Jump to content
Dogomania

słodkopsiaki szukają swoich domków.... Pomóż im !!!!!!!!!...aktualizacja 1 i 2 strona

Recommended Posts

Posted

wilczka napisał(a):
(-tego ma nie czytac moja szefowa:)ja ja oglaszam,ale co dwie cioteczki oglaszajace to nie jedna-wiec kochana dzialamy i wypychamy to piekne wielkie suczydla zza schroniskowych krat do domu!!!!)

wpadłaś!!! bo przeczytałam.....dziś jem te 14 pączków i siedzę na czatach , aby Cię popilnować////
ZAPOMNIAŁAŚ O DEMONKU!!!!???Nie ma jeszcze ogłoszeń .....gina... prima....szeryf....alfa.....tabsi.....no i loczek...azorek vel aronek....i tuptuś siedzą już chyba z 0.5 roku biedaki...a Ty ich biednych nie żałujesz......nieładnie.:(((

Posted

gina,moj ukochany loczus:diabloti:,azorek,tuptus maja komplety ogloszen.alfa tabsi i szeryf sa podsylani a ogloszenia beda miec jak wyleza z kwarantanny.demon alik noa maja juz pakiety-wiec wcinaj paczki i siedz cicho:eviltong:

Posted

[quote name='(:Buńka:)']oj Loczuś jest słodki !!!:p
Dzisiaj chłopaczek wpadł w zaspę i się rozmyślił ze spacerku:roll::lol!:

taaaa......tez kocham loczusia:mad:-tylko troszke inaczej niz ty:cool3:

Posted (edited)

Brak słów..a serce się kraje....pan pracował 3 lata w hotelu dla psów w Katowicach i pozjadał wszystkie rozumy, to moje proźby i uwagi nie miały dla niego żadnej wartości.Szkoda takiego psa, szkoda naszych nerwów .....tylko rodzi się pytanie ,,,czy warto oddawać psy , podejmować tak duże ryzyko???? . Tu wszystko wydawało się super. Prymusek miał być psem kanapowym , państwo mieli już wcześniej dużego psa, pan doświadczony , pani kochająca psy , a tu takie nieszczęście....żeby chociaż udało się go namierzyć....... Kazałam chodzić Prymuskowi w szelkach i obroży jednocześnie , dałam je im i do tego 2 smycze i adresówkę, a Pan zdjął mu obrożę , założył za to kolczatkę z kagańcem co maksymalnie go wystraszyło , ale to już było po tym jak jego żona z córką załatwiły prymusowi mega dawkę stressu jazdą tramwajem. No i na moje proźby , aby dziś prymusa nie męczyć i dać mu spokój , to pan mu załatwił taki spacerek .............wszystkiego się odechciewa.

Ogłoszeń jest chyba z 10 na różnych portalach szczególnie katowickich.To zasługa młodych dziewczyn z Katowic , co robią nam ogłoszenia. Wspaniałe dziewczyny!!!

Edited by słodkokwaśna
Posted

przepraszam ale nie jestem w stanie pisac na ten temat ani tego komentowac:(
serce mi peklo....
stracilam wiare w sens tego co robie....
chyba dlugo nie dojde po tym psie do siebie......
ciotki z katowic stanely na glowie,sa juz porobione plakaty i porozwieszane po katowicach,dziewczyny oglosily na portalach-ja nie moglam,zalam sie i ryczalam cala noc a one odwalily za mnie cala robote-DZIEKUJE WAM
tylko po co to wszystko,pani mi napisala zebym sie nie wpier dala la bo to prawnie jest jej juz pies a nie moj:(....
aj nie moge pisac:(

Posted

Obiecuje że Loczus będzie miał jak u pana Boga za piecem:p
Niech ma dziadek spokojną starośc:smile:
Tylko sie trochę boję jak Loczek zniesie zaślinienie przez mojego Rokusia:evil_lol:

Posted (edited)

Loczek będzie miał bajkowo ,jestem tego pewna!!!Buńka to wspaniała opiekunka....da mu drugie,lepsze życie.Jeszcze dziadzio sobie pożyje ......zobaczycie!!!

A pani Lajli jest w niej już zakochana jak i cała rodzina.......zebrali się wszyscy :Pani , jej mąż, córka z chłopakiem, mama pana - podziwiali i dogadzali panience.
A nasza panienka gwiazdowała ile się da ,a na koniec legła na fotelu......cała ona- mała cukiernica.
Cieszę się ,że tak dobrze trafiła.Będzie szczęśliwa w tej super rodzinie:)

Edited by słodkokwaśna
Posted

no wreszcie chwila wytchnienia. . .Loczek ululany;) nabił na licznik dzisiaj trochę kilometrów, obszedł całe podwórko w zdłuż i w szerz. Z moim staruszkiem Łapusiem od razu znalazł wspólny język. Murzynek jest obojętny i się narazie nim nie interesuje. A mój bida Rokuś tak jak podejrzewałam zaatakował go śliną i nie wiedział zabardzo co to jest:evil_lol:
Matula jak zobaczyła loczka to próbowała oszukac samą siebie i stwierdziła "że jest nawet ładny", ojca natomiast chciałam stopniowo przygotowac na ten szok ale stwierdziłam że co sie odwlecze to nie uciecze . . . . i w tym przypadku lepiej chyba było to odwlec. . . pozostawię jego reakcje bez komentarza.
albo przedstawię to tak:
:shocked!:

Posted

[quote name='wilczka']przepraszam ale nie jestem w stanie pisac na ten temat ani tego komentowac:(
serce mi peklo....
stracilam wiare w sens tego co robie....
chyba dlugo nie dojde po tym psie do siebie......
ciotki z katowic stanely na glowie,sa juz porobione plakaty i porozwieszane po katowicach,dziewczyny oglosily na portalach-ja nie moglam,zalam sie i ryczalam cala noc a one odwalily za mnie cala robote-DZIEKUJE WAM
tylko po co to wszystko,pani mi napisala zebym sie nie wpier dala la bo to prawnie jest jej juz pies a nie moj:(....
aj nie moge pisac:([/QUOTE]
i co z Prymuskiem znalazł się? Wilczka owszem pies prawnie należy do niej, ale jako opiekun ma również obowiązki, które powinny być zawarte w podpisanej umowie. m.in o zapewnieniu psu bezpieczeństwa z czego się nie wywiązała.

Posted

A pytaliście w schronisku Mysłowickim? I w innych schroniskach na Śląsku?
Czy Prymus dałby się złapać komus?
Taki cudny psiak, mam nadzieję,że się znajdzie.

Posted

myslowice,katowice wszedzie wisza plakaty ze zgjeciami opisem sposoben lapania telefonami
ale co ja moge zrobi w kielcach skoro panstwo juz go i tak nie chca:(nawet jak ktos go bedzie widzial i zadzwoni to przeciez nie pojade sprawdzic czy to on:(schroniska wiedza,maja zgloszenie i plakaty ale co z tego jak to wlasnie hycel z tamtejszego schronu przegonil go 10 km:(gonil go samochodem-super fachowiec

Posted

wilczka jak będziesz mieć tylko jakieś info o Prymusie dzwoń do mnie - 607-913-906 albo pisz do saphiry! my nie damy wtedy Prymusowi dłużej się błąkać! nawet w razie czego przetrzymałabym go u siebie kilka dni (bądź u mamy ale na ogródku) tylko musi być choć cień wiadomości gdzie go ostatnio widziano :( co do schronu w Mysłowicach tam co jakiś czas zaglądać będą nasze znajome...

nie trać wiary dziewczyno bo Prymus w Ciebie wierzy!