ferraribox Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 :lol: Mizianko dla Maksika od faflunów.Zapraszam do galeryjki,mój pierwszy boksio wabił się Maks:lol: Quote
drzalka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hejka w ten sloneczny dzien :D:multi: :loveu: Quote
kingilka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Ojojoj! Przepraszam że nie pisałam, ale nie miałam jak.:angryy: Komputer mi się popsuł:(.:placz: Ale teraz bede pisać:). Fotek narazie nie mam chociaż zobacze. Jak bede mieć, to zaraz wsadze:) Quote
ferraribox Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Pozdrawiamy Maksika i jego pańcię:loveu: :loveu: :loveu: Quote
kingilka Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Hejak! Pozdro dla wszystkich wielbicieli psów! Galeria narazie sie nie rozrośnie, ale wkrótce... Może, może :) Quote
basia bonnie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :crazyeye::loveu: hehe, ale fajniutki psiaczekkk:loveu: mizi!:loveu: :multi: super:loveu: kochaniutki Quote
Medorowa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy:loveu: Quote
Nayantara Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 mizianko dla maksia... a kinga możesz też zrobić z tej galeri galeria maksa i kory... przeciez masz 2 psy... moze ktoś chce korke tez poznać Quote
Samturia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ;) W imieniu kingi thanks za życzenia! Buziaki od niej! :loveu: Quote
Nayantara Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ja sie zegnam... bo uczęszczać tu niebede Quote
kingilka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 to se nie uczęszczaj... ehh ty nie rozumiesz że ktoś może mieć popsuty komputer, lub działający ale bardziej zająć się nauką niż tym jaworkiem i zbierać same pały?? do maziaka Quote
kingilka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Wiecie co?? Maziak pisze jakieś daremniaste pościki, tylko po to żeby łapki zdobywać. Nic nie wie, ale spoko.... nie zamierzam się kłócić Quote
basia bonnie Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Hej :buzi: mizianko dla Maksa i Kory :loveu::multi: P.S. Pamiętasz? To ja byłam 14, w sobotę w Jastrzębiu to my szłyśmy na spacerek:razz::multi: Quote
Nayantara Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 czekamy i to niecierpliwie.. jakois malo tych fotek masz... ale wkoncu ci komp chodzi:D Quote
kingilka Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 komp mi owszem chodzi, ale skąd mam brać fotki co?? tobie marta robi a mi nie!! ty mądralo! Quote
Nayantara Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 marta mi teraz nierobi bo mam aprat.. przydz po niom z maksem i popros zeby porobla mu fotu potem niech ci je przesle... a ty masz program do zmniejszania zdjec? Quote
Samturia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 kur*** miałam wstawić fotki Kingowych psów ale mi sie nie chcą imagehacki fotosiki i photobuckety załączać... :{ :mad: Quote
Recommended Posts