Jump to content
Dogomania

słodkopsiaki szukają swoich domków.... Pomóż im !!!!!!!!!...aktualizacja 1 i 2 strona

Recommended Posts

Posted

piesek jest ten najczarniejszy
zostala z tych ciemna z podpalanym i jedna brazowa z ciemniejsza mordka ale one nie beda duze beda srednie,przed no moze w kolanko
ale jest jedna sunia docelowo duza z onkopodobnych ale ma 3 tyg i jest karmiona przez mamke,wiec jesli pani by poczekala i az suka odkarmi troszke?jedna z tych suniek jest juz
zaklepana.jutro bede miala fotki.zostaly 2 pieski i 1 sunia plus druga zaklepana.jesli chodzi o zamowienia musisz kontaktowac sie z andzia

Posted

Wilczka , napisz proszę do pani zaintersowanej Lady, wysłałam jej ten watek i nią się zainteresowała. Pyta, ile teraz waży i jak duża będzie docelowo. To nie ta, która chciała szczeniaka doclowo dużego, tamte namiary podałam andzi69.

Posted

tak,abbra miala wczoraj aborcyjna i musi odczekac kilka dni po zabiegu bo edi nie chce jej dawac oslabionej w doge.ale domek juz ma.czeka az dojdzie do siebie i bedzie transport

Posted

andzia69 napisał(a):
Abra jest śliczna:):) Kasia - sprawdzaj czasami czarne kwiatki i uważaj na domki ze Sląska...

ja tylko zajmuje sie "naglosnieniem" natomiast wyadoptowywaniem,sprawdzaniem domkow itd to juz slodkokwasna. to sa jej psy i ona podejmuje decyzje.

Posted

Robie Misiowi pakiecik na Kraków
[FONT=&quot]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MISIEK-dlugowlosy-lagodny-przyjacielski-mlody-piesek-ADOPCJA-W0QQAdIdZ331752630[/FONT]

Posted

ta mala z prawej juz w domku,ta biala z lewej jeszcze go nie ma
to na dole to dziewczynka,ma bardzo smieszna bydowe-gdyby obciac jej glowe to pitbul jak sie patrzy-bardzo masywny kosciec szeroka klatka ale nie bedzie duza-taka w kolano,natomiast pyszczek ma zwyklego kundelka.no i obie dziewczyny nie maja ogonkoew.maja po okolo 3miesiace,szczepione byly wszystkim ale dopiero jeden raz

Posted

Weszłam tu przez link wstawiony przez Savahnę. Ogłoście suczkę Szirkę jako mix wilczaka :cool3:. U mnie była podobna Ila, która miała wielu chętnych na adopcję. Żaden inny pies nie miał takiego wzięcia.
tyle pięknych psów bez domów :shake:.

Posted

Biorę się za TOLĘ.;)
Kasia, można wkleic pod psami linki do ogłoszeń, wtedy gotowiec pod reką z namiarami ...oczywiście jesli uważasz,ze to ułatwi pracę.
Dobrze by było pisac o stosunku do dzieci (masz testery w chałupce przecież), kotów, czy pies chodzi na smyczy, bo stwierdzenie czy zachowuje czystość w domu to chyba nie do zweryfikowania w warunkach hotelowych.:roll:
Idę ogłaszać.:scared:
EDIT:
TOLA na mazowieckie ogłoszona.
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-TOLA-mala-lagodna-sterylizowana-mloda-suczka-ADOPCJA-W0QQAdIdZ333418977