Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek od Randy się nie złapał wysyła mi klatkę , tylko ciekawe jak psiaki takie ostrożne w lesie czy wejdą do klatki ....Gdyby złapały się dwa to co robić jak nie ma deklaracji na hotelik , ja nie moge kolejnych piesków na swój dowód zabrać bo mam już jednego na siebie w hoteliku..

Posted

Mam nadzieję, że się uda. U nas niestety klatka się nie sprawdziła (mamy "własną"). Trzy razy złapała się kura (ta sama), trzy razy pies sąsiadów (ten sam), raz jeż, a sunia nawet nie podeszła. Te które biegają już kilka lat są wyjątkowo uważne. U nas praktycznie za każdym razem w końcu zostawał użyty sedalin (ok. 7 razy). Teraz też będziemy łapać matkę (biega kilka lat), jej córkę (ma 10 miesięcy) i 3 szczeniaki.
Trzymam kciuki żeby u Was się potoczyło lepiej i wejdą do klatki.

Posted

Właśnie są ostrożne zobaczą klatkę ciekawe czy wejdą , chyba że jedzenie je skusi ...Nie dostaną jeść będą głodne to może się uda ....To na hotelik jest na jednego psiaka ......a jeszcze transport ...

Posted

Uaktualniłam FB, jeśli chodzi o rozliczenia...
Na razie najważniejsze, żeby złapać psiaki... Jakoś się da "zamaskować" klatkę- łapkę? Czy Paulina ma kogoś do pomocy? Czy ma jakieś doświadczenie w tej kwestii?

Posted

[quote name='paulina02']Właśnie są ostrożne zobaczą klatkę ciekawe czy wejdą , chyba że jedzenie je skusi ...Nie dostaną jeść będą głodne to może się uda ....To na hotelik jest na jednego psiaka ......a jeszcze transport ...[/QUOTE]
Bazarek trwa:)

Posted

Mam klatke dziś doszła i problem jest długa nie zmieści się w aucie ....Musze coś wymyśleć ale będzie ciężko , musi mój tż zrobić mi na działce to znaczy zabić dziure w drzwiach do kotów żeby pies nie uciekł jak się złapie ,,, tylko nie wiem jak ją tam zawiozę do znajomej do samochodu nie wejdzie .....