Nayantara Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 siemka... ale zes se narobila stronek...to ja taka zacofana jestem ?? Quote
Behemot Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Kingilko, używaj opcji "Edytuj", jeśli chcesz coś dodać do postu, który napisałaś chwilę wcześniej. Pisanie kilku postów pod rząd w jednym wątku w krótkim odstępie czasu jest zabronione przez regulamin naszego forum :razz: To pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Jeśli nadal będziesz tak postępować, na jakiś czas pożegnasz się z forum :cool1: Quote
Nayantara Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 siemka kiniu... sliczne fociaki i komenty tez.:)..... a u mnie pustki Quote
ferraribox Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :loveu: :loveu: Witam się i zapraszam do siebie.Ładne foteczki:lol: :lol: :lol: Quote
kingilka Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Dzięks. Ciesze sie że sie fotki podobają. Behemot, sorry. Wezmę se to do serca i będę używać opcji ''edytuj'' ;) Quote
Nayantara Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 widze kinga ze se wzials do serca ostrzzenie Bohemota... i dobrze bo pusto by tu bez ciebie bylo Quote
kingilka Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Ha ha ha, nie rób se ze mnie jaj :) Ale to bardzo miłae z twojej strony, że było by tu beze mnie pusto:) :evil_lol: Quote
DORRAG Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Cześć:p Ale Słodziak z niego:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nayantara Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 kinIA I CO BYLAS W ZDROJU? BYLO ZA FREE NIE? na jasnecie wyczytalam... ja bylam nad woda wiec was poinformowalam zeby wam smutnio niebylo... a bylaztoba marta? Quote
drzalka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hejo.. Maksiu bombowy :D:D.. idziemy sie pluskac :D:P Quote
Nayantara Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 tak tak... i to zaniedługo:):) ale bez Maksia Kory Łapci i Negry Quote
kingilka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Spoko gadki :evil_lol: Postaram się wstawić zdjęcia, ale najpierw pogoadam z Martą:) Quote
ferraribox Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 :lol: :lol: Ferraroboksiki was przeleciały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ładniej będzie jak napiszę,że przyszły z rewizytą:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
kingilka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Muszę wam cosik powiedzieć... Byłam dzisiaj 11.06.07 z maksem na polu. Podeszła do niego taka baba, chciała go pogłaskać,pies sie wystraszył i zaczął się wyrywać... Nie umiałam go utrzymać... Potem znowu ją spotkałam i było to samo.. Teraz maks boi się podejść do mamy od smaturii, a zawsze do niej leciał bo ją lubił... Terasz ogólnie ucieka przed ludźmi. Nie wiem co mu się stało.. powtórzę słowa smaturii :PIES WYCZUWA CZŁOWIEKA w moim przypadku, to się naprawdę sprawdziło. on w tej babie wyczuł coś czego nie powinien wyczuć... Jak mam mu przemówić, nauczyc go, by znowu nie bał się ludzi? :( Co jest z nim nie tak?:( Jest cały wystraszony jak widzi człowieka , a tak ciągnie że by mnie omały włos nie przewrócił... POMOCY! Quote
Nayantara Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 nieumiem ci niestety pomóc.. ale słowa samci to święta prawda:) a to ty na rogz`a zbierasz?... i skonda masz tyle kasy laska:O Quote
Samturia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 oj... jak Maks nawet żarcia nie chciął wziąć to coś w tej babie musiało być... :( Quote
kingilka Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 No na serio, wyczuł w niej cos, czego wyczuć chyba nie powinien :( :mad: Quote
Gosiaaaa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Kinga bardzo ładne FOTUNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TYLKO ZA MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
drzalka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Hejo Hejo.. prosimy o focie Pięknych psiaczków :loveu: Quote
kingilka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 nie ma mi kto ich zrobić:( poproszę zaraz Samturię, to może zrobi serię pięknych zdjęć:) Quote
Szczurosława Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 biedny Maksio, :shake: jak to się stało? podeszła jakby nigdy nic? skoro widziałaś, że Maks się boi czedmu pozwoliłaś, żeby ta babka podeszła drugi raz?:shake: Quote
kingilka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 JA NIE POZWALAŁAM! aLE TA GŁUPIA JĘDZA ZA MNĄ SZŁA! i CO MIAŁAM POWIEDZIE?! ''SPI***** GŁUPIA BABO BO BOI SIE CIEBIE MÓJ PIES!''?? Quote
Recommended Posts