Artemida Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 no jest rzeczywiście ten dzień nijaki...ale i tak w sumie jestem mega zła:angryy: Musze poszukać jakiś zdj Gai na wątek :D Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Artemida napisał(a):no jest rzeczywiście ten dzień nijaki...ale i tak w sumie jestem mega zła:angryy: Musze poszukać jakiś zdj Gai na wątek :D ale to z jakiegos powodu ?/ bo ja tez chodze zla ale sama nie wiem dlaczego hehe noo przydały by sie , przydały :diabloti: Quote
Artemida Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 no muszę coś odkopać bo lipny ten wątek :p Na służbę zdrowia :c potrzebuje do ortopedy i nie da się umówić tel tylko trzeba specjalnie przyjeżdżać i ustalać termin..trochę żenada..mi też zależy na czasie bo boli mnie to kolano strasznie..a w styczniu mnie zapewniali że po artroskopii kolana będzie ok a nie jest :C Ah bycie w złym humorze bez powodu dobrze to znam <3 Quote
łamAga Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 służba zdrowia jest zajebist......... :roll: a terminy do lekarzy to porażka , nawet prywatnie trzeba czekac :roll: Quote
Artemida Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 no właśnie ja się mega boje tego czekania bo za bardzo nie wyobrażam sobie tego , będę teraz przyblokowana...nawet na mega długi spacer nie będę miała szans ;/ takie rzeczy tylko w Polsce -,-' Quote
angineuuka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Artemida napisał(a):a witam:) Jak wam mija dzień? :) witam, dionek do dupy :loveu: Quote
Sonka95 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 a mi nawet dobrze , bo mało lekcji ,ale jutro okropny dzień się zapowiada ;) Quote
Recommended Posts