Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 haha możliwe ;p tak jak pisałam wcześniej ona dziś wstała lewą łapą i sama nie wiedziała czego chce i była zmierzła teraz się jej polepsza widzę bo mnie zaczepia :D Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Artemida']haha możliwe ;p tak jak pisałam wcześniej ona dziś wstała lewą łapą i sama nie wiedziała czego chce i była zmierzła teraz się jej polepsza widzę bo mnie zaczepia :D[/QUOTE] Kazdy moze miec gorszy dzien :razz: Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dziś była wybitnie zmierzła ;/ musiałam ją o 11.40 wywalić z łóżka może dlatego :D Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Artemida']Dziś była wybitnie zmierzła ;/ musiałam ją o 11.40 wywalić z łóżka może dlatego :D[/QUOTE] Wyglaszcz ja :loveu: Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 ok nie ma sprawy właśnie wgramoliła mi się na kolana :Dnie muszę jej szukać w pościeli:D Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 haha tylko łóżko ona zajmuje swoją część na czyli kocyk i śpi tak ze mną do rana.:0 za 20 minut będę musiała z nią zejść jeszcze na siku , to będę musiała ją budzić i wynosić z łóżka taki to leń :D Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ja tez bede sie musiala zaraz na wieczorny wybrac :) A u nas pseudo agility juz jest Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 widziałam świetne jest :D Ja już wróciłam bo zimno i Gaja mnie jak zwykle na dworze oszukiwała.... Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 haha udawała że chce kupe a ja chciałam do domu bo mi zimno...i zaparła się przed klatka to mówię dobra idę jeszcze raz na trawę to zrobi bo zawsze robiła...a ona co? weszła na trawę i każdy patyczek każdy listek musiała obwąchać z osobna..ja mówię o nie moja droga do domku już ! to nawet się nie zaparła przed klatką od razu weszła...bo jakby coś chciała to od razu by zrobiła..oszustka jedna :D Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Nie mam pojęcia może mści się za dzisiejszy spacer :D Ostatnio opanowała taką taktykę oszukiwania mnie;/ Quote
Beatkaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No to ładne z Gai ziółko :cool3: Ona ma humorki jak kobieta :lol: Ale Kasię kocha bardzo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: W ramionach Pańci najlepiej :loveu: Quote
Beatkaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Zapatrzeni w oddali na strzelające petardy :mad: Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 hahah Gai te dwa pierwsze zdj Gai to ten moment jak Gaja zmieniła się w posąg..:D Quote
Beatkaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No tak,Gaja miała dziś swój dzień :D Ale za fakt,że nawet u siebie w domku mizia się do mnie i naprawdę jest przyjazna dostanie ode mnie jakiś smakołyk :):):):) Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 hahah Beata musi się miziać bo inaczej latem z nami nigdzie nie pojedzie :D Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Kocha kocha w koncu do Ciebie na kolana poszla :loveu: Quote
Beatkaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Artemida napisał(a):hahah Beata musi się miziać bo inaczej latem z nami nigdzie nie pojedzie :D Kasia no tak tak,wiadomo :) To będzie podróż ich życia :D Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 deer_1987 mam taką nadzieję że mnie kocha , ja tak na nią narzekam, ale tak na prawdę jestem w sanie dla niej zrobić wszystko bo ona jest dla mnie wszystkim.:loveu: Beatka hahaha ja narozrabiają to pożałują :D Quote
Beatkaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 deer_1987 napisał(a):To widac ze jest Twoimi wszystkim :loveu: Podpisuję się pod tym obiema nogami i rękami :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts