Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bylam u nas na dzialkach i tyle jest psow i koty/nawet kozy ,kury,kroliki widzialam nikomu nie przeszkadzaja...co za sasiad tam mieszka..a teraz sie juz uspokoil i nie czepia?

Jagodka sliczna jak zwykle :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety wszystko zależy od naszych "sąsiadów". U mnie w bloku facet musiał uśpic swojego psiaka bo mu sąsiad zatruwał życie. Non stop Policja ..Straż Miejska że psiak pod ich nie obecnośc szczeka. Oni psa uśpili a życzliwy sąsiad za niecały miesiąc się wyprowadził bo kupił dom.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Tak ;)

Pare dni temu po 10 latach miała więcej bo zabrałam ją z ulicy już dorosłą wywalili ja przywiązując sznurkiem do drzewa . odeszła mi sunia znosiliśmy ja do weta na rękach nie udało sie wszędzie płyn , wysiadł układ nerwowy , miała bardzo chore serce lekaż dawał jej pół roku i tak tez było:-(:-(:-( Sarunia taki mądry i kochany psiak :-(

Posted

Marycha35 napisał(a):
Paulino bardzo Ci współczuję, mocno ściskam, trzymaj się. Jak umiera nasz psi Przyjaciel w sercu lej jak po bombie:(

Ja podobnie, ściskam mocno!

• 3 weeks later...