Jump to content
Dogomania

słodkopsiaki szukają swoich domków.... Pomóż im !!!!!!!!!...aktualizacja 1 i 2 strona

Recommended Posts

Posted

TRANSPORT[SIZE=4]
W sobote jedzie bus ze zwierzakami Kielce-Krakow-Sosnowiec-Katowice-wraca do Kielc.mozemy zabrac duzo psiakow i kociakow-im wiecej tym mniejsze koszta.zwierzeta musza byc w klatkach albo kontenerach z numerem telefonu osoby nadajacej,odbierajacej i dokladnym adresem odbioru.kto jest zainteresowany piszcie na pw a podam tel do kierowcy.wyjazd w sobote rano

[SIZE=4]

Posted

wilczka napisał(a):
TRANSPORT
[quote name='wilczka']w sobote do domku jedzie mars,szczeniak chlopak i abra,za tydz w niedziele najprawdopodobniej lady:):):)

No....zaczynacie funkcjonować niczym w amerykanskim programie tv "Psie adopcje" czy jakos tak:multi:
Co za synchronizacja.:razz:

Posted

Wilczka wklejam Ci tu , bo masz chyba skrzynke zapchana.
Sorry,że teraz dopiero, ale to dogo mnie doprowadza do pasjii.
http://smajliki.ru/smilie-1282937895.html
To jest lin do smajlikow.Jak wejdziesz to po prawej i po lewej sa napisy, różne działy.Klikasz w któryś , wyświetlaja Ci sie obrazki, klikasz w ten co sie podoba. Wyswietli się a pod nim linki. Kopiujesz pierwszy link pod obrazkiem i wklejasz na dogo
Wszystko jest po rosyjsku, ale nawet jak ktoś nie zna to przecież da sobie radę. Jak coś to ewab zna ruski.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
powodzenia.

A poza tym...Wiem,ze trudno, ale trzeba próbować zdystansować się jakos. Wszystkim nie pomożesz , swiata nie zbawisz , nie da rady.
Trzym się, bo duzo dobrego robisz.:loveu:

Posted

Bardzo się cieszę.:loveu: To gdzies na wsi chyba...?! Bo jeśli tak to życzyłabym sobie takiego podejścia do zwierzat w każdym wiejskim domu. Pies na prawdę nie potrzebuje do szczęścia atłasów, tylko miłości i bezpieczeństwa;)

Posted

tak,ze wsi ale wspaniali ludzie.heros bedzie nawet 2 razy w tygodniu pod okiem weta,bo obok jest rzeznia i nowy wlasciciel heroska juz sie umowil z wetem ze jak bedzie przyjezdzal do pracy to za kazdym razem ma zagladac do heroska:)

Posted

moze loczek staruszek?ja go oglaszam ale cos nie mam szczescia do 100latkow:(

jak przez nastepny tydz nie znajdzie domu to zaczne go oglaszac ale po muzeach,moze ktos go wezmie jako zywy relikt?:evil_lol:

Posted

a wczoraj do domku pojechal Faster-psiak od slodkokwasnej ktorego nie moglam oficjalnie oglaszac z przyczyn bardzo a nawet jeszcze bardziej skomplikowanych:)ale juz dupke grzeje w nowym domciu:):):)
a oto i on

Uploaded with ImageShack.us

Posted

a!i wczoraj dzwonil do mnie pan od marsa-marsik pojechal jako pies pracujacy-pan chcial podziekowac za tak wspanialego psiaka,na stanowisku spisuje sie super,psiak w 3 dni nauczyl sie kto jest jego wspolpracownikiem a kto obcym.no i cora pana tak sie w marsie zakochala ze odwiedza go codziennie w zakladzie pracy i czasami udaje jej sie uprosic tate zeby dal marsikowi kilka dni przepustki i wtedy zabiera go do siebie:)

Posted

Ja też odwiedzam , ale tylko tyle mogę.

Wilczka, czy jest u p.Edyty jakis większy psiak, który by mógł iśc do kojca, szczekający?
Kobieta spod Kielc pyta o takiego.