Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no niezupełnie ale mogłaś jej uwage zwrócić np. "Przepraszam ale czy moglaby pani na chama niegłaskać mojego psa bo on sie boi?" czy coś w tym stylu bo teraz to nawet do baśki niepodejdzie

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Witam :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Ależ milusie pisiaczki ta minka mnie powaliła :):loveu: [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Śliczne ma te oczka widać ze to dlikatna dziewczynka. Ja też kiedyś miałam Kore o własnie takich oczkach tyle ze cała była czarniuka ale no minka identyczna słodka :)[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A co do tej kobiety co spotkałaś to dziwne ale coś w tym jest przecież psy wyczuwają gdy np ludzie nie lubią psów albo sie ich boja. Teraz długo bedziesz musiała przekonac spowrotem psiaka ze ludzie nie sa źli ale jeśli do obcych nie chce isc to dla Ciebie lepeij. A gdyby znów nadażyla sie podobna historia albo poprostu nie życzysz sobie żeby ktoś Ci psiaka zaczepiał to powiedz to owtarcie takiej osobie i tyle masz takie prawo. [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka dla Ciebie i gorące buziaczki [/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]A dla psiaczków odemnie mizianko :)[/FONT]

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
A może spróbujesz poszukać odpowiedzi w dziale "Wychowanie"?

Też chciałm to Jagódko zaproponować, tyle że zapomniałam, jak się ten dział nazywa:roflt::roflt:

Posted

NIe masz pojecia ,do czego służy kolczatka.W jaki spoisób ją zakładac ...Wiec nie powinnaś jej uzywać.A odwrócenie kolcami do zewnatrz jest bardzo ,ale to bardzo niebezpieczne pies może nabić innego psa na ten kolec ,udeżyć i zranić ci nim noge!Itd

Posted

Może i nie wiem do czego służy kolczatka, ale jak wiem, że Maks będzie się bawić z innymi psami, to zakładam mu szelki, a tak apropo niebezpiecznych kolców odwróconych ''do góry'', to raz Maksowi życie uratowały.. :mad:
Pies na niego skoczył, ale przednią łapą nie nabił, tylko UDERZYł SIĘ, i torche go bolało, o kolczatkę, a tak, toby mi Maksa pogryzł...

Posted

jesli pies jest grzeczny to chyba można mu kolczatke odwrócić... a jak sie bawi to sie mu normalna obroże zakłada albo szelki... lub sie ściaga...
a kinga raczej wie do czego słuzy kolczatka bo troche o psach wie... tylko tumany niewiędzą do czego ona służy

Posted

maziak napisał(a):
j
a kinga raczej wie do czego słuzy kolczatka

Uwierz mi, jestem pewna, że nie wie:roll::roll::roll:

Przyszłam w każdym razie zapytać się o zdjęcia:loveu:

Posted

Dobra, może i nie wiem, mniejsza z tym :)
Zdjątek narazie nie bedzie, bo nie ma ich kto zrobic, a samturia i ja jesteśmy zajęte na bazarku, wystawianeim, na psiaczki zze schronu w Ja-biu.
Myśle ze może na tydzień będą juz w galerii :) :cool3:

Posted

Nie trza bedzie postarzałych oglądąc!
Mam nowe, tylko że narazie tylko Koruni:).
Maksia może będą później, nie wiem jak z Samturią!

Sorki że niektóre są niewyraźne, ale moja Kora to nieokrzesany pies, i zawsze jest w ruchu :), a jak widzia aparat to zwłaszcza :cool3: :shake:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Przepraszam że nie wstawiłam zdjęć , ale nie mam jak narazie, :(
Szkoła sie zaczłeła to i sie trzeba uczyć :)ALe postaram sie o nie, może Samturie namówię, ale nic nie obiecuję :)
Papatki, ide sie uczyć ;*

• 3 months later...