ktoś pyta o Tediego ale Łódź to strasznie daleko, trzeba by było sprawdzić domek i zorganizować transport.
Dziewczyny podajcie link do ogłoszeń Misia na podhalanach może choć poczytam.... bo zalogować się nie mogę

Posted

keria napisał(a):
Fajnie, że ktoś pyta o Tediego ale Łódź to strasznie daleko, trzeba by było sprawdzić domek i zorganizować transport.
Dziewczyny podajcie link do ogłoszeń Misia na podhalanach może choć poczytam.... bo zalogować się nie mogę

Bez przesady , gdyby nie fatalna i zakorkowana trasa to w trzy godziny można by dojechać. Kilka razy jeździliśmy na klubówki i nie było aż tak źle.
Jak ktoś na fb to rozsyłajcie i udostępniajcie wydarzenie psiaków , zawsze to większe szanse na dom http://www.facebook.com/event.php?eid=293039590718824

Posted

Dziewczyny , jeśli byście poważnie myślały o tym ds w Łodzi to czy dałoby się sprawdzić go do soboty ? Bo w sobotę mój tymczas jedzie z Krakowa do Starogardu G..

Posted

Dogo07 napisał(a):
Dziewczyny , jeśli byście poważnie myślały o tym ds w Łodzi to czy dałoby się sprawdzić go do soboty ? Bo w sobotę mój tymczas jedzie z Krakowa do Starogardu G..

Może Aga już kogoś szuka na sprawdzenie . W Łodzi chyba nie będzie wielkiego problemu ze znalezieniem kogoś na wizytę .

Posted

Na razie odpisałam Pani na maila ale nie dostałam jeszcze odp. Pani nie podała swojego nr. więc nie mam jak inaczej niż mailowo się z nią skontaktować .... Kurcze byłoby super gdyby to wszystko wypaliło.

Kurcze a co z Misiem>>>????