Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo fajnie że jednak sunia zostanie u Ciebie jak już nabrała zaufania to łatwiej bedzie ją nauczyć normalności.Spróbuj po troszeczku na smyczy, w szelkach i obroży uczyć przecież nie załatwi potrzeb jak ją nosisz na rękach.Może najpierw troszkę w altance ją poprowadzać króciutko i cały czas jakiś smakołyk, żeby dobrze sobie kojarzyła i nie bała się ze jest na uwięzi.Sorry że tak radzę nie proszona ale to praktyki z takimi dzikuskami z własnego podwórka.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pailinkoooooooo:bye::modla::iloveyou::iloveyou:jak cudnie , jakie cudne filmiki!
poryczalam sie ze wzruszenia
dziekujemy pieknie , jakie cudne twoje kluseczki zwierzaczki:iloveyou::iloveyou:i suniatko przecudne , malenkie takie kruszyniatko
zdrowenka wszelkiego kochani , niebawem bazarusiek wyczynie

Posted

Dziękuje Ewuś :multi: sunia ok nic nie cudowała idziem,y na spacer piszczy cieszy się jak przychodzimy ze spaceru to ją wpuściłam do siebie a ona zaraz do budy i tylko kika , jakby jej nie było .Byłam na działce 2 h już do mnie nie wyszła zaszyta była w słome przywiozłam worek słomy i nakładłam psą to nawet nie mają ochoty nigdzie chodzic , tylko spacerek i kimka ;) Szczeniak w lesie już czekał na poboczu ale zaraz ucieka ;(..Dziewczyny głupio mi pisać :oops: ale moze mogły byście kupić kilka puszek dla psów ....Ona nie je suchej , mało je tylko chyba lepsze mi się wydaje wybiera , jak mam kiełbaskę czy jakieś gnotki samą puszkę to tak , ale suchy czy coś nagotowane z ryżem to nie ....:roll:

Posted

[quote name='pikola']Cudne te Twoje kluseczki Paulino.:loveu:Sunia jest piekna ,mysle ze szybko znajdzie domek jak juz do siebie dojdzie.
A czy synus do niej podobny?[/QUOTE]

Ja też myślę, że szybko znajdzie domek jak się jeszcze bardziej zsocjalizuje :)

Posted

Czytam wszystko ale tyle teraz ratowałam,że już nie mam siły pisać.
Filmiki ekstra:)
Trzeba pomyśleć o synku, jak się ociepli , to może go jakoś uziemisz Paulinko:)

Posted

[quote name='ewu']Czytam wszystko ale tyle teraz ratowałam,że już nie mam siły pisać.
Filmiki ekstra:)
Trzeba pomyśleć o synku, jak się ociepli , to może go jakoś uziemisz Paulinko:)[/QUOTE]

Też mam ciągle nadzieję, że i synkowi pomożemy :)

Posted

[quote name='pikola']Cudne te Twoje kluseczki Paulino.:loveu:Sunia jest piekna ,mysle ze szybko znajdzie domek jak juz do siebie dojdzie.
A czy synus do niej podobny?[/QUOTE]
Synek nie bardzo do niej podobny troche wyrzszy , choć też z lekka kudłaty ...Tylko musicie mi napisać ile moge tych puszek kupić , nie chce się sama rządzić i może zaproponujecie jakie ...Dzisiaj sunia toneła w śniegu bo ma łapinki takie kruciutkie , ale widać że szczęśliwa.Działka to nie dom ale maja tam schronienie , jedzenie , spacery a latem dużo ruchu bo działke mam ogrodzoną.Mają pewnie na działce lepiej jak u niektórych jak to się mówi bogatych...

Posted

Dziękuje kupie puszki i wstawie paragon ;;;
Jutro wstawie filmik Jagoda jakoś przeszła do ślepka i były razem na wybiegu , byłam w szoku .Troche powarkuje ale już inaczej dzis je puściłam wszystkie razem i prawie ok pilnuje jeszcze swojego ale już widać rozumie że zwierzaki jej nie zagrażają ;)