Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha możliwe ;p tak jak pisałam wcześniej ona dziś wstała lewą łapą i sama nie wiedziała czego chce i była zmierzła teraz się jej polepsza widzę bo mnie zaczepia :D

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Artemida']haha możliwe ;p tak jak pisałam wcześniej ona dziś wstała lewą łapą i sama nie wiedziała czego chce i była zmierzła teraz się jej polepsza widzę bo mnie zaczepia :D[/QUOTE]
Kazdy moze miec gorszy dzien :razz:

Posted

haha tylko łóżko ona zajmuje swoją część na czyli kocyk i śpi tak ze mną do rana.:0
za 20 minut będę musiała z nią zejść jeszcze na siku , to będę musiała ją budzić i wynosić z łóżka taki to leń :D

Posted

haha udawała że chce kupe a ja chciałam do domu bo mi zimno...i zaparła się przed klatka to mówię dobra idę jeszcze raz na trawę to zrobi bo zawsze robiła...a ona co? weszła na trawę i każdy patyczek każdy listek musiała obwąchać z osobna..ja mówię o nie moja droga do domku już ! to nawet się nie zaparła przed klatką od razu weszła...bo jakby coś chciała to od razu by zrobiła..oszustka jedna :D

Posted

No to ładne z Gai ziółko :cool3: Ona ma humorki jak kobieta :lol:
Ale Kasię kocha bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

W ramionach Pańci najlepiej :loveu:

Posted

No tak,Gaja miała dziś swój dzień :D Ale za fakt,że nawet u siebie w domku mizia się do mnie i naprawdę jest przyjazna dostanie ode mnie jakiś smakołyk :):):):)

Posted

deer_1987 mam taką nadzieję że mnie kocha , ja tak na nią narzekam, ale tak na prawdę jestem w sanie dla niej zrobić wszystko bo ona jest dla mnie wszystkim.:loveu:
Beatka hahaha ja narozrabiają to pożałują :D