Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma problem musze zabrac psy z działki bo jak nie zrobie tego zabiorą mi działke ...Wie ktoś moze jakis pomysł jak obejść regulamin działki ;(((((((((((((((((((.Jago da nie nadaje sie nigdzie jak ucieknie gdzieś to koniec ;( nie wiem co zrobie,...

Posted

nie wiem jak to mozliwe ze moga zabrac psy..to dzialki letniskowe ogrodki czy caloroczne takie? i przede wszystkim kto kazal Ci je zabrac?:(
dzialka jest Twoja tak rozumie a nie jakas dzierzawiona ...

Posted

dZIAŁKE KUPIŁAM PŁACE ZA NIĄ RAZ NA ROK , pisze po organizacjach zobaczymy maja taki regulamin zakaz trzymania zwierząt , gołębi itd nikt regulaminu nie przestrzega a ja musze ...Jak coś się dowiem dam znać Jagoda nie nadaje się do hoteliku nigdzie za bardzo się boi ludzi..

Posted

paulina02 napisał(a):
dZIAŁKE KUPIŁAM PŁACE ZA NIĄ RAZ NA ROK , pisze po organizacjach zobaczymy maja taki regulamin zakaz trzymania zwierząt , gołębi itd nikt regulaminu nie przestrzega a ja musze ...Jak coś się dowiem dam znać Jagoda nie nadaje się do hoteliku nigdzie za bardzo się boi ludzi..

no to się narobiło :(:(:(

Posted

paulina02 napisał(a):

ludzie przebywaja na dzialkach zima? przeciez Komu psiaki tam przeszkadzaja jak to dzialki ogrodowe sa a nie mieszkalne tak to rozumiem..tym bardziej ze idzie na zime...tam pustki beda
a poza tym to faktycznie jak jest zakaz to dla wszystkich niech bedzie a nie wybiorczo co to ma byc/ tak chyba trzeba sie bedzie w ta strone ,,bronic"

Posted

Musi ktoś mi coś mądrego napisać żebym mogła to jakoś wykorzystać ......ale chyba będzie ciężko...Pisałam do Vivy nie są w stanie mi pomóc...Napisałam do .p Beaty Krupianik z Karuny ma się zorientowac...

Posted

paulina02 napisał(a):
Musi ktoś mi coś mądrego napisać żebym mogła to jakoś wykorzystać ......ale chyba będzie ciężko...Pisałam do Vivy nie są w stanie mi pomóc...Napisałam do .p Beaty Krupianik z Karuny ma się zorientowac...

Cholewcia... ale ktoś doniósł na Ciebie cioteczko, czy jak?

Posted

Paulina a jak myślisz czy udałoby się zrobić solidne schronienie dla synka gdyby zebrać trochę kasy?
Martwię się o niego, kolejna zima...:(

• 2 weeks later...
Posted

Z regulaminem działki nic nie zrobisz , a z Jagódką bez zmian ..Szukam domku tym dwóm co sie nie boją ludzi ...Chyba że macie kogoś bardzo cierpliwego do Jagódki ;( Wszystko mi sie popierniczyło a psą tak tam dobrze ;(

Posted

[quote name='paulina02']Z regulaminem działki nic nie zrobisz , a z Jagódką bez zmian ..Szukam domku tym dwóm co sie nie boją ludzi ...Chyba że macie kogoś bardzo cierpliwego do Jagódki ;( Wszystko mi sie popierniczyło a psą tak tam dobrze ;([/QUOTE]

Ja myślę, że fajnie by było wziąć Jagodę do domu i uczyć bycia w domu - ona na to zasługuje.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='paulina02']A tu dziewczyna znalazła dwa psiaki i ma je w komórce szuka pomocy...
Ja nie mam gdzie Jagody do domu zabrać..[/QUOTE]
moze dt Jej szukac moze akurat sie trafi...

a te psiaczki co za jedne bedzie watek zdjecia to wykupie ogloszenia...