Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba też będę musiała poprosić Beatkę o pomoc, bo okazało się, że wstawienie dwóch banerków to dla mnie czarna magia :oops:

mówiłam już, że podoba mi się tytuł waszej galerii? bardzo taki hmm relaksujący 8):cool3::lol:

Posted

hahaha ja nawet jednego nie potrafię dodać . Może i jest relaksująca, ale mało w niej zdjęć ;( muszę jakieś dodać:) Tylko muszę je zrobić telefonem , bo siostra pożyczyła ode mnie aparat;/

Posted

ania >;18052452 napisał(a):
chyba też będę musiała poprosić Beatkę o pomoc, bo okazało się, że wstawienie dwóch banerków to dla mnie czarna magia :oops:

mówiłam już, że podoba mi się tytuł waszej galerii? bardzo taki hmm relaksujący 8):cool3::lol:

jasne,mogę Ci pomóc,nie ma problemu ;)

Posted

Kąpiel :D
wyciągnij mnie z tej wanny proszę!

nawet smaczne :D

W końcu mogłam się wytrzepać :)

jakość zdjęć tragiczna , bo robione telefonem ;/
Jak napuszczałam wodę do wanny to się szybko schowała z myślą że jej nie znajdę ^^ .
Kąpiel to jedna z rzeczy których Gaja nie cierpi.

Posted

no tak..psy tak bardzo cierpią podczas tej kąpieli...:roll::evil_lol:

Dziewczyny wpadłam na pomysł by powtórzyć spacerek z psiakami.Rownież w niedzielę,bo w tygodniu to nawet nie ma kiedy,bo o 16 juz ciemno jest ;/ W niedziele 12-13,są chętni?:cool3:

Posted

Artemida napisał(a):
dOgLoV oj współczuję Ci .....Ja Gaję kąpie praktycznie co miesiąc :D
Mi odpowiada park Dubiela chociaż tam jest ciemno ;(

Kasia ja jestem otwarta na wszelkie propozycje więc proponuj kochana proponuj :p:p