kingilka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam! Właśnie jesteś w galerii moich łobuziaków. Mój pierwszy pies, to Kora. Ma 3 lata, jest podobna zarazem do pinczera, i troszkę do charcika włoskiego. Bardzo lubi szczekać na ludzi i jest trochę dzika. Kora jest ze schroniska w Jastrzębiu Zdroju, i być może ktoś wcześniej, wyrządził jej krzywdę. Do ludzi których zna, klei się niesamowicie.:shake: Do tych osób zalicz się m.i.: Samturia. Kora nie daje jej spokoju, i ciągle ''każe'' się głaskać...:cool3: Moim drugim psem jest Maksiu. Maksiu ma rok, jest ''bokserem'', nie ma papierków, i też jest taką znajdą. Znajda - ponieważ przywiozła nam go koleżanka od taty.Bardzo lubi ludzi, i inne psy ( choć ostatnio ludzi się trochę boi). Jest bardzo radosny, jeżeli widzi np. Samturię, to od razu na nią skacze, bo ją lubi. Maksiu, to ''PODKOłDERNIK JADOWITY'' :cool3: Baaaardzo lubi się bawić z Korusią, a zwłaszcza pod kołdrą. MAKS JEST GROźNY, DLATEGO: STRZEż SIę... Wcale nie jest groźny, ale za takiego go ludzi uważają :shake: Zapraszam do oglądania fotek, tylko uwaga: Bo wam jeszcze z monitora wyskoczy i was zagryzie :angryy: JAK JA NIECIERPIę takich ludzi...:shake: Reszta fotek na stronie 20,21 i chyba jeszcze coś około 17 albo 18 o ile sie nie mylę :loveu: pravda że moje psy są ładne? Quote
DiDDlina85 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 śliczny Maksiu:)..prosimy więcej fotek:) Quote
Szczurosława Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 śliczna morda:loveu: więcej fotek!! Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Boksiu, boksiu :multi: :multi: :multi: Kolejny śliczny boksiu :) Więcej fotek, koniecznie! Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kingo bardzo się cieszę że założyłaś galerię Maksa. Pisałaś o nim na WOP (wszystko o psach) :razz: prawda ? Cudny pies :loveu: :loveu:. Bardzo chętnie będę tu wpadać i oglądać piękne zdjęcia. Jak tam piesek reagował na huki petard ? Mam nadzieję że obojętnie :razz:. PS. Wpadnijcie do nas do galeri :loveu:. Quote
kingilka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 myślę że się wam to spodoba ! Quote
leemonca Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cześć wpadłam pooglądać Maksia, a tu pustki, natychmiast mi tu proszę pouzupełnić galeryjkę :mad: Quote
Kitka20 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witam ślicznego Maksia i jego Pańcie piesio naprawdę cudoowny(jak to wszystkie boksie) ale jeden błąd, który musisz naprawić Więcej fot Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witamy kolejnego boksia (sliczności nad slicznościami) i fotek się domagamy!! :D:diabloti: Quote
kingilka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Cieszę że podobają wam się zdjęcia Maksiuńka! Quote
Wyjątek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ale jeszcze bardziej nam się będą podobały jak będzie ich więcej :diabloti: Quote
Medorowa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Śliczny Maxsio:loveu: :loveu: :loveu: Tylko gdzie nowe foteczki:mad: Quote
tygra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no to i ja tu dotarłąm. Fajowe maleństwo - więcej fotek prosimy :) Quote
Samturia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 tylko dwie fotki... o matko tak malutko :( Quote
Kitka20 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No gdzie te fotki??:mad::diabloti: Proszę o więcej Quote
kingilka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 ciesze sie bardzo że wchodzicie dajecie kocie i ........Dzięki poprostu! Super ciesze sie Quote
Samturia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 madzia nie martw się, najdalej w przyszłym tygodniu poinny być fotki ;) Quote
marzenna79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Samturia napisał(a):madzia nie martw się, najdalej w przyszłym tygodniu poinny być fotki ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:W przyszłym tygodniu dopiero ??????? :mad::mad::mad: TO NIEMOŻLIWE !!!!!!! :shake::shake::shake: Witaj kingilka !!!!!!! :multi: :loveu: Piękny jest Twój piesio Maks. :loveu::loveu::loveu: Wpadam tu z rewizytą do Ciebie, bo zapraszałaś,a tu tak mało fotek.:placz: Dlaczego ??? :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts