Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne zdjęcia:loveu::loveu: i obie modelki;)

Hehehe jak ja bym zabroniła wchodzić do łóżka Gremlinom, to by był armagedon albo normalnie koniec świata:diabloti: spi z nami cała 3:loveu::loveu:
Ale też bym chciała mieć dużego psiak, którego można by tak popuczyć troszkę:evil_lol:
Bo z maluchami trzeba uważać bardzo;)
A faza na chiłkę nie przejdzie szybko;) ja się tym sposobem dorobiłam puki co 3:diabloti:
Szczególnie jakbyś je poznała na żywo:siara::siara:

Posted

no właśnie raz w życiu miałam kontakt z cziłką i nawet Gaja ją polubiła w parku na wakacjach i więcej się już nie widziałyśmy:(
Sama jestem ciekawa czy gaja nie ma jakiegoś powiązania z czi czasem przypomina taką wyrośniętą :D Mam nadzieję że w przyszłości uda mi się dorobić chociaż jednej :)
A modelka jedna tylko Gaja ! :P

Posted

Artemida napisał(a):
no właśnie raz w życiu miałam kontakt z cziłką i nawet Gaja ją polubiła w parku na wakacjach i więcej się już nie widziałyśmy:(
Sama jestem ciekawa czy gaja nie ma jakiegoś powiązania z czi czasem przypomina taką wyrośniętą :D Mam nadzieję że w przyszłości uda mi się dorobić chociaż jednej :)
A modelka jedna tylko Gaja ! :P

No widzisz, z chiłką by się dogadała - one mają ogromny urok:evil_lol:
Wiesz może coś tam ma;)
Hehehe, jak się postarasz, to się dorobisz:loveu: szczególnie jak kiedyś zobaczysz moje:diabloti:
Modelki widziałam dwie.. sugerujesz, że mam problem z oczami?:diabloti:

Posted

hmmm mam nadzieję że dojdzie do takiego spotkania byłabym prze szczęśliwa jakbym mogła zobaczyć twoje królewny :)
wydaje mi się że mogłaś coś tam niedowidzieć :P
Ja w przyszłości chciałabym też psa poszkodowanego przez życie np bez łapy, ale to nie wyklucza tego że będę nie będę mogła mieć 3 psów ^^ (Gaja, czi , pies poszkodowany)

Posted

Ja nic nie planuję, bo zawsze z planów nic nie wychodzi :mad:
Ja sobie tylko marzę o tybetance... ale coś jej znaleźć nie umiem, za duże wymagania mam :evil_lol:
Kasia, w marcu wystawa w Katowicach, jedziesz? Potem jest w Gliwicach :cool3:

Posted

ah moja jest z giełdy planowana przez mnie jak byłam mała,wszystko było ukryte przed mamą bo mama się na psa nie chiciała zgodzić.....I jest taka Gaja (oczywiście byłam mała więc nie wiedziałam że nie wolno brać psów z giełdy....to był mój największy błąd życia)Gaja miała być pinczerem miniaturką ale to było widać że nim nie jest ,ona koło pinczera to sobie tylko stać mogła haha ^^
Jasne chętnie pojadę ale stracę się na chwilkę chyba nie wystoję całych Tybetanów :P

Posted

Artemida napisał(a):
i bardzo dobrze deer myślę że tak właśnie powinno się postępować, a twoja milka jest piękniejsza niż tam jakiś jamniś z drogiej hodowli :)

Wiesz co tutaj to 5-6 tys za jamnika z papierkiem to w polsce tanio :razz: ale niunia byla niechcianym psem to i nastepnym taki mail byc :loveu:

Posted

Artemida napisał(a):

Jasne chętnie pojadę ale stracę się na chwilkę chyba nie wystoję całych Tybetanów :P

No ok! Wiem, że to nudne, ale to już choroba :evil_lol:
Pojechałabym jeszcze w niedziele, ale nie wiem czy mnie ojciec zawiezie, zawsze możemy busem jechać :)

Posted

I muszę Ci przyznać że obie są świetnymi psami :) I mogę się przyznać że nawet mam jedno zdj Niuni na komputerze tak mi się ona podoba :) (mam nadzieję że nie masz nic przeciwko)
Aneta mam nadzieję że będę mogła się tym razem uwolnić od nich :)

Posted

Artemida napisał(a):
I muszę Ci przyznać że obie są świetnymi psami :) I mogę się przyznać że nawet mam jedno zdj Niuni na komputerze tak mi się ona podoba :) (mam nadzieję że nie masz nic przeciwko)
Aneta mam nadzieję że będę mogła się tym razem uwolnić od nich :)

Jasne ze nie mam! a pokaz ktore? :)