Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dowiedziałam się że w Kobylarni to jest 55km ode mnie wet ma broń palmera , ale podobno sobie słono liczy za to .Ona jest od dzikich zwierząt itd , po niedzieli zapytam się o cene zobaczymy....

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grzebię i szukam i natknęłam się na info ,że wet. dr Ciesiołkiewicz z Ostrowa Wlkp. ma palmera, ale to ok. 150 km.
Ponadto doczytałam, że w ogrodach zoologicznych i schroniskach powinny być te gwery.
Jest tam coś z powyższych w bliskiej okolicy?

edit.:
Nie przeczytałam wcześniej Twojego postu, to dobra wiadomość.
Czekamy zatem na info, jakie koszty wchodzą w grę.

Posted

pikola napisał(a):
Oj Paulino,jakie to straszne ze jestes z tym wszystkim zupelnie sama:shake:Tak czulam ze z klatka nie wyjdzie..

Ja do nich jadę ze znajomą ale ona ode mnie dużo starsza , zawsze we dwóch ;)..W poniedziałek może coś będe wiedzieć napisze ..

Posted

Klatke mam jeszcze ale żaden psiak nie zainteresowany i jeszcze nic się nie dowiedziałam dziś ech....za dzwonie jutro...ale do puki tyle liści na drzewach to oddać strzał też b ędzie ciężko ...Przez to kombinowanie żeby psiny się nie zraziły .........

Posted

najlepiej jakby klatke zostawic na noc z tym jedzeniem w srodku , moze ktores wejdzie ..ale to trauma bedzie jak ta zapadnia spadnie i ten w srodku i ten na zewnatrz beda przerazeni... moze w srodku klatki dac cos cieplego gdyby musial cala noc zamkniety przelezec zanim przyjdziesz i cos na gore na przykrycie tej klatki zeby nie padalo, nie wialo i zeby nie zmarzl ten psiak w srodku tyle godzin...

a czy ta bron z palmera daje huk przy strzale wie Ktos..?

Posted

beataczl napisał(a):
najlepiej jakby klatke zostawic na noc z tym jedzeniem w srodku , moze ktores wejdzie ..ale to trauma bedzie jak ta zapadnia spadnie i ten w srodku i ten na zewnatrz beda przerazeni... moze w srodku klatki dac cos cieplego gdyby musial cala noc zamkniety przelezec zanim przyjdziesz i cos na gore na przykrycie tej klatki zeby nie padalo, nie wialo i zeby nie zmarzl ten psiak w srodku tyle godzin...

a czy ta bron z palmera daje huk przy strzale wie Ktos..?

Nie moge zostawić klatki na noc bo to nie moja a są tam dziki więc za jedzeniem któryś może tam utknąć i klatkę rozwalić , bronią by był tylko jeden strzał jak to nie wypali pies się zrazi a i tak drugi będzie słyszał i widział ...Czekamy aż zletą liście ...

Posted

zagladam do dzikuskow... teraz zaczelam sie martwic, ze faktycznie, jak ktos wczesniej napisal, moze byc ciezko z socjalizacja malego (ktory nie jest juz taki maly), jak od poczatku nie mial takowego kontaktu z czlowiekiem, ale na razie jestem dobrej mysli, nigdy nie wiadomo, no i najpierw trzeba je zlapac, eh uparciuchy jedne :sad: