Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak nie wiadomo jak by zareagowały na życie w zamknięciu chociaż myśle ze mamuśka by dała radę była kiedyś z człowiekiem , gorzej szczeniak on niegy nie był blisko człowieka itd .Będe próbowała zobaczymy sedalin zje najpierw sunia bo ona jest pierwsza i je przy nas wybiera to co najlepsze , a szczeniak ciężko mu będzie to podać chyba ze dopiero jak zgarne mamuśke tylko żeby nie zwiał bo on moment i go nie ma ,,,

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terra napisał(a):
A jak mu się rzuci kąsek trochę dalej, też nie podejdzie?

On nie podchodzi do nas w ogóle tylko szczeka teraz gdzieś w lesie i można zauważyć jak gdzieś przebiega.Straszny blakot z niego a mamuśka zrobiła się nie ufna nie podchodzi .U nas dziś tak zimno i pada...

Posted

paulina02 napisał(a):
On nie podchodzi do nas w ogóle tylko szczeka teraz gdzieś w lesie i można zauważyć jak gdzieś przebiega.Straszny blakot z niego a mamuśka zrobiła się nie ufna nie podchodzi .U nas dziś tak zimno i pada...

oj, bardzo zimno, zwłaszcza w nocy
u bardzo zestresowanych psów Sedalin nie zawsze działa - wiem, bo próbowałam tak "moją" Tiarę łapać

Posted

W tej sytuacji jedynym wyjściem byłoby odstrzelenie ich środkiem usypiającym.
Tylko skąd wytrzasnąć kogoś z palmerem? Może dziewczyny z kujawsko pomorskiego będą wiedziały coś na ten temat. W necie znalazłam, że mają w Olsztynie, ale to za daleko.

Posted

Sierpc to ode mnie 140km nie wiadomo ile by za przyjazd chcieli .....Sedalin na razie nie moge podać bo las za gęsty jak zje i odejdzie to jej nie znajde moment w lesie ginie a młody to już masakra .Muszą opaść liście ..szkoda klatki byłam pewna że się uda a tu nic nie wiem co robić , muszę klatkę odesłać ...

Posted

Sunia jak je to środek by musiał zadziałać w 5 min ut a tak na pewno nie będzie nie odwarze dać jej teraz sedalinu jak dużo ludzi chodzi za grzybami , gdzieś pójdzie ja jej nie znajde a ktoś jej może zrobić krzywde to nie takie proste...:shake: