wilczka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:savahna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wilczka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 TRANSPORT[SIZE=4] W sobote jedzie bus ze zwierzakami Kielce-Krakow-Sosnowiec-Katowice-wraca do Kielc.mozemy zabrac duzo psiakow i kociakow-im wiecej tym mniejsze koszta.zwierzeta musza byc w klatkach albo kontenerach z numerem telefonu osoby nadajacej,odbierajacej i dokladnym adresem odbioru.kto jest zainteresowany piszcie na pw a podam tel do kierowcy.wyjazd w sobote rano [SIZE=4] Quote
wilczka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 w sobote do domku jedzie mars,szczeniak chlopak i abra,za tydz w niedziele najprawdopodobniej lady:):):) Quote
savahna Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 wilczka napisał(a):TRANSPORT [quote name='wilczka']w sobote do domku jedzie mars,szczeniak chlopak i abra,za tydz w niedziele najprawdopodobniej lady:):):) No....zaczynacie funkcjonować niczym w amerykanskim programie tv "Psie adopcje" czy jakos tak:multi: Co za synchronizacja.:razz: Quote
wilczka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 no staramy sie,idzie zima i jak najwiecej psiakow musi znalesc jak najwiecej super domkow!!!!!! Quote
erka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 To świetnie, piękny psiaczek:). Jeszcze wiele psiaków czeka na domy, info w pierwszych postach. Quote
savahna Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Wilczka wklejam Ci tu , bo masz chyba skrzynke zapchana. Sorry,że teraz dopiero, ale to dogo mnie doprowadza do pasjii. http://smajliki.ru/smilie-1282937895.html To jest lin do smajlikow.Jak wejdziesz to po prawej i po lewej sa napisy, różne działy.Klikasz w któryś , wyświetlaja Ci sie obrazki, klikasz w ten co sie podoba. Wyswietli się a pod nim linki. Kopiujesz pierwszy link pod obrazkiem i wklejasz na dogo Wszystko jest po rosyjsku, ale nawet jak ktoś nie zna to przecież da sobie radę. Jak coś to ewab zna ruski.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: powodzenia. A poza tym...Wiem,ze trudno, ale trzeba próbować zdystansować się jakos. Wszystkim nie pomożesz , swiata nie zbawisz , nie da rady. Trzym się, bo duzo dobrego robisz.:loveu: Quote
wilczka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 pozdrowienia od chlopaka rodzynka z nowego domu:):):) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
savahna Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Takie zdjęcia z nowego domu, szczególnie to ostanie rozczulają.:loveu: To Heros jednak pojechał, ale miał fuksa chłopak. Jakie wrażenia z nowego domu? Quote
wilczka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Domek bardzo fajny,panstwo w 100% odpowiedzialni.tez czekam na fotki ale niech sie chlopak rozkreci troszke w nowym miejscu Quote
savahna Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Bardzo się cieszę.:loveu: To gdzies na wsi chyba...?! Bo jeśli tak to życzyłabym sobie takiego podejścia do zwierzat w każdym wiejskim domu. Pies na prawdę nie potrzebuje do szczęścia atłasów, tylko miłości i bezpieczeństwa;) Quote
wilczka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 tak,ze wsi ale wspaniali ludzie.heros bedzie nawet 2 razy w tygodniu pod okiem weta,bo obok jest rzeznia i nowy wlasciciel heroska juz sie umowil z wetem ze jak bedzie przyjezdzal do pracy to za kazdym razem ma zagladac do heroska:) Quote
wilczka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 a to wiesci od jenny-pani tak sie cieszy ze ja ma ze zalozyla watek zeby zachecac ludzi do adopcji:) http://www.dogomania.pl/threads/218684-Labrador-%C5%9Awi%C4%99tokrzyski-w-domu!!!!! Quote
erka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Podnoszę, bo jeszcze sporo psiaków czeka na domy:). Quote
wilczka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Blanka pojechala dzis do domu do krakowa-POWODZENIA DZIECINKO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!!!! Quote
wilczka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 moze loczek staruszek?ja go oglaszam ale cos nie mam szczescia do 100latkow:( jak przez nastepny tydz nie znajdzie domu to zaczne go oglaszac ale po muzeach,moze ktos go wezmie jako zywy relikt?:evil_lol: Quote
wilczka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 a wczoraj do domku pojechal Faster-psiak od slodkokwasnej ktorego nie moglam oficjalnie oglaszac z przyczyn bardzo a nawet jeszcze bardziej skomplikowanych:)ale juz dupke grzeje w nowym domciu:):):) a oto i on Uploaded with ImageShack.us Quote
wilczka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 a!i wczoraj dzwonil do mnie pan od marsa-marsik pojechal jako pies pracujacy-pan chcial podziekowac za tak wspanialego psiaka,na stanowisku spisuje sie super,psiak w 3 dni nauczyl sie kto jest jego wspolpracownikiem a kto obcym.no i cora pana tak sie w marsie zakochala ze odwiedza go codziennie w zakladzie pracy i czasami udaje jej sie uprosic tate zeby dal marsikowi kilka dni przepustki i wtedy zabiera go do siebie:) Quote
savahna Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No to super wiesci. Postaram się Loczka zrobić na dniach.;);) Quote
wilczka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 dzieki savahnko cioteczko tylko ty stale odwiedzasz chyba te psiaczki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja też odwiedzam , ale tylko tyle mogę. Wilczka, czy jest u p.Edyty jakis większy psiak, który by mógł iśc do kojca, szczekający? Kobieta spod Kielc pyta o takiego. Quote
Recommended Posts