iwonamaj Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Dzięki, wstawiłam aktualny link do galerii w treści wydarzenia... Quote
mestudio Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Udostępniłam wydarzenie i mam nadzieję na złapanie dzikusków. Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='mestudio']Udostępniłam wydarzenie i mam nadzieję na złapanie dzikusków.[/QUOTE] Dziękujemy i też żywimy nadzieję... Quote
Martika&Aischa Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake: Quote
iwonamaj Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake:[/QUOTE] No tak, to prawda, oby tym razem się udało jednak :-( Widzę, że są już wolne posty 2 i 3... Quote
lika1771 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='iwonamaj']No tak, to prawda, oby tym razem się udało jednak :-(Widzę, że są już wolne posty 2 i 3...[/QUOTE]Deklaracje i stan konta w poscie drugim. Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake:[/QUOTE] Ciocia nie zapeszaj:) Quote
kolejna kobietka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 porozsylalam pieski po grupach, oby sie udalo im pomoc, kolejna zima tuz tuz :sad: Quote
krakowianka.fr Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Obawiam się że dopóki psiaki nie zostaną schwytane nikt chętnie nie wpłaci pieniędzy ......mam nadzieję że jak najszybciej zostaną zabezpieczone :( Pamiętam sprawę Jokera i ilość osób zaangażowanych w schwytanie psa .....do dziś psiak żyje na wolności :( Nie pomogl sedalin ...klatka ...podstepy :shake:[/QUOTE] czy ja dobrze rozumiem, ze te psiaki sa w lesie juz rok czasu? wybaczcie, ale nie mam czasu przeczytac calego watku... Edited September 23, 2012 by krakowianka.fr Quote
krakowianka.fr Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 przepraszam za OT, ale przy okazji, prosze zaglosujcie na krakvecie (dla tych kt tego jeszcze nie zrobili)... Quote
ewu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='krakowianka.fr']czy ja dobrze rozumiem, ze te psiaki sa w lesie juz rok czasu? wybaczcie, ale nie mam czasu przezytac calego watku...[/QUOTE] Tak od roku koczują w lesie:( Quote
__Lara Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Fajnie, że trochę porządku robi się na wątku, bo żeby dostać pomoc od jakiejkolwiek skarpety najpierw musi być rozliczenie na wątku w jednym poście i ogólny porządek ;) Quote
kolejna kobietka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 zagladam, podnosze biedactwa... Quote
Marycha35 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 W górę wątku z bidami leśnymi!!!! Quote
ewu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ja dzisiaj marnie na dogo bo córka z wnuczkiem przylatują i mam masę roboty:) Quote
Martika&Aischa Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ja również zaglądam w oczekiwaniu na nowe mam nadzieję lepsze wieści ;) Quote
kolejna kobietka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='ewu']Ja dzisiaj marnie na dogo bo córka z wnuczkiem przylatują i mam masę roboty:)[/QUOTE] corcia z wnusiem, oj to pewnie szczesliwa ewu jestes przeogromnie! :) ♥ Quote
ewu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='kolejna kobietka']corcia z wnusiem, oj to pewnie szczesliwa ewu jestes przeogromnie! :) ♥[/QUOTE] Oj bardzo:) bo generalnie widuję ich przez skypa... Quote
iwonamaj Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='ewu']Oj bardzo:) bo generalnie widuję ich przez skypa...[/QUOTE] Dokładnie jak ja moja wnusię :) . I też niedługo ją zobaczę, lecę 10 października :) Quote
ewu Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='iwonamaj']Dokładnie jak ja moja wnusię :) . I też niedługo ją zobaczę, lecę 10 października :)[/QUOTE] To załóżmy Klub Internetowych Babć :) Quote
Maruda666 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Podniosę psiaki :multi: i pozazdroszczę babciom :):) Quote
Recommended Posts