ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Witamy się i będziemy zaglądać na fotki:) Gaja piękna i taka jak lubię charakterna:loveu::loveu: A z chorobą na ferie to naprawdę pech:roll: Quote
Artemida Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 no niestety Gaja też przez to cierpi że jestem chora bo nie mogę się z nia urwać na dłuższy spacer...;( A najgorsze jest to że nie wiem ile czasu będę siedzieć w domu bo podejrzewają zapalenie płuc albo oskrzeli ;( Gaja już niebawem dostanie prezencik ;> Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Oj to poważna sprawa.. Zdrówka życzę! Jaki prezencik?;) Quote
Artemida Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 dziękuję :) Chce zamówić to ubranko na bazarku ,tylko dalej czekam na cenę ...:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Hehehe;) to będziemy czekać na efekty :) Quote
Artemida Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 znalazłam dziś przypadkiem zdj z Gają dawno nic nie dodawałam,więc chociaż jedno ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Super fotka:loveu: A Gaja robi niezłe minki:lol::lol: Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Znalazłam gdzieś jeszcze jedno(mam straszny bałagan w folderach ;/) A tutaj zdj Gai w łóżku przeleżała ze mną wszystkie dni choroby :loveu:,chyba też udawała chorą żeby jak najdłużej leżeć w łóżku :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 aniołek na tych zdjęciach :loveu::loveu: Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Beatka szkoda że jak nie śpi to diabeł:diabloti: Quote
łamAga Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Jaka słodka :loveu::loveu::loveu::loveu: ja tez chce psa ktory by lezal ze mna w lozku :roll: Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 No właśnie :p A Neron by Cię grzał :evil_lol: Jak ja bym Gai zakazała włażenia na łóżka to jej życie straciłoby chyba sens haha :D Quote
łamAga Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Neron nawet jak go siłą ciagne to nie wejdzie na łóżko :roll: Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 dość dziwne....To w takim razie masz normalnego psa :cool3: ja nawet Gai zaciągać nie muszę , ona jest zawsze przede mną w łóżku :evil_lol: Quote
łamAga Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Artemida napisał(a):dość dziwne....To w takim razie masz normalnego psa :cool3: ja nawet Gai zaciągać nie muszę , ona jest zawsze przede mną w łóżku :evil_lol: Neron wejsc wejdzie jak go wtargam ale lezy jak na szpilkach , jak by go lozko parzyło i w chwili kiedy sie oddale to ucieka jak oparzony z łóżka :roll: Qwendi to samo :roll: jedynie kociaki sa towarzyskie , jak tylko sie czlowiek polozy do łózka to juz na Tobie lezą i Cie ugniatają :loveu: Quote
Artemida Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 hahah to bynajmniej z kociaków masz pożytek grzewczy ^^ a szkoda bo twoje psiaki są duże i miałabyś fajne kaloryfery :D Quote
łamAga Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Oj tak grzaly by na pewno fajnie :loveu: Quote
Recommended Posts