Nayantara Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no niezupełnie ale mogłaś jej uwage zwrócić np. "Przepraszam ale czy moglaby pani na chama niegłaskać mojego psa bo on sie boi?" czy coś w tym stylu bo teraz to nawet do baśki niepodejdzie Quote
Kasia_zg Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witam :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ależ milusie pisiaczki ta minka mnie powaliła :):loveu: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Śliczne ma te oczka widać ze to dlikatna dziewczynka. Ja też kiedyś miałam Kore o własnie takich oczkach tyle ze cała była czarniuka ale no minka identyczna słodka :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A co do tej kobiety co spotkałaś to dziwne ale coś w tym jest przecież psy wyczuwają gdy np ludzie nie lubią psów albo sie ich boja. Teraz długo bedziesz musiała przekonac spowrotem psiaka ze ludzie nie sa źli ale jeśli do obcych nie chce isc to dla Ciebie lepeij. A gdyby znów nadażyla sie podobna historia albo poprostu nie życzysz sobie żeby ktoś Ci psiaka zaczepiał to powiedz to owtarcie takiej osobie i tyle masz takie prawo. [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pozdrowionka dla Ciebie i gorące buziaczki [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A dla psiaczków odemnie mizianko :)[/FONT] Quote
kingilka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Uuuuuuu.... :( Nigoko od czasu Maziaka nie było w galerii? Smutno mi!:( Quote
Jagoda1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A może spróbujesz poszukać odpowiedzi w dziale "Wychowanie"? Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):A może spróbujesz poszukać odpowiedzi w dziale "Wychowanie"? Też chciałm to Jagódko zaproponować, tyle że zapomniałam, jak się ten dział nazywa:roflt::roflt: Quote
olekg89 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 NIe masz pojecia ,do czego służy kolczatka.W jaki spoisób ją zakładac ...Wiec nie powinnaś jej uzywać.A odwrócenie kolcami do zewnatrz jest bardzo ,ale to bardzo niebezpieczne pies może nabić innego psa na ten kolec ,udeżyć i zranić ci nim noge!Itd Quote
kingilka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Może i nie wiem do czego służy kolczatka, ale jak wiem, że Maks będzie się bawić z innymi psami, to zakładam mu szelki, a tak apropo niebezpiecznych kolców odwróconych ''do góry'', to raz Maksowi życie uratowały.. :mad: Pies na niego skoczył, ale przednią łapą nie nabił, tylko UDERZYł SIĘ, i torche go bolało, o kolczatkę, a tak, toby mi Maksa pogryzł... Quote
Nayantara Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 jesli pies jest grzeczny to chyba można mu kolczatke odwrócić... a jak sie bawi to sie mu normalna obroże zakłada albo szelki... lub sie ściaga... a kinga raczej wie do czego słuzy kolczatka bo troche o psach wie... tylko tumany niewiędzą do czego ona służy Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 maziak napisał(a):j a kinga raczej wie do czego słuzy kolczatka Uwierz mi, jestem pewna, że nie wie:roll::roll::roll: Przyszłam w każdym razie zapytać się o zdjęcia:loveu: Quote
kingilka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Dobra, może i nie wiem, mniejsza z tym :) Zdjątek narazie nie bedzie, bo nie ma ich kto zrobic, a samturia i ja jesteśmy zajęte na bazarku, wystawianeim, na psiaczki zze schronu w Ja-biu. Myśle ze może na tydzień będą juz w galerii :) :cool3: Quote
kingilka Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Mogę wam jedynie wstawic zdjęcia, ale takie troche podstarzałe... :) :cool3: Quote
Kasia_zg Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witanko :) ja tam nawet i takie podstarzałe zdjecia chetnie obejrze:lol: Pozdrowionka:loveu: Quote
kingilka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Nie trza bedzie postarzałych oglądąc! Mam nowe, tylko że narazie tylko Koruni:). Maksia może będą później, nie wiem jak z Samturią! Sorki że niektóre są niewyraźne, ale moja Kora to nieokrzesany pies, i zawsze jest w ruchu :), a jak widzia aparat to zwłaszcza :cool3: :shake: Quote
kingilka Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Dlaczemu nikt nie wchodzi?? :( :mad: Nie podobają wam się zdjęcia? :diabloti: Quote
DORRAG Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ja jestem :p Fajna psinka:loveu: :loveu: A kiedy będą fotki Maksia:cool3: Quote
kingilka Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Narazie nie będzie bo, ja jade na wakacje, i nie mam czasu robić fotek :diabloti: Ale po 25 sierpnia fotki będą napewno :) Quote
kingilka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Przepraszam że nie wstawiłam zdjęć , ale nie mam jak narazie, :( Szkoła sie zaczłeła to i sie trzeba uczyć :)ALe postaram sie o nie, może Samturie namówię, ale nic nie obiecuję :) Papatki, ide sie uczyć ;* Quote
kingilka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Sorki że mnie tak długo nie było, ale nie mogłam sie na Dogo zalogować. Mam dla was fotki robione moim aparatem (wkoncu se kupiliśmy) zaraz wam dam Quote
Recommended Posts