Amadorka Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Bardzo fajnie że jednak sunia zostanie u Ciebie jak już nabrała zaufania to łatwiej bedzie ją nauczyć normalności.Spróbuj po troszeczku na smyczy, w szelkach i obroży uczyć przecież nie załatwi potrzeb jak ją nosisz na rękach.Może najpierw troszkę w altance ją poprowadzać króciutko i cały czas jakiś smakołyk, żeby dobrze sobie kojarzyła i nie bała się ze jest na uwięzi.Sorry że tak radzę nie proszona ale to praktyki z takimi dzikuskami z własnego podwórka. Quote
paulina02 Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Nic nie szkodzi kazda rada się przyda , synek jest szczeka i ucieka .Dostaje jesć zje i tyle ........zdziczał...;( Quote
__Lara Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 paulina02 napisał(a):Nic nie szkodzi kazda rada się przyda , synek jest szczeka i ucieka .Dostaje jesć zje i tyle ........zdziczał...;( :/ dobrze, że jest... Quote
paulina02 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pTAcm6cib4M http://www.youtube.com/watch?v=A4MKbNAdGmQ Dziś sunia została na wybiegu , mam nadzieje ze jutro ją tam zastane.....mam troche niską furtkę .Zabezpieczyłam ale musze mieć inną wyrzszą.. Quote
Nadziejka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Pailinkoooooooo:bye::modla::iloveyou::iloveyou:jak cudnie , jakie cudne filmiki! poryczalam sie ze wzruszenia dziekujemy pieknie , jakie cudne twoje kluseczki zwierzaczki:iloveyou::iloveyou:i suniatko przecudne , malenkie takie kruszyniatko zdrowenka wszelkiego kochani , niebawem bazarusiek wyczynie Quote
paulina02 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Ewuś dziękuje bardzo tobie również życzę dużo zdrówka i cieszę się że tu do nas zaglądasz :loveu: Quote
lika1771 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Sunia jest sliczna,chyba za Toba tak sie oglada? Quote
paulina02 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='lika1771']Sunia jest sliczna,chyba za Toba tak sie oglada?[/QUOTE] Tak córa ją miała na smyczy a ja nagrywałam na telefon ;) Quote
__Lara Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='paulina02']http://www.youtube.com/watch?v=pTAcm6cib4M http://www.youtube.com/watch?v=A4MKbNAdGmQ Dziś sunia została na wybiegu , mam nadzieje ze jutro ją tam zastane.....mam troche niską furtkę .Zabezpieczyłam ale musze mieć inną wyrzszą.. Jaka ona jest śliczna :loveu::loveu::loveu: takie kudłate maleństwo :loveu: a jak chodzi to jej się tak fajnie ogonek na boki kręci :loveu: Quote
paulina02 Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Czarny piesek to Stiwi jest niewidomy.. Quote
Amadorka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Sliczna maleńka pozostałe kluseczki też fajne i wesołe.Dobrze że sunie uratowałaś,a jaka w Ciebie wpatrzona. Quote
Nadziejka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 zapraszamy na bazarus w polowie dla sunienki http://www.dogomania.pl/forum/threads/238891-Paco-Rabanne-Milion-dla-suni-z-lasu-i-Uszatka-od-20-01-1-02-godz-22-00 :buzi::ylsuper::ylsuper::thumbs: Quote
terra Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Śliczne maleństwo i zapatrzone w Pauline. Quote
paulina02 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Dziękuje Ewuś :multi: sunia ok nic nie cudowała idziem,y na spacer piszczy cieszy się jak przychodzimy ze spaceru to ją wpuściłam do siebie a ona zaraz do budy i tylko kika , jakby jej nie było .Byłam na działce 2 h już do mnie nie wyszła zaszyta była w słome przywiozłam worek słomy i nakładłam psą to nawet nie mają ochoty nigdzie chodzic , tylko spacerek i kimka ;) Szczeniak w lesie już czekał na poboczu ale zaraz ucieka ;(..Dziewczyny głupio mi pisać :oops: ale moze mogły byście kupić kilka puszek dla psów ....Ona nie je suchej , mało je tylko chyba lepsze mi się wydaje wybiera , jak mam kiełbaskę czy jakieś gnotki samą puszkę to tak , ale suchy czy coś nagotowane z ryżem to nie ....:roll: Quote
lika1771 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Paulinko sa pieniazki,zamow czy kup,a ja pieniazki oddam. Quote
pikola Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Cudne te Twoje kluseczki Paulino.:loveu:Sunia jest piekna ,mysle ze szybko znajdzie domek jak juz do siebie dojdzie. A czy synus do niej podobny? Quote
__Lara Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='pikola']Cudne te Twoje kluseczki Paulino.:loveu:Sunia jest piekna ,mysle ze szybko znajdzie domek jak juz do siebie dojdzie. A czy synus do niej podobny?[/QUOTE] Ja też myślę, że szybko znajdzie domek jak się jeszcze bardziej zsocjalizuje :) Quote
ewu Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Czytam wszystko ale tyle teraz ratowałam,że już nie mam siły pisać. Filmiki ekstra:) Trzeba pomyśleć o synku, jak się ociepli , to może go jakoś uziemisz Paulinko:) Quote
__Lara Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='ewu']Czytam wszystko ale tyle teraz ratowałam,że już nie mam siły pisać. Filmiki ekstra:) Trzeba pomyśleć o synku, jak się ociepli , to może go jakoś uziemisz Paulinko:)[/QUOTE] Też mam ciągle nadzieję, że i synkowi pomożemy :) Quote
ewu Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='__Lara']Też mam ciągle nadzieję, że i synkowi pomożemy :)[/QUOTE] Musimy.........:) Quote
paulina02 Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='pikola']Cudne te Twoje kluseczki Paulino.:loveu:Sunia jest piekna ,mysle ze szybko znajdzie domek jak juz do siebie dojdzie. A czy synus do niej podobny?[/QUOTE] Synek nie bardzo do niej podobny troche wyrzszy , choć też z lekka kudłaty ...Tylko musicie mi napisać ile moge tych puszek kupić , nie chce się sama rządzić i może zaproponujecie jakie ...Dzisiaj sunia toneła w śniegu bo ma łapinki takie kruciutkie , ale widać że szczęśliwa.Działka to nie dom ale maja tam schronienie , jedzenie , spacery a latem dużo ruchu bo działke mam ogrodzoną.Mają pewnie na działce lepiej jak u niektórych jak to się mówi bogatych... Quote
lika1771 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Paulina podaj konto wysle Ci 100zl,a Ty wstawisz rachunek. Quote
paulina02 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Dziękuje kupie puszki i wstawie paragon ;;; Jutro wstawie filmik Jagoda jakoś przeszła do ślepka i były razem na wybiegu , byłam w szoku .Troche powarkuje ale już inaczej dzis je puściłam wszystkie razem i prawie ok pilnuje jeszcze swojego ale już widać rozumie że zwierzaki jej nie zagrażają ;) Quote
pikola Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Bedzie dobrze,juz jest powolutku..Jagodka to madra Sunia:loveu: Quote
fioneczka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 paulina02 można prosić o jakieś info na wątku Kaśki? http://www.dogomania.pl/forum/threads/227206-KASIA-z-lasu-przywiązana-do-drzewa-Ma-domek-)/page48 Quote
Recommended Posts