Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm nie Arni, tylko to że muszę się tułać po przychodniach i zmuszają mnie do badań,a ja nie zniosę badania krwi! Jeszcze mam taką ochotę na drugiego psa...ale nawet nie mogę dawać sobie takiej nadziei że coś wyjdzie....I Gaja mnie denerwuje bo nie chce wyłazić, z resztą wszystko mnie wkurza ! :(
deer taki dobry to raczej nie będzie....

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z dzisiejszego spaceru.
Trochę temperatura skoczyła,słonko wyszło i od razu się lepiej z Gają czujemy.Dziś wyszła z wielką chęcią, cieszyła się na spacer co jest dziwne :D
Zdj niestety okropne,ale moja cyfrówka jest do bani:(

Jedna strona :D

Druga strona :D

tutaj widać ile brudu i błota zebrała...

Posted

Zdj z dzisiaj rana ,Gaja tak dzisiaj zaczepiała ,a później miała fazę na lizanie i atakowała mnie językiem nawet nie mogła się opędzić:diabloti: Może wyczuła co jej Pańcia narobiła podczas pobierania krwi :evil_lol:
Zobacz jak udaję grzeczną:evil_lol:

Posted

dokładnie w zaczepkach to ona jest pierwsza :D
Gaja dziś wstała chyba lewą łapą..chodzi zmierzła,musi być tak jak ona chce...nawet na dwór rano nie chciała zejść ;/ ale cóż na popołudniowy spacer jest zmuszona bo jesteśmy umówione z Boskiem i Beatką :D

Posted

to z dzisiejszego spacerku, na którym Gaja odwaliła ładny pokaz...Oczywiście za patykiem pobiegała kilka sekund..a cały wypad na polankę skończył się siedzeniem u mnie na kolanach nawet nie ma normalnych zdj tylko wszystkie ze mną ;/

...