basia bonnie Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Fotki Maksa i Korci!! :loveu::loveu::loveu: Ahh...ja chce je znowu na żywo! :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Samturia napisał(a):Baśka przyjeżdżaj to zobaczysz ;) marta...:mad:ty wiesz :mad::angryy: Quote
kingilka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 No właśnie marta ty wiesz.... dobrze wiesz...... :mad: Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Oki, oki, oki. koniec jakiś małych sprzeczek! Czas na nowe fotki moich psów!! Już wam je wstawiam! Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ooooo, jak wygodnie u pańci na nóżkach... Mniammmmm, ja też chcę takie schabowe! Kochana Korciu!Po raz drugi padam do twych łap! Skoro smycz jest żółta, to może smakuje jak cytrynka.... Ale fajnie, lubie jak się mnie tak mizia pod bródką! Coś mi tu śmierdzi...... Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ładnie mi tak? Chyba raczej nie.... Ale się zmęczyłem... Ufff, wody, wody!! Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ale jestem boski! Kora dama! Mizi, mizi a a a... Czy mogę być dobermanem? A a a , a a a były sobie kotki dwaaaa. Czy moje zęby są wystarczająco białe, czy muszę używać Bled-a-med? Nieee, ładne mam ząbki... Maksiu! Zdechł pies! Wierne oczy. Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 To by było na tyle, spytam się Samturii to może mi jeszcze pocyka fotki! :evil_lol: Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 I jak, podobają się wam fotki??:evil_lol: Mam nadzieję że tak :) To do zobaczyska! Quote
Bewarka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Jajecka mu widać :evil_lol: no to może ucz go w normalnej obroży (zatrzymuj sie jak zaczyna ciągnąć) a jak po 2-3 tyg. nie widać ani troszke poprawy to dopiero kolczatke lub lepiej obroże uzdową albo zaciskową.... Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='justys95'] Jajecka mu widać :evil_lol: A TY RTO GDZIE SIĘ GAPISZ CO?! OJ TY ŚWINTUCHU...:lol: :eviltong: Quote
kingilka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 eeee, a czym się różnie odwrócona kolcami w górę kolczatka od obroży zaciskowej?? obroża tez się zaciska jak pociągnie... serio, czasem was nie rozumiem, i nie wiem po co mu obroża zaciskowa skoro ma kolczatkę. PS. tak dla wiadomości nigdy mu nie odwróciłam kolcami do skóry Quote
kingilka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Nie podobają się fotki?? :mad: ow y hamiki! Quote
kingilka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Nie podobają się fotki?? :mad: ow y hamiki! Quote
basia bonnie Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 :loveu::loveu::loveu:Fotki są cudne! Przecież wiesz! :multi::loveu: Quote
Bewarka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 kingilka napisał(a):A TY RTO GDZIE SIĘ GAPISZ CO?! OJ TY ŚWINTUCHU...:lol: :eviltong: No co....:lol: tak jakoś mnie tam wzrok powiódł....:roll: Quote
kingilka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Wzrok ją powiodł................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Quote
kingilka Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 to sie ciesze że sie podobają :evil_lol: Quote
kingilka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Co tu takie pustki?:-( Co?! Czemu nikt nie chce oglądać maksia i kory?:placz: :nonono2: Quote
kingilka Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Ooooo, a oglądaliście mecz Jastrzębie Zdrój GKS - Katowice GKS?? :poland: nasi wygrali!! Czyli z J-a bia! Quote
Recommended Posts