Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deer_1987 wielkie dzięki :loveu: zaczęło działać , ale wcześniej się z tym namęczyłam cudowałam i nic...;/ Jeszcze raz dzięki :)
W ogóle ja mam tak że raz dogo mi chodzi raz nie , co też jest dziwne...

Posted

z picasy jak klikniesz w zdjęcie i "kopiuj adres obrazka" to będzie akurat 640 :)
kurczę ale dziwne że Ci się nie chce dodać normalnie przez "dodaj grafikę" (6 ikonka z lewej), próbowałam i wyszło

Posted

ania >;18228708 napisał(a):
z picasy jak klikniesz w zdjęcie i "kopiuj adres obrazka" to będzie akurat 640 :)

Nie zawsze :) Zalezy jakie tam zdjecie wgrala :) ja klikamw jej i mam s720 :) ja np wrzucam 800x600 na moja i mam s800 jak kopiuje link i zmieniam na s640

Posted

a więc dodaję :
Gaja z nową zabawką (jakość tragiczna, bo niefajny aparat;/)

Chowam się przed Pańcią :D

Kolejna zabawka :)

Gaja-czyli jedyna królowa łóżka i pościeli :D

A tutaj nasze wspólne zdj. :)

Ufffff dodało się :)
A tak w ogóle wyczesywałam ją dziś i zachowywała się jak nigdy....Atakowała grzebień..nigdy tak nie robiła zawsze się jej to podobało...Zmieniłam jej w sumie ten grzebień na nowy, może to wyczuła albo się jej kolor nowego grzebienia nie spodobał :D

Posted

wszystkie zabawki są jej, ale to co jej rzucę bądź jej włożę do jej pudelka ,staje się już jej własnością i nie odda :D a bywa też tak że często sama sobie wyszukuje różnych rzeczy np moich skarpetek :D

Posted

to ja idę jednak spać...:)
każda pozycja do spania jest dobra nawet z głową w górze :D

Ah udało mi się wysępić od siostry lustrzankę i dzięki temu zrobiłam kilka zdjęć w miarę normalnych :) Gaja dostała pierwszy raz świąteczny prezent ;)
A wy dajecie coś swoim psiakom ?:)

Posted

Łooo mnie tu jeszcze z życzeniami nie było... Ale wstyd!!! :oops:
No to z lekka przejedzone, ale najserdeczniejsze! NAJLEPSZEGO!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: